Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Matsushima Reiji je geniální fyzik, který se zabývá červími dírami a chováním času a prostoru. Díky svému výzkumu je považován budoucností (zastupovanou androidy) za nebezpečného, obviněn z pozměnění historie a zabit. Další obětí pak má být jeho snoubenka Ando Asahi. Té je ale z budoucnosti na pomoc poslán android ARX II-13 s tváří jejího snoubence a s úkolem ochránit ji za každou cenu. (Lex.San)

(více)

Recenze (3)

Zelilu007 

všechny recenze uživatele

Tak hrozně dlouho jesem na tento seriál koukala. Nemůžu tomu uvěřit, že jsem to dokoukala až teď. Jediným kladem je hlavní herec. Hlavní herečka mi lezla vysloveně na nervy a to nemluvím o Supply. Líbily se mi efekty a pár chvilek z minulosti jak Lloyda tak Reijiho. Jsem ráda, že je tento seriál za mnou.! ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Svérázný koktejl plný různých prvků z akčního, sci-fi, romantického žánru, tvoří však ve finále i přes jisté anime nešvary, originální výbušnou směs. Kde naplno exceluje Takuya Kimura jako zabijácký robot, jeho precizní výkon dělá občas z kolegů pouhé nahrávače a kužely... Po Mr. Brain, opět naprostá absorbce rolí, sledujete postavu, nikoliv herce. Takuya je vážně neskutečně přesvědčivý, skvělý fanservis a roztomilou ujetost zajišťuje charakter Suppli (Honda Tsubasa). Seriál má vážně zajímavou zápletku, strhující tempo, parádní souboje, moc příjemný hudební podkres. Navíc rank sci-fi není v tv seriálech moc častý, co na tom, že hlavní idea o cestování časem přijde někomu klišovitá. Akci a napětí, samozřejmě rozřeďuje občas vhodně subtilní humor, různé zápichy. Vypadá to, že po mnoha relativně pustých sezónách, tak letošní tv sklizeň v Japonsku by mohla být bohatá (Hanzawa Naoki, Doctor X 2, jsou jistota, uvidíme co Link, Tokyo Band Wagon, Swinging Single aj.). ()

Reklama

Lex.San 

všechny recenze uživatele

Po delší době dorama, u které mi bylo líto, že končí. Klidně bych snesl i pár dílů navíc. Příběh parádně skloubil velice rozličné žánry – romantiku, sci-fi a drama/thriller. Postavy se chovaly uvěřitelně a lidsky (nebo androidsky ;)). Velice mile mě překvapilo chování hlavní hrdinky. I když na ni útočil jeden android za druhým, tak neječela, ani nevolala o pomoc. Nepočítala s Lloydovou pomocí automaticky, ale přijímala ji s díky. A i když nejsem žádný velký fanoušek sci-fi, tak se mi líbila i tahle stránka příběhu, vše nakonec hezky do sebe zapadlo. A konec? Byl takový, jaký měl být. Člověk se ale i tak neubránil jisté lítosti. Za příjemně strávený čas dávám dnes čtyři hvězdičky. (9/10) ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama