Reklama

Reklama

Obsahy(1)

John Falcon (Nick Principe) si odsedel dlhých desať rokov vo väznici. Celý ten čas sa pripravoval len na jeden okamih a oči upieral k jednému cieľu – dostať sa na slobodu a pomstiť sa všetkým tým, čo ho zradili a dostali za mreže. Dnes tá chvíľa prišla a John sa vracia do Yucca Valley. Jeho príchod však príliš nenadchne množstvo ľudí, predovšetkým jeho brata Sama (Todd Farmer). (beso74)

(více)

Recenze (2)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Co čekáte od akčního filmu? Tak asi to, že bude akční. Snímek "American Muscle" tohle splňuje, i když to, jak se vám bude zamlouvat hlavní postava, to už je věc další. Je tu nějaký ten sex, nahotinky, pořádná dávka drsnosti a celkem jednoduchý příběh. Jo, s tímhle jsem docela spokojený. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Podle plakátu to vypadalo ještě dobře. A tam to taky skončilo. American Muscle je bohužel jen nevzrušivou přehlídkou hnusu. Chlapi jsou tu zásadně psychopati, ženský proradný děvky a všichni jedou v drogách. Za všechno může totálně plochej a hloupej příběh, plnej rádobydrsňáckejch keců, který jsou spíš k smíchu. Celej film trpí především tím, že se do něj snažili tvůrci narvat všechno, co jim přišlo cool a ujetý. Ve výsledku to ale působí příliš chtěným a vykonstruovaným dojmem. Hlavní herec navíc nemá charisma a s přehledem ho přehraje i scenárista Jasona X a Drive Angry Todd Farmer, kterej si tu poměrně kuriózně střihnul hlavního záporáka. Jedinej, kdo svou roli zvládnul dobře, je představitelka manželky hlavního hrdiny Robin Sydneyová, která tu hraje na drogách a sexu závislou couru a člověk jí to rád věří. Co se sluší ocenit, že na podobně levnej biják má film slušnej vizuál. K čemu to ale je dobrý, když zbytek stojí za houby. Jediný ponaučení, který z toho plyne je, že i grindhouseový filmy se musí umět dělat. ()

Reklama

Galerie (16)

Reklama

Reklama