Reklama

Reklama

Pět nejlepších

  • USA Top Five (více)
Trailer

Obsahy(1)

Komedie Chrise Rocka PĚT NEJLEPŠÍCH šlape v rytmu jeho stand-up vystoupení a nabízí i něco navíc: mísí jeho hvězdné komické úlety s neodolatelnou romantikou.
Film sleduje život newyorského komika André Allena, ze kterého se postupně stává filmová hvězda, ale nečekané setkání s novinářkou (Rosario Dawson) ho donutí znovu se vydat na dráhu stand-up komedie, kterou už považoval za minulost. Scénář napsal, film režíroval a v hlavní roli vystupuje Chris Rock. Pět nejlepších je průlomová komedie, kterou kritici nazvali „oslnivě a bouřlivě vtipnou". (Magic Box)

(více)

Videa (22)

Trailer

Recenze (38)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Film, kde Chris Rock hraje Chrise Rocka, režie se ujal Chris Rock a scénář sepsal Chris Rock. O čem, že je to film? No jo vlastně o Chrisu Rockovi. Do toho si obsadíme všechny svoje nejlepší kámoše, aby to nějak vypadalo a co z toho vznikne? Podprůměrný ukecaný film, který nemá absolutně žádnou pointu, nebo něco, čím by mohl diváka překvapit. Dala jsem ale dvě hvězdičky za to, že se mi líbilo, jak hlavní postava emočně rostla postupem filmu. Začínal si uvědomovat věci, které před tím jako egoistická hvězda neviděl a ke konci filmu vidíme najednou úplně jiného člověka. ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Tak když se podívám, co dosud Chris Rock ve filmové branži vyplodil, tak je jeho režisérská prvotina docela povedenou záležitostí. Dramedie, která přibližuje svět moderního zábavního průmyslu, problematiku škatulkizace jeho hvězd a absurdní faleš dnešních televizních show, se však nebojí ani závažnějších témat v podobě démonů a závislostí, jež se za úspěchem táhnou. Vším nás provází odlehčený Rockův scénář trefující se celkem obstojně do mé noty (jen pořád moc nechápu tu americkou slabost pro stand - up výstupy). Nelze nezmínit ani skvěle přihrávající Rosario Dawson, která zde opět prokazuje svůj komediální talent (zdravím Clerks), a jíž to náramně sekne i v tomhle progresivním účesu. Jen jsem asi úplně nepochopil roli v názvu se objevivší topky, jelikož mi přišlo, že ve filmu to byl zcela okrajový a pominutelný faktor. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Asi nemám vzťah k černošskému "humoru" a ich večnému sebaponižovania. Chrisa Rocka ako herca mám celkom rád, ale mal asi fakt radšej zostať výlučne pri herectve a nekaziť si svoju povesť na postoch režiséra a scenáristu. Top Five ma v podstate ničím nenadchlo - chabý scenár s ešte chabejšou humornou zložkou, no jediným plus bola azda Rosario, ktorá to aspoň trochu zachraňovala od totálneho prepadáku. Ale aj tak, 1* a nič viac (a v tomto prípade za to určite nemôže môj odpor k stand-up comedy). ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Spôsob zobrazenia opačnej strany života filmovej hviezdy nie je zlý. Samotné dialógy a scény sú taktiež na obecnej úrovni. Ale to, že najvtipnejšou scénou (ktorá mimochodom je v podstate jedinou) je to, že niekomu strčia do z...u „čili tampón“, už nie je v poriadku. Viac lepšie vypracovaných scén a kratšia doba filmu je to, čo tu chýba. Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

PatrikP4 

všechny recenze uživatele

Řeknu to upřímě možná jsem viděl nejhorší komedi s Chrisem... Moc mluvení málo vtipu, jediné co se tomu nedá upřít je hodně slušné obsazení herců...Sem tam se člověk zasměje ale rozhodně ne tak jak bych si od věci typu ,,komedie" představoval... Rosario Dawson mi od začítku byla povědomá, pak jsem si rozklik kde vlastně hrála a vzoměl jsem si na Alexandra a její luxusní postavičku, škoda že se tady neukázal v plavkách třeba... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama