Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodiče malé Šiori byli zavražděni před jejími zraky a ani ona nemusela dopadnout jinak, kdyby neuzavřela smlouvu s démonem. Ten dostane její duši, pokud jí pomůže dosáhnout vytyčených cílů – pomsty za smrt rodičů. Kvůli tomu se pak převléká za chlapce a ve jménu Její výsosti řeší různé případy a špicluje. V současné chvíli v zemi, kde pobývá, se odehrávají záhadné vraždy, kdy se oběť promění v mumii. Kdo za to může? A má to něco společného se smrtí jejích rodičů? (Zíza)

(více)

Recenze (67)

Emo-haunter 

všechny recenze uživatele

Vskutku velké překvapení! Anime seriál jsem, přiznávám, neviděl, nicméně i pro neznalé diváky je tu aspoň stručně vykreslen tento svět a jeho pravidla. Hnacím motorem tohoto snímku je bezpochyby perfektně vyšperkovaný scénář do posledního detailu. Hodně mě potěšil i vyšší počet nečekaných zvratů, které dodaly filmu nejenom swag, ale i dynamiku. Herecké výkony rovněž na dost dobré úrovni, nicméně Hiro Mizushima si tu roli užívá ze všech úplně nejvíc, a byť se může zdát, že má celý snímek jeden kukuč, tak jeho výkon je fakt brilantní. Tento snímek mě doopravdy v lecčems překvapil, a rozhodně nevylučuji v budoucnosti projekci anime seriálu. Jojo, Japonci prostě umí. Taková osobitá filmová estetika se jen tak nevidí, a jakékoliv originální a osobité přístupy v kinematografii vřele vítám. ***8,5/10*** ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,KRÁLOVNIN ROZKAZ: VYŠETŘETE PODEZŘELOU SÉRII MUMIFIKACÍ“... /// Když v potemnělým úvodu po čertech dobrej sluha vyčistí příborkem skladiště, myslel jsem, že jsem tady správně. Pak zjišťuju, že vono je to kapku jiný, než bych čekal vod ,,našich“ komiksů. Ani dějově to nikam nezdrhá. Nejdřív se to tváří jako krimi, ale nakonec to nejzajímavější najdu v podrobným vysvětlování. A (samozřejmě) v těch třech akcičkách. Jednohubka, spíš pro ty mladší, kteří tam najdou (možná) i něhu a cit. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennej seriál, ani manga komiks (2006), kterej má na svědomí Yana Toboso, neznám. 2.) Jsem holka s démonem. 3.) Thx za titule ,,Bc. Zíza, fishmancz a Dý“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Evropská šlechta 19.století si libovala v orientálnostech, no a dnešní orientálci si zase libují ve staré dobré Evropě - krucifixy, latina, romantické novorenesanční letohrádky... to vše ovšem zasazeno do hybridní, futuristicko-comicsové japonské monarchie. Kvůli mé slabosti pro východoasijskou kulturu (i popkulturu) vidím na filmu jen skoro samá pozitiva, i když předlohu samozřejmě (coby comicsový ignorant) neznám. Ale takřka artové bojové scény a okouzlující vizuál mě hodně nadchly. A postava služebného démona taky, výborný týpek ve výborné roli. Extrémně pohledná comicsová detektivka, silné čtyři. ()

Bernhardiner 

všechny recenze uživatele

Ano, je to neuvěřitelně cool, je to taky náležitě emo a je taky hrozně sexy. Ale taky je to strašně debilní paskvil. Tvůrci budují atmosféru, až se z nich kouří, patrně proto, aby zakryli duchovní prázdnotu celého projektu. Scénárista nepsal scénář k tomuhle v příčetném stavu nebo z té mangy nic lepšího vycucat nemohl. Herci se snaží hrát, ale není to zřejmě jejich herecké nadání, které je předurčilo k rolím v tomto filmu. Mám tušení, že zde slouží jen jako jakési sexuální objekty. Tak například démon bude oblíbený u většinově orientovaného dívčího obecenstva a pár odlišně orientovaných chlapců, zatímco Kijoharu bude oblíbený u sexuálně nerozhodnutých dívek. Pro většinu pánů tam máme tetku a služku. Ať mi nikdo netvrdí, že tenhle film dodíval jen proto, aby zjistil, jak to s těmi seschlými lidmi je a koukal na to, jak náš vlasatý démoník čachruje s tabletami a likviduje zlořády. Navíc příbeh není dokončený, tudíž se můžeme (ne)těšit na další dobrudružství bohatého dědice a jeho věrného psa. Nebo snad dokončený je a žádný boj s tím zákeřným syndikátem probíhat nebude? Bůh ví, třeba nám může odpovědět nějaké anime, kterých s našimi hrdiny v zemi vycházejícího slunce už taky pár natučili. 30 % ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Tentokrát fakt nestíhám nad čím se tu onanuje.. Příběh je takové nemastné neslané nic, charaktery jsou nesympatické (hlavně teda butler je na zblití..toho kluka bych aspoň opíchal, když už nic :D), věčné retrospektivy (ať už o pár sekund nebo pár let zpět) jsou už na třetí pokus otravné-co teprve na desátý...A je to dloouhé... Dal bych 3 za to jak je to technicky zvládnuté, že to jsou mojí oblíbení japonci (a navíc podle mangy), ale prostě jsem se navzdory natěšenosti a dobrému rozpoložení pekelně nudil. Smolík :/ ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • Chlapecké pohlaví Ciela Phantomhive z původní mangy změnili tvůrci pro film na dívčí a dali mu jméno Kiyoharu Phantom (Ajame Góriki). (Geriel)
  • Natáčení snímku probíhalo od 1. 4. do poloviny měsíce května roku 2013 převážně v oblastech japonského ostrova Kjúšú. (Conspi)
  • Snímek vychází z mangy, tzv. grafické novely, "Kuroshitsuji" japonského manga spisovatele Yana Tobosa. Ta se čtenářům díky japonskému manga magazínu  Monthly GFantasy prvně představila v roce 2006. (Conspi)

Reklama

Reklama