Reklama

Reklama

Vítejte v Dillfordu, kde před třemi dny bylo vše mírumilovné a klidné jako obvykle: upíři byli na vrcholu sociálního pořádku, zombie byly na dně a lidé byli mezi nimi. Ale tato křehká rovnováha byla rozdrásána, když do Dillfordu dorazila mimozemská apokalypsa a ukončila všechnu harmonii. Nyní jsou všichni proti všem – sání krve, pojídání mozků, boj o život – a všichni utíkají od mimozemšťanů. Je na třech teenagerech (každý z jedné rasy), aby se spojili, zjistili, jak se zbavit mimozemšťanů, a pokusili se znovunastolit pořádek tohoto „normálního" městečka. (noelcoward73)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (90)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Překombinovaná teen komedie, které sice nelze upřít originalitu (kde jinde najdete pohromadě upíry, zombíky a emzáky), ale celkem padá na žalostném obsazení a po většinu času neskutečně nudí. Párkrát se zasmát lze, ale prasknutí bránice opravdu nelze očekávat. Celé to nakonec dospělo k celkem pěknému závěru. Ujíždíte-li si na béčkových komediích s hororovým nádechem, tak vás má snímek potenciál zabavit. V ostatních případech bych sáhl po něčem jiném. Viděno v rámci Filmové výzvy 2017. Film mi vybrala uživatelka gegina31. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Rozkošná blbina, v první polovině skvěle funguje humor, ve druhé ustoupí do pozadí a je jenom pár vtípků, což je škoda. Nicméně sympatické obsazení, docela povedená akce, fajn kostýmy a finální ojebávka E.T. - Mimozemšťanä se povedla. Však na můj vkus, až moc morálních přednášek, na téma "máš ve mně přítele" a také "jsem děvka" tyhle další, moudra trochu brzdí film. Ale na jedno zkouknutí a když od toho nic nečekáte, tak je celkem v pohodě. ()

Reklama

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

Mohla to být celkem slušná podívaná, plná vyhřezlých střev, krev-sajících pičusů, vlkodlaků a ufonů, kdyby si to nevzal do rukou Robertek a neudělal z toho napůl vyblitou teens Potterovinu, která u mě místo smíchu vyvolávala akorát tak pocit trapnosti. Je to naprostý opak Scouts guide to the zombie apocalypse, která aspoň stála za to. Od odpadu to zachránila akorát závěrečná scéna s ufonem, jinak to bylo zábavné asi jako prasklý žaludeční vřed a hororové jako příloha Rytmu života. To měli fakt radši zavolat Saulovi. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Ve Válce světů se Stmívá k Zombie apokalypse. Rádoby vtipný béčko, který vtipný není. Rádoby super nápad, kterej je splácanou kravinou s ještě debilnější pointou. Teenage romantika všedního dne. Homoupírská zombie sračka. Jedinou hvězdu, kterou jsem ochotnej tomu vpálit je za nerd zombíka, kterej leze za světýlkem po skříni. Nejde nesrovnat se Skautíky. Kvalitativně úplně jinde. Slaboučkých 20% P.s.: vybuchující upíří ? dafuq ?!? ()

ZdenoLo 

všechny recenze uživatele

Nahádzať do jedného vreca zombikov, upírov, vlkodlakov a ešte aj mimozemštanov chce poriadnu dávku odvahy. Ešteže v žánre hororová komédia sa dá popustiť uzdu fantázie v podstate až do extrému. No nie vždy sa to samozrejme vypláca. Ale toto bol samozrejme ten lepší prípad. Pobavilo a aj vizuálne dobre vyzeralo..takže za moje hodnotenie sa nehanbím. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Scenár k filmu sa v roku 2010 objavil na "Čiernom zozname", čo je zoznam najlepších scenárov, ktoré neboli spracované do filmovej podoby. (Da_reba)
  • Logo vlka, ktoré môžeme vidieť na stene v telocvični, je emblémom Univerzity Nového Mexika. (Da_reba)
  • Počas záverečných titulkov môžeme sledovať nepodarené a vystrihnuté scény. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama