Reklama

Reklama

Každý z nás má chvíle, kdy se cítí mizerně, má všeho plné zuby a všechno se kolem něj hroutí. Cheryl (Reese Witherspoon), hlavní hrdinka filmu Divočina, se takto cítí už delší dobu. Po smrti matky a krachu manželství, si myslí, že už přišla o všechno. Do života jí navíc vstoupí i drogy a náhodné známosti na jednu noc. A když už má pocit, že nemá co ztratit, udělá nejimpulzivnější rozhodnutí svého života. S nulovou zkušeností s divokou přírodou a s obludně těžkým batohem, poháněná zbylou vůlí, rozhodne se úplně sama zdolat 1770 km dlouhou vysokohorskou trasu pojmenovanou PCT - Pacifik Crest Trail. Což je nejdelší, nejtěžší a nejdivočejší stezka v celé Americe, cesta vedoucí od Mohavské pouště přes celou Kalifornii a Oregon až do státu Washington. Cheryl cítí, že když v této zkoušce dokáže obstát a překoná všechny překážky, bude na konci této cesty stát znovu a pevně na vlastních nohách. To ale zdaleka zatím netuší, co na ní na této pouti čeká. Vyrazí na trasu hodně nepřipravená a mnohokrát se dostane na dno svých sil. Od začátku přemáhá chuť ten bláznivý podnik vzdát. Batoh jí do krve sedře záda, část cesty projde jen s jednou botou, nevyhne se setkání s chřestýši a medvědy, překonává zničující vedra i sněhové závěje. Prožije odhodlání, hněv, beznaděj, vyčerpání, osamělost a na konci své pouti znovuobjeví vlastní sílu, radost, odvahu a krásu. (CinemArt)

(více)

Videa (19)

Rozhovor 1 - Reese Witherspoon
Rozhovor 1 - Reese Witherspoon (herečka)
D: angličtina T: čeština
06:50
Rozhovor 2 - Laura Dern
Rozhovor 2 - Laura Dern (herečka)
D: angličtina T: čeština
03:15
Rozhovor 3 - Jean-Marc Vallée
Rozhovor 3 - Jean-Marc Vallée (režisér)
D: angličtina T: čeština
03:07
Rozhovor 4 - Cheryl Strayed
Rozhovor 4 - Cheryl Strayed (herečka)
D: angličtina
02:06
Rozhovor 5 - Cheryl Strayed
Rozhovor 5 - Cheryl Strayed (herečka)
D: angličtina
05:53
Rozhovor 6 - Jean-Marc Vallée
Rozhovor 6 - Jean-Marc Vallée (režisér)
D: angličtina
05:55
Rozhovor 7 - Laura Dern
Rozhovor 7 - Laura Dern (herečka)
D: angličtina
04:10
Rozhovor 8 - Reese Witherspoon, Cheryl Strayed, Laura Dern
Rozhovor 8 - Reese Witherspoon (herečka), Cheryl Strayed (herečka), Laura Dern (herečka)
D: angličtina
04:33

Související novinky

Zemřel režisér Jean-Marc Vallée

Zemřel režisér Jean-Marc Vallée

27.12.2021

Velice nepříjemná zpráva nás zasáhla krátce před koncem roku – oceňovaný kanadský režisér Jean-Marc Vallée zemřel nečekaně v pouhých 58 letech. Filmař stojící za oscarovým Klubem poslední naděje,… (více)

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

30.12.2015

V letošním přehledu nej filmů, které viděli naši top uživatelé v roce 2015, jsme dali prostor i filmům s jiným rokem výroby/uvedení než 2015. Anketu vyhrál postapokalyptický akčňák Šílený Max:… (více)

Janis Joplin se dočká filmu

Janis Joplin se dočká filmu

23.11.2014

Kanaďan Jean-Marc Vallée není žádný režisérský nováček, ale do hvězdných výšin nakopnul svou kariéru až svou první americkou produkcí - biografickým filmem Klub poslední naděje, díky kterému dosáhl… (více)

Reklama

Reklama