Reklama

Reklama

Madonna feat. Justin Timberlake: 4 minutes

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2008, 4 min

Recenze (11)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Z bývalej dvojice Britney a Justin, tá spolupráca s Madonnou vyšla podľa mňa lepšie práve jemu týmto zaujímavým tanečným a zábavným dielom, svojho času som ho mal dosť rád. Ona ako vždy provokatívna, nemusím ju, lebo to preháňa a často je nevkusná, no on to zvládol, akurát bol nevýrazný, no a tie Timbalandove vsuvky sú paráda. Umelecké to je z časti, no neviem, či zrovna to pravé, čo sa tam hodilo, možno ani nie. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Překvapivě solidní pecka. Velmi se bavím při představě, jak si Madonna během pěti let rozebrala Brit a Justina, bývalé duo dvou přeslazených cukříků a dneska se tváříme, že to tak samozřejmě nikdy nebylo a všichni jsou seriózní umělci. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Madonna a Timberlake nejdou moc k sobě. Přesto před lety vyprodukovali společný hit, který v hitparádách výrazně bodoval. Madonna v klipu tradičně nesympatická a Timberlake si zase jednou hrál na "machomana", který klátí ženský ročník padesát plus. Písnička se čtyřkou v názvu dobře ve zhruba čtyřech minutách plyne, ale nikdy mě extra nechytl její rif, ani zmíněné duo mně v ní nijak zvláště neimponovalo. Nutno však ocenit kvality klipu, který nastřádal střípky moderního trendu nechat vedle sebe vyblbnout dvě ikony hudebního průmyslu. Jak klip dokazuje, za čtyři minuty toho stihli víc než dost. Bez známek únavy. Pravda, čtyři minuty zpívání a pohybových kreací ještě nikoho k smrti neunaví. 60% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • Teprve druhý videoklip, ve kterém se Madonna objevuje po boku dalších umělců, Justina Timberlakea a Timbalanda. (veronica 01)
  • Taneční hit obsahuje překvapivě naléhavé sdělení vyzývající k ochraně životního prostředí. Jeho původní název zněl „4 Minutes to Save the World.“ [Zdroj: ocko.tv] (rafix)

Reklama

Reklama