Reklama

Reklama

Madonna feat. M.I.A. and Nicki Minaj - Give Me All Your Luvin'

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2012, 4 min

Režie:

Leo Berne

Hudba:

Nicki Minaj

Recenze (6)

kingik 

všechny recenze uživatele

Madonna tentokrát spojila hudební síly s Nicki Minaj a vyšel z toho hit pro všechny příznivce NFL. I když americký fotbal, s jeho hvězdami jako je třeba Peyton Manning, u nás nefrčí, tak američané si jistě pochvalovali Madonnin tah věnovat klip tématicky tehdy blížícímu se finále NFL, tzv. Super Bowl. Do klipu nebylo investováno málo a podle toho vypadá. Je nápaditý, plný propracovaných prolínaček, obrazových "vychytávek" s dobrým tahem a rytmem v návaznosti na chytlavou písničku. Madonna pokračuje ve svém trendy looku v kombinaci s moderním soundem, který by s ohledem na její věk, u jiných neobstál. Ona chce být stále konkurence schopná a vždy si vybere k sobě interpreta, který je právě v hudebním světě in. Tak kdo si tady dovolil mluvit něco v tom smyslu, že už je to stará "megera"?! 80% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Potrebovala Madonna pomoc? A práve od umelkýň tohto rangu ( hlavne Nicki )? Nemyslím. Ale ako vždy, počas svojej kariéry, aj s takýmito prehmatmi sa vysporiadala po svojom. Čo sa klipu týka. ()

Reklama

Zajímavosti (2)

  • Madonna videoklip přizpůsobila nadcházejícímu Super Bowlu, na kterém vystupovala. (veronica 01)
  • Črtvrtý videoklip, kde se Madonna dělí o pozornost s dalším umělcem, tentokrát jsou to zpěvačky Nicky Minaj a M.I.A. (veronica 01)

Reklama

Reklama