Reklama

Reklama

Hoši odpadu

(seriál)
  • USA Junk Men

Obsahy(1)

1. díl (Raketová atrakce): Ve firmě Jimmy's Junk hledají vynálezci díly pro tryskami poháněný kolotoč. Stálý zákazník Hale Storm se snaží prodat Jimmymu africkou porodní židli

2. díl (Surfařské kolo): V podniku Jimmy's Junk potřebuje vynálezce náhradní motor do surfařského kola a dva studenti hledají součástky, aby dodali palebnou sílu svému tanku poháněnému solární energií

3. díl (Vrhači ohnivých koulí): Dva vynálezci potřebují pomoct s rychlým plamenometem, a tak si Jimmy užije tepla. Závodní tým sekaček na trávu potřebuje před velkým závodem novou převodovku.

4. díl (Nehoda vznášedla): Jimmy pomůže dvěma vynálezcům předělat ledničku na zařízení odpalující plechovky od piva. Student hledá tažný motor, aby dokončil třídní vznášedlo. Přežije stroj zkušební jízdu?

5. díl (Horkovzdušný Hale): Všichni musí přiložit ruku k dílu, neboť je třeba z recyklovaného odpadu zhotovit nový nápis pro kovošrot. Hoši připraví žertík pro Halea a Jimmy jen o vlásek unikne smrti.

6. díl (Létající harampádí): Tým odpalovačů dýní potřebuje, aby jim Jimmy pomohl vylepšit katapult. Hoši předělají starý běžecký trenažér na energii vyrábějící větrný mlýn, který lze umístit na zahradu. (oficiální text distributora)

(více)

Galerie (10)

Reklama

Reklama