Reklama

Reklama

Mega Shark vs. Mecha Shark

  • USA Mega Shark vs. Mecha Shark
Trailer

Remorkér táhnoucí za sebou obrovskou ledovou kru vplul do přístavu v egyptské Alexandrii, ale kra se náhle rozlomí a ze spánku probudí děsivou kreaturu. Megažralok se okamžitě pustí do práce a začne tyranizovat plavidla v širokém okolí. Některé země kvůli němu uzavřou své přístavy a zakáží rybolov, což negativně ovlivní světovou ekonomiku. Spojené národy jednají o vyvinutí zbraně, schopné žraloka zničit. Je zkonstruován prototyp obrovské ponorky ve tvaru žraloka, kterou spustí na vodu v Pearl Harbor. Megažralok je lokalizován a po neúspěšných soubojích dojde až na pobřeží Sydney k poslední bitvě, která rozhodne nejen o osudu města, ale i celého lidstva, protože žraločí ponorky jsou posledními prostředky, které mohou  Megažraloka zastavit. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (48)

Chaloupek 

všechny recenze uživatele

Tohle je top! Zavidim tvurcum ten snadny pristup ke vsem moznym druhum drog. Fantazie. Jak ti zraloci vyskocili z vody a malem ve vzdusnem souboji trefili letadlo, ktere letelo nad mraky. Navic skvele predstaveni nehercu, kterym tentokrat kraluje Tielk z Hvezdne brany. Navic velmi prijemna stopaz. Parada! ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Hned na úvod se vyrojí Megalodon v alexandrijském přístavu a odrazí jednu loď až daleko do pouště k pyramidám, která usekne Sfinze hlavu. Dále ještě zvládne zpracovávat střely jako kopačák a odrážet je zpátky na bitevní ponorky či lodě. Sežeře celou loď jedním chramstnutím. Umí vyskočit na operu v Sydney a dokonce vyskočí až k letícímu boeingu v tisících metrech nad mořem. A ten kovovej ještě k tomu se umí projíždět na souši po městech. Je to ujeté stejně jako Žraločí tornádo, jen o něco málo akční. O to jsou tu hezčí ženský, Elisabeth Röhm v hlavní roli a Deborah Gibson ve vedlejší. [240. hodnocení, 34. komentář, 17%, 179. nejhorší film] ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Mega Shark vs. Mecha Shark“ jasně ukazuje, že šílené nápady jsou – a já jsem za to velmi rád – ale prostě na takové blázniviny chybí finanční prostředky, které by zajistily lepší trikové scény. Ty venkovní ale místy nevypadají až ta špatně a jsou ve skutečnosti více jak snesitelné. Hlavní postavy jsou přesně ty, kterým se budete spíše smát za to, co pronášejí za kraviny, ale to k tomu patří. Tohle je strašné televizní béčko a snad i proto se mi líbilo. Ve svém žánru to na ten průměr sem tam sáhne, tak trochu přimhouřím oči. ()

palmrus 

všechny recenze uživatele

Něčemu v čem hraje můj oblíbený džafa Teal´c nemůžu dát hůře než 3*. Film bohatý na nečekané zvraty a výživnou zápletku mě navíc překvapil i realistickými efekty..... BAZINGA!!! ale sranda to byla. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Ďalší zo série Mega Shark filmov od „obľúbeného“ štúdia Asylum, kde sa opäť raz objaví starý, dobrý, zvedavý žralok Megalodon. V tomto prípade sa však ľudia už zrejme poučili z predchádzajúcich skúseností a sú na neho pripravení veľkým mechanickým žralokom, ktorý sa s ním púšťa do boja. Typický Asylum film; priblblý námet, srandovní herci, úsmevné triky, trochu zábavy, no zbytočne veľa nudy a stereotypu. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak bohužel první dva díly mám celkem rád. Jsou ulítlé a pitomé, ale bohužel tahle trojka se už moc nevyvedla, zatímco první dva díly si zatím udržují rozestup ale tohle je prostě jen míchanina která nemá hlavu ani patu. Mecha žralok kterej má pomoc lidem spíše udělá větší bordel než Mega shark, a celkově se ve filmu zas tak moc žraloci nevyskytujou. Škoda. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Ako som cakal,tak to aj dopadlo s tymto filmom,vsetko v nom bolo slabucke,vykony hercov,namet,triky,jedine co sa mi pacilo bola blondava herecka Elisabeth Rohm,takze jednu hviezdicku za nu a druhu za aku taku snahu...:-) ()

Ihuj 

všechny recenze uživatele

Megažralok mi nepřipadá blbější než ostatní katastrofické filmy. Je ale poměrně nudný, málo akce, spousta kecání. Pořád ale není tak nudný, jako třeba nová Godzilla. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,It’s the characteristics of the Mega. That’s all I can say.“ Původně jsem myslel, že Mecha žralok má lidem pomáhat, nakonec se ale ukázal jako největší zkáza. Herci jsou tradičně prkenní a moc jim to nejde. Tielkovi někdo sundal jeho zlaté tetování a stal se ekologickým aktivistou. Kamera a střih jako obvykle u Asylumu nejsou z nejlepších. V tomto filmu však musím pochválit některé koukatelné záběry, hlavně na přírodu. Také je zde vidět snaha tvůrců napodobit některými scénami Bayovskou kameru, tady se to však nedaří, nemá to správné tempo a říz. Sumárně vzato jsem se nijak dobře nepobavil, většinu stopáže vyplňují nudné konverzace mezi herci a žraločí akce je málo. A obrovská ledová kra v Alexandrii, to bylo něco, co bych nikdy nevymyslel! ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Buď sa na mne prejavujú prvé príznaky blížiacej sa demencie alebo začínam prichádzať na chuť spoločnosti Asylum. Kychať na nedopečené triky, pripečene prehrávajúcich hercov a prepálené scény, ich produkcia je hotovým svätým grálom nevšedných nápadov. Kde inde sa dá vidieť scéna, ako hnusný digitálny žralok vymrští loď z prístavu v Alexandrii a tá sa na najbližších takmer 200 kilometrov zmení na neriadenú strelu, aby v následujúcom okamihu sťala hlavu sfinge. Alebo odpálkovanie torpéda žralokom a zničenie jednej z lodí amerického námorníctva. Ale dajme si ruku na srdce, kto pri názve, ktorý obsahuje slovíčko VERSUS a navyše 2x SHARK očakáva intelektuálne hody? V príbehu, kde ľudia bojujú s megalodonom, ktorý nechce skapať tým najsprostejším spôsobom po vzoru Pacific Rim? Veľké škoda, že tie nápady preblesnú len sem tam, mohol to byť úlet na úrovni Sharkonada. ()

Brick 

všechny recenze uživatele

Já bych řekl že to není zas tak špatný. Když to člověk bere jako komedii, tak to i trochu pobaví. Jako rozbytá sfinga a žralok nad mraky jsou top... ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Svet začne ohrozovať obrovský žralok, ktorý je nezastavitelný a spôsobuje obrovské množstvo úmrtí. Armáda USA sa rozhodne pre boj oproti nemu, a tak postavia obrovského ocelového žraloka. Ten ale nepracuje tak ako by chceli a tak ho musia prerobiť. Ozajstný žralok medzi tým zabíja ďalšie nevinné obete. Keď sa ocelový žralok opäť vráti, systém, ktorý ho ovláda sa vymkne spod kontroly a ocelový žralok sa rozhodne zaútočiť na Sydney, pri ktorom sa nachádza aj ozajstný žralok. - Zaujímavé, ako môže takúto hlúposť niekto vymyslieť. Veď už tí editori a všetci ludia, ktorí na tom filme pracujú musia vedieť, že je to absolútna blbosť. Otrasné herecké výkony, otrasné efekty a otrasný scénár. Najviac ma iritovali tie zábery zo základne, kde sa dvaja rozprávali a vojaci za nimi sa pozerali na tabulky a grafy. Bolo to nehorázne amatérske. Katastrofa bola aj to, ako žralok zničil dve lode a v zábere boli vojaci medzi trubkami a zhora na nich liali vodu. A pri zábere, v ktorom žralok vyhodí loď z vody a kým doletí a spadne na pyramídu sa stihne premeniť na UFO som takmer plakal. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toto bolo moje štvrté stretnutie s megažralokom. Pred tým som videl jeho duely s obriou chobotnicou (Mega Shark vs. Giant Octopus), s kolossusom (Mega Shark vs. Kolossus) a s krokosaurom (Mega Shark vs. Crocosaurus). No a teraz naposledy som kukol na to ako si to tento morský mega dravec rozdal so svojim mechanickým modelom (Mega Shark vs. Mecha Shark). Všeky tieto filmy majú hlúpy scénar, hrajú v nich príšerní herci a digitálne triky sú viac ako úbohé. A predsa si to raz za čas rád pozriem. * ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Opravdu se vám to nezdá! Vítejte v jednadvacátém století, kdy nic není nemožné. Zvláště pro chlapce od společnosti Asylum, která nás již několik let zásobuje opravdovými "klenoty" scifi - hororového žánru. Kdo jejich filmy zná, ten už se ani moc nepozastaví nad jejich neuvěřitelnou kreativitou. Docela by mě zajímalo, ze kterého ústavu pro duševně choré si vybírají všechny ty rádoby scénáristy a režiséry. Nicméně se přiznám, že první dva díly série Mega Shark vs., se mi v rámci možností docela líbili. Podobné céčkové braky totiž občas dokáží být i docela zábavné. Tentokrát už ovšem pánové dost přestřelili. Neskutečně nudný film a naprosto dementní zápletka, to asi nejlépe vystihuje tento díl. Od samotného začátku bude divák při jeho sledování jen nevěřícně kroutit hlavou, až si jí málem ukroutí docela. Tohle opravdu může někdo myslet vážně? Žralok který dokáže odpálkovat torpéda svým ocasem, který se dokáže vymrštit do vzduchu, aby se pokusil sežrat dopravní letadlo...Ano i tohle je zde možné vidět. Oproti předchozím dílům je však žralok docela odsunutý na druhou kolej a děj se točí hlavně kolem dvojice vědců a neskutečně nudným dialogům. Oko nejednoho fanouška Hvězdné brány nezůstane suché, jakmile spatří do jaké sračky se to nechal namočit jejich milovaný Teal'c. Christopher Judge sice o třídu převyšuje své herecké kolegy i kolegyně, ale ani on nedokázal spasit tento paskvil. 20% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

The Asylum sa nebojí tlačiť na pílu a prináša ďalší Mega nárez, kde budú intelektuáli potrebovať infúzie, filmový znalci aspoň pol litra a TV konzumenti budú fandiť, pretože pre nich to bude to pravé orechové. ()

Sykon 

všechny recenze uživatele

Mé seznámení s touto sérií dopadlo lépe než jsem čekal. Tento film je totiž tak špatný, až mě to vlastně rozesmávalo, a některé scény rozhodně utkví v paměti... Kdyby se ten film sám o sobě nebral tak vážně, a ty humorné scény tak nebyly vlastně nechtěným vedlejším efektem, klidně bych tomuto béčku dal i vyšší hodnocení. Že by mě ale nalákal na ostatní díly série, to ani ne. ()

Reklama

Reklama