Reklama

Reklama

Monstrum z hlubin

  • Česko Poseidon Rex (více)
Trailer

U pobřeží středoamerického ostrova se probudí tisíce let spící praještěr a začne útočit na návštěvníky místního letoviska. Mladá bioložka a zkušený lovec pokladů se rozhodnou příšeře postavit... Snoubenci Rod a Jane se rozhodli strávit dovolenou na malém ostrově poblíž Belize. Vydávají se spolu s instruktorem do zátoky Modrá laguna, kde se hodlají potápět mezi žraloky. Objeví tam tělo muže, který vypadá jako utopený. Po vytažení na palubu se však probere a představí se jakohledač pokladů Jax. Se svými společníky se Jax potápěl, aby v Modré laguně vylovil starý španělský poklad, kterým chtěl splatit svůj dluh gangsteru Tariqovi. Instruktor Henry se situací seznámí bioložku Sarah, která se rozhodne lagunu probádat. Spolu s ní se vydávají potápět i Rod a Jax, kteří chtějí na dně vylovit ztracený poklad. Skupina ale na dně objeví rozsáhlé ložisko zvláštních vajec. Jedno z nich odvezou prokoumat do laboratoře. Když Sarah otevře skořápku, z vejce vyskočí mládě malého dinosaura. Sarah s Jaxem jej schovají do mrazáku. Sarah dinosaura identifikuje jako Poseidona Rexe, prehistorického vládce moří. Monstrum,které pozřelo Jaxovu posádku, mezitím dále útočí na obyvatele ostrova; sežere Jane, Henryho i gangstera Tariqa. Trojice Jax, Sarah a Rod se rozhodnou z ostrova utéct, monstrum je však stále pronásleduje. Snaží se na něj střílet ze samopalů, ale bez úspěchu. Společně se ukryjí na staré vojenské základně, odkud vyšlou telegrafickou zprávu s prosbou o záchranu. Armáda jejich signál zachytí, a rozhodne se na monstrum vyslat stíhačky. Mezitím se Jax, Sarah a Rod pokoušejí opustit ostrov na lodi, monstrum však utíkajícího Roda sežere. Bombardování monstra nebylo účinné – příšera přežila. Sarah mu ustřelí hlavu bazukou a až poté je monstrum zneškodněno. Sarah a Jax se zachrání, ale v Modré laguně stále zůstávají schovaná vejce Poseidona Rexe. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Koukám do programu a říkám si, že ten den poběží nejlepší film Monstrum z hlubin. Bohužel jsem udělal osudovou chybu a tenhle blaf pustil. A říkám si, za co vlastně platím poplatek za televizi? Za tyhle a podobné sračky? Růžové zahrady, Ulice, Soudkyně Barbary, Prostřeno.....??? To by člověk blil, když to vidí! 0% ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Keď vidím aké perfektné filmy vedel Mark L. Lester kedysi natočiť, tak ma až mrzí, že na staré kolená sa dostal k takýmto kravinám. A tak si na malom ostrove vylezie z mora (chabo animovaný) dinosaurus a začne tam robiť bordel, vynárať sa, behať a občas niekoho požerie... Nie je to síce úplný shit, ale v podobných filmov proste vychádza behom roka kvantum; znesiteľnejších (SyFy), či menej znesiteľných (Asylum) a tento sa pomaly radí skôr do tej druhej skupinky. ()

Reklama

Indominus odpad!

všechny recenze uživatele

Odpustím vše od blbého (v tomto případě dokonce dementního!) scénáře (hlavně že pobaví) po blonďatou doktorku přírodních věd s jasně nepřírodními čtyřkami, ale ty efekty na rok vzniku už ne! To ať to rovnou udělají s gumovým kačerem a byla by to ve ve výsledku aspoň sranda. Tohle je prostě exkrement, bohužel ani není dostatečně kluzký, aby se po něm někdo smekl a namlátil si hubu, aby se člověk aspoň zasmál. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Klon Indiana Jonesa bez šarmu ale zato s hrubou silou a malým IQ hľadá Cortesovo zlato (chlapíka ktorý dobyl ríšu Aztékov), ktoré je vo filme akosi mayským zlatom na dne oceána, pri hľadaní ktorého si pomáha v intenciach nesmrteľného hitu Olympicu - DYNAMIT. Ten spraví boooom a v mori sa objaví praveké monštrum s chuťou na súčasných ľudí. A tak sa blonďatá biologička (mám vážne obavy, že presne viem akým spôsobom sa k diplomu dostala), spomínaný klon, jedna čierna naolejovaná opica a priblblý pár na dovolenke rozhodnú monštrum, šmahom chvosta meniace luxusné jachty na palivové drevo E kategórie, svojpomocne zneškodniť. Samozrejme, za sprievodu dementných hlášok a rovnako kvalitných špeciálnych efektov. Film vo všetkom podobný Sharknadu či Zombeavers, až na to, že som sa pri ňom vôbec nebavil. ()

pursulus odpad!

všechny recenze uživatele

Poďme.¬         Kurňa, to byla jízda! Neustálá oscilace mezi nulou a jedničkou připomínala pohyb rafičky plotnového disku s Windows desítkami na 1 Giga RAM. Události mezi 42. a 48 minutou spustily autodestrukční wiping disku na 00h, takže poslední čtyry minuty jsem nedokoukal.¬                 Zařazuji tento film do svého seznamu snímků veliké polní latríny, mezi skvosty jakými jsou "Plán 9" či "Megažralok versus Kolossus". A vám doporučuji, slovy uživ. "corpsy" k Útoku krabích monster (zdaleka ne tak povedenému dílu): "Tak dajme si trocha destilátu a poďme sa baviť." ()

Galerie (14)

Zajímavosti (15)

  • Ve filmu vidíme doplňovat palivo do letadla Cessna 150 pomocí zápalné láhve, což je vysoce rizikové. (Johnny.ARN)
  • Původně hrál Jacksona Slateho Corin Nemec, ale po několika dnech natáčení se zranil a musel do nemocnice. Nahradil ho Brian Krause. (Terva)
  • Když se Jack (Brian Krause), Rod (Steven Helmkamp) a Sarah (Anne McDaniels) poprvé potápějí a najdou vejce, je udávaná hloubka, do které se potápějí, 400 stop a Jack varuje Sarah, aby se nevynořovala příliš rychle, jinak dostane záchvat. To je jednoduše daleko za hranicí 130 stop pro rekreační potápěče, kteří nepoužívají plyn tri-mix a techniky hloubkového potápění. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama