Reklama

Reklama

Boar

Trailer 1

VOD (1)

Neďaleko malého mestečka v Austrálii sa objaví monštruózny diviak. Zviera je odhodlané zničiť všetko, čo sa mu postaví do cesty, takže sa miestni obyvatelia ocitnú v obrovskom nebezpečenstve. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (63)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se celkem těšil, ale ve výsledku jsem lehce zklamán. Film je ze začátku strašně pomalý a moc se neděje, rozjede se spíše až ke konci. To předtím je spíše mluvení a kecání o tom kdo zabíjí a divočák se ukáže spíše sporadicky. Nicméně ke konci je to dobrý maso, ukousnuté hlavy, těla roztrhaná na kusy. Prostě parádní akce. JEště mě trošku zklamala role JArratta která nedostala moc prostoru a jeho konec byl o ničem. Co ale naprosto bylo dokonalý byl samotnej divočák. Bylo vidět že tvůrci si vyhrály a když byl vidět v celé kráse tak jsem byl hodně rád že se jedná o klasický "practical effect" a ne o CGI. Ale i tak Boar nenaplnil úplné očekávání. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Tešil som sa, ale bolo to o ničom. Mám rád austrálsku kinematografiu (a divočinu) a diviak je ako hororový netvor v pohode. Ale vo väčšine scén vyzerá veľmi zle (ešte kým sa len pracuje s náznakmi, tak je to OK, avšak akonáhle ho vidíme v celej kráse, je to horor) a okrem toho to strašne kazia nesympatické, hysterické postavy; od istého bodu ma z ich vrieskania bolela hlava. Palec hore za stopy atmosféry, solídny austrálsky buš, obstojné gore a gigantického Nathana Jonesa (Trója, Mad Max). Každopádne starší Kanec bol o dosť lepší. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Pri niektorých scénach bolo síce cítiť obmedzený rozpočet, ale aj napriek tomu ma toto prasiatko s nekonečným apetítom tešilo a bavilo. Konečne monster hororík, ktorý sa nebojí krvi a gore. A hlavne že ho neukázali 5 minút pred koncom filmu. Postavy nič moc, ale tie mi boli tak či tak ukradnuté. Hlavne že som dostal to, na čo som sa najviac tešil. Viac tu nie je čo rozoberať. (Analýzu zápletky, dejových zvratov a komplikovaného scenára prenechávam skúsenejším humoristom). ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Já jsem celkem spoko. Nemůžu říct, že bych se vyloženě nudil nebo se mlátil do hlavy pokaždé když prasátko Babe přišlo na scénu. Chvála patři hlavně za praktické efekty. Monstrum je živé, jde osahat a rozhodně se Sun pochlapil. Samozřejmě, že malý rozpočet je znát v některých částech, ale budiž, jsou i horší kusy. Díry v logice či postavách neřeším, protože mi nešlo o postavy, ale jen o to jak kdo umře. Sun umí pracovat s gore a díky tomu se na film kouká zas o něco snáze. Po Tatínkové holčičce sice odklon do průměrnějších vod, přesto koukatelný kousek. Snad Sun Soon vydá něco dalšího. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

...A bude mít ty velký zahnutý zuby nahóru ...musíš vydržet a budou i zuby. V tomhle animal attacku na postavy i na divákův vkus bude útočít mega obří (ka)kanec. Film mě ani tak nenalákal na obřího vraždícího divočáka jako spíš na účast Bill(a) Moseley(ho). Už dlouho jsem s ním nic neviděl a jelikož je to můj oblíbenec tak jsem začal brouzdat jeho filmogfrafií a vylosoval jsem si právě tenhle kousek. Bill Moseley dostal ale zatraceně málo času. Vidíme ho prakticky pár momentů na začátku a potom až v padesáté minutě. A to jen pár minut. Navíc hraje spíš takovýho ňoumu. V záporných rolích ho mám radši. I tak jsem ho ale rád viděl. Celkem mě potěšila účast John(a) Jarratt(a) pro hororové fandy známější spíš jako Mick Taylor z Wolf Creeku a jeho pokračování. Ten toho prostoru ve filmu ale taky moc neměl. Ale ani jeho postava zdaleka nepůsobí tak zlověstně jako ve Wolf Creeku a jeho pokračování. Hraje tady spíš neškodnýho opileckýho vidláka. Je evidentní, že film měl nižší rozpočet a místy je to pravdu znát. Ale jak už tu psali jiní. (Ka)kanec má celkem apetit, krve je taky celkem dost a sem tam nakoukne i obstojný gore. Na můj vkus se ale bere snímek až moc vážně přitom je ale bez větší atmosféry a o napětí taky nemůže být ani řeč. Trochu humoru by podle mě neuškodilo. Ale nemyslím tím nechtěnej humor v podobě občas trapných útoků divočáka. Nebylo to tak debilní jak by se na první pohled mohlo zdát ani mě to nějak extra nenudilo, ale víc jak 2 hvězdy nedám.....chro....chro ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Když jede Bernie (Nathan Jones) Jeepem, tak začne hrát známá píseň od Vanilla Ice – „Ice Ice Baby“, kterou zároveň i začne zpívat. (Yoshimitsu)

Reklama

Reklama