Reklama

Reklama

Murder in the First

(seriál)
Trailer 6
Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, (2014–2016), 22 h 23 min (Minutáž: 41–42 min)

Hrají:

Taye Diggs, Kathleen Robertson, Ian Anthony Dale, Raphael Sbarge, Lombardo Boyar, Currie Graham, Mimi Kirkland, Jamie McShane, Richard Schiff, Tom Felton (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Tento krimi seriál se po celou sérii zabývá jedním jediným případem vraždy, od spáchání zločinu, přes vyšetřování, po zatčení. (Leegy)

Videa (49)

Trailer 6

Recenze (16)

Zuzanka23 

všechny recenze uživatele

První série: Už první díl mě chytil a seriál mě nepustil. Všech deset dílů jsem zvládla za necelý týden. Jak už tady DaViD´82 řekl: Nejde o výsledek, jde o cestu, a to je pravda. Vraha máte sice jasného už od začátku, ale v každé epizodě jsem si říkala, ale co když to neudělal on, co když to udělal někdo jiný, protože důkazy měly docela dobré odbočky. Celková pointa je dost propracovaná. Co se týče hodnocení, tak hodnotím jenom první sérii. Druhá série: I přes poměrně tragický konec první série jsem se rozhodla pustit si druhou. "To si ze mě děláte prdel?" my vyvstanulo na mysli téměř okamžitě po zapnutí. Šok nastal už v asi páté minutě. Zatím co v celé první sérii bylo asi pět mrtvol, tak za těch pět minut bylo mrtvol dvkrát víc, než v celé první sérii. Je to jako rána mezi oči, když si navyknete na zbohatlého kluka, který si myslí, že se svět točí kolem něho a za prachy může všechno a teď tohle. Ani jsem se nedodívala na první díl. Je to sračka. ()

JimmyII 

všechny recenze uživatele

Solidně udělaná kriminálka, kterou nahoru táhne skvělý casting (kompletně - Diggs, Robertson, Felton, Schiff i Duvall jsou skvělí) a dolů ne tak úplně vypiplaný scénář. Nicméně rozdělení na krimi drama v první půlce a soudní drama v druhé půlce je příjemným osvěžením, které spolu se zmíněným obsazením a prostředím San Francisca vytahuje Murder in the First lehce nad vody průměru. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Po pravdě řečeno mne seriál nějak nechytil. Snaží se být jakoby realistický, ale jinak zde máme taková ta různá klišé a citové vydíračky (rozvedená matka, holčička, málo peněz, nemocná manželka - přitom by stačilo třeba řešit "jen" neporozumění s rodiči nebo dospívajícím puberťákem, který se chce stavět na vlastní nohy). Vlastně zde není nic, co by mne nutilo se dívat dál - případy mi přijdou nezajímavé, postavy jakbysmet, trhaná kamera je k uzoufání, a naprosto chybí jakýkoliv náznak humoru nebo nadhledu. Neříkejte mi, že lidi jsou pořád tak seriózní a vážní a řeší stále jen tragédie, že se celou dobu nezasmějí a neudělají vtípek. Pochmurná atmosféra, slabá dějová linka, nezajímavé postavy. ()

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

David´82 to vystihl moc pekne, zejmena pak s vyjmenovanim souvislosti a moznych inspiraci. Tom Felton mozna az prilis evokuje blondaka Erica Ladinze z The Killing, ale i tak velice povedeny vykon, podobne jako i ostatni hlavni protagoniste. Serie me vzhledem k nekterym mistnim komentarum prekvapive pobavila. Aspekty poctive krimi prace, pravni sfery, taktizovani i osobnich pribehu zucastnenych na me docela fungovaly, a to s prijemnym spadem. Neurazejici krimi zabava. ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Po piatich dieloch hodnotím veľmi pozitívne. Dlhodobá dejová línia seriálu je zameraná prevažne na riešenie jednej vraždy, čo mi trochu pripomína The Killing. Tým seriál získava na reálnosti, lebo tie forenzné haluze kde za 40 minút vďaka vláknam a DNA nielenže odhalia vraha, ale sa aj hneď prizná a detektív si nasadí slnečné okuliare a odkráča do západu slnka, sa mi už trochu objedli. Seriál má silné zameranie na postavy a solídne tempo. Som zvedavá ako to s ním dopadne. ___ Po 2. sérii som si utvrdila názor, že Murder in the First je seriózne kvalitná záležitosť. Hlavne musím vyzdvihnúť, ako realisticky vykresľuje prácu polície - nie len realisticky, čo sa týka jednotlivých krokov vyšetrovania a procesu, ale najmä čo sa týka faktu, že polícia môže zistiť celú pravdu, ale spravodlivosti je málokedy úplne učinené za dosť. ()

Galerie (627)

Reklama

Reklama