Reklama

Reklama

Krycí jméno: Divoké husy

  • Česko Divoké kachny (více)

Obsahy(1)

V Hongkongu začíná bojová operace, v níž mají být zničeny proslulé sklady opia na severu Thajska, jimž vládne krutý mafián Lao Khan. Mezinárodní komando je složeno z nejschopnějších mužů s dokonalou výzbrojí. Avšak mafiáni jsou neméně zdatní a vybaveni moderními zbraněmi. Dochází k bojové akci, v níž se představí herci světového formátu - Klaus Kinski a Ernest Borgnine. (Dabing)

(více)

Recenze (9)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Film začíná opravdu slibně, ale postupem času je horší a horší... Připadalo mi, že v něm chybí spousta děje. Přitom akční scény jsou natočeny slušně (tu směšnou s autem v tunelu ale nemyslím) a herecká sestava se velice povedla. No co. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Antonio Margheriti natocil sympaticky akcny film, ktory ma kvalitnu dejovu liniu, slusne herecke obsadenie ako Lee Van Cleef /Dolarova Trilogia Sergia Leoneho/, Ernest Borgnine /Wild Bunch, Emperor of the North/, slavny Klaus Kinski tu je tiez a divak ma moznost naplno si uzivat akcne sceny. Margeriti ukazal talent pre reziu. 69 % ()

Dabing 

všechny recenze uživatele

Pod názvem Divoké kachny bylo vydání tohoto filmu avizováno v Cinemě 10/1992 od vydavatele Film Video Studio Pragu, nikde jsem ale tuto verzi neviděl. V roce 2012 vyšlo na DVD, ale s novým dabingem.  Film se veze na tehdy módní vlně "rambo filmů"a svým originálním názvem pravděpodobně odkazuje na svůj vzor - žoldnéřský film Divoké husy s R. Burtonem, R. Harrisem a R. Moorem. Jedná se o poměrně poctivě natočenou střílečku s řadou zajímavých herců, jako je Lewis "Bodie" Collins, Klaus Kinski a neuvěřitelně charismatický Lee Van Cleef. Pozor - existují celkem 3 verze, z toho 2 poměrně výrazně cenzurované. ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem si pustil s jediným záměrem - vidět Lewise Collinse jinde než v Profesionálech. Západoněmecko-italská produkce sice vzbuzovala obavy, ale nakonec jsem byl docela spokojen (i když jsem se musel nejprve smířit s tím, že Collins má mnohem jalovější hlas než Jirka Oliva). Akční scény jsou slušné a ani příběh nijak neurazí. Navíc kromě Collinse tu jsou rovněž Lee van Cleef, Klaus Kinski a Ernest Borgnine (Tucet špinavců, Útěk z New Yorku). ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama