Reklama

Reklama

Total Siyapaa

  • Indie Aman Ki Aasha (více)

Recenze (4)

marrjaana 

všechny recenze uživatele

Tuším o co se tvůrci snažili, ale bohužel se jim to nepovedlo... Pár povedených scén by se tam možná i našlo a Ali Zafar byl dobrý( obzvláště ty jeho zoufalý pohledy), ale jako celek mi to úplně nefungovalo.... ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Na môj vkus príliš veľa absurdných situácií a infantilného humoru - teda kombinácia "chutí", ktoré mi zväčša idú hore krkom. Po scenáristickej stránke to nebolo vôbec zlé, lenže to podanie bolo zbytočne prehnané do krajností neprirodzeného humoru. Určite by som uvítal radšej nejaké dramatickejšie poňatie tohto konceptu. Ak by mal niekto záujem o niečo indické s vážnejšou atmosférou z prostredia stretu kultúr, tak odporúčam 2 States. ()

Reklama

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

108 minút šialenej nudy, akoby to vyprodukoval Hollywood. Bez piesní ak nepočítam ten chabý pokus na záver. Námet by sľuboval zábavu, ale nedošlo k nej. Nič oživujúce, zábavné, alebo aspoň tragické a smutné. Šedivý podpriemer kde tomu korunu nasadil Anupam Kher, to čo bolo? Nejde mi do hlavy prečo takúto rolu vôbec bral.... aj keď väčšinou hrá bláznivých motákov a podobné týpky, toto nebola úloha hodná ani Jonnyho Levera.... totoálna strata času. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Totální zkáza nastane, když se jdete představit rodině nastávající, zejména, když vy jste z Pákistánu a ona z Indie... Velmi dobrá komedie, kterou opět s přehled ovládl sympatický Ali Zafar. Absurdní situace, jemný i trochu hrubší humor, v něčem mi to připomnělo francouzské dílo Blbec k večeři... Myslím, že tento film sedne i nováčkům v rámci Indie, zbytek by mohl minimálně nezklamat. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama