Reklama

Reklama

Kurňa, co to je?

(pořad)
Komedie / Soutěžní
Česko, 2013, 45 min

Scénář:

Jiří Bláha

Účinkují:

Pavel Zedníček, Jakub Zedníček, Martin Trnavský, Tereza Bebarová, Bára Munzarová, Marcela Mikysková, Olga Blechová-Matušková, Jakub Smolík (více)

Obsahy(1)

Páni Zedníčci v akci. Strejda Pavel, synovec Kuba. Jaké tajemné předměty s nimi odhalíme v novém zábavném pořadu? (oficiální text distributora)

Recenze (90)

Alan_Shearer 

všechny recenze uživatele

Ty krávo, Čmaňa si musel vydělat na svatbu na Floridě, tak se necháva zaprodat týhlectý Barrandovský skvadře retardů. Zedníčka mam rád, je to dobrej kluk, ale trapnějši verze Kufru se nepovedla a jak to tak bývá, cokoliv co vyjde ze studií nejhorší televize ever, stojí za vyliž prdel. Tleskači diváci, drtivá většina hostů jsou profesionální béčkové celebrity, otravnej moderátor, a tak ti teda, drahý pane Čmaňo, uděluju 15% hihi. ()

herr_carter

všechny recenze uživatele

jooooooo, kde jsou ty časy, když Čmaňhák exceloval v Kufru a všichni se zatajeným dechem hádali, cože nám to zase poslal Jarda z Brna za sračku? Je to kus včelína? nebo domácí jaderný reaktor? Anebo je to překvapivě středověký vibrátor a taktéž husitská taktická zbraň pro boj zblízka? Necháme se podat pane Ulm vole......tady tyhle pokusy o resuscitaci klasických pořadů nemohou dopadnout jinak než toto - banda starých, nebo bezcenných herců (protože nikdo normální by v tomhle pořadu dobrovolně neúčinkoval) se pitvoří, hystericky přehrávají, zatímco filmový divák bleje a bleje a bleje.... ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Kurňa, co to je, Čmaňo? Soutěžící se dobře baví, moderátor přitom dostává záchvaty smíchu a i to publikum se na pokyn dokáže zasmát, tak proč já nic? Pokoušel jsem se naladit na tento pořad, ale vlnová délka mého smyslu pro humor se v žádném bodě neprotnula s tím, co jsem viděl a slyšel. To je škoda, protože já se bavím rád. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Nová podoba Kufru proč né! Byl jsem příjemně překvapen, když jsem na to náhodou narazil. Zedníček je stále stejný a jak mu kdysi napsala jedna divačka lítá tam jak utržený plakát. Jen aby ten pořad byl života schopný a Železný ho brzo nezrušil stejně tak Videostop já jsem rád, že tyhle staré pořady mají "comeback". Je jen málo pořadů, který mají svůj smysl i dnes. ()

PECHY15 

všechny recenze uživatele

Krutopřísná zábavná show s maníkem, co za zvuků rytmických bubnů nabíhá ke kameře, aby Vám oznámil o čem bude další soutěž. Obohacená o největší klenot českého šoubyznysu, Jaaaaakuba Zeeeeeedníčka, nevyužitého prince do dětských pohádek a věrnou kalkulačkou na sčítání bodů soutěžících. Babrandov už by měl ten svůj "Kufr" rádoby pořadů radši zaklapnout ;-) ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama