Reklama

Reklama

Kurňa, co to je?

(pořad)
Komedie / Soutěžní
Česko, 2013, 45 min

Scénář:

Jiří Bláha

Účinkují:

Pavel Zedníček, Jakub Zedníček, Martin Trnavský, Tereza Bebarová, Bára Munzarová, Marcela Mikysková, Olga Blechová-Matušková, Jakub Smolík (více)

Obsahy(1)

Páni Zedníčci v akci. Strejda Pavel, synovec Kuba. Jaké tajemné předměty s nimi odhalíme v novém zábavném pořadu? (oficiální text distributora)

Recenze (90)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Že prý se to takhle jmenuje proto, že Pavel Zedníček pořád říká "kurňa". Tak..., ještěže neříká: "No, ty kráááávo, to mi poser záda na štorc!" Asi by to jako název zrecyklované soutěže vypadalo divně. I když, je možný, že by to třeba zaujalo ještě víc. Dnes je to možná zábavnější, než tenkrát KUFR s Alešem Ulmem, ale pořád je to pro mě jaksi nekoukatelné. Ovšem věřím, že běžný divák pocítí trochu závan starých časů a dotek divácky obyčejnejší zábavu i vkusnější, což je výhoda. Tenhle formát zkrátka funguje napříč časem a komu se to nelíbí, ať si vzpomene na HUBO BUBO a podobný pokusy. ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Já nemám nic proti formátu, naopak. Tyhle soutěže se prostě nikdy neomrzí. Už to není zábava na sobotní večer, ale v pondělí, ať si to klidně běží. Vadí mi ale všechno ostatní. To, že soutěží celebrity (snad bych radši "lid"), jak tam Zedníček běhá sem a tam, to studio je ohavné, pravidla jsou spíš doporučení, než zákon apod. ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Já se tedy musím ptát stejně jako Zedník. Kurňa, co to je? Jen moje slušnost mi velí, abych slovo ,,kurňa" nenahradil sprostším synonymem. Podobné hry jsme hrávali na prvním stupni ZŠ, tam si myslím, že je také jejich jediné místo. S tímhle pořadem se tvůrci hrubě netrefili do současné doby. Viděl jsem úplnou náhodou část jednoho dílu, kde jsem z hostů neznal vůbec nikoho. Humor není v pořadu vůbec žádný. Věřím, že tento pořad z obrazovek velmi rychle zmizí. I po tom málu, co jsem viděl si troufnu zahrát na proroka. ODPAD! ()

Mukl007 

všechny recenze uživatele

Ať si kdo chce co chce říká, ať si mamka slzy utírá, tohle je pokus o Kufr a basta. Záměřně píši pokus, protože originální Kufr byl fenomén své doby a ne vše, co v minulosti fungovalo bude fungovat i nadále. Čmaňa už není nejmladší, hosté jsou tak vtipní, až to bolí a nejhorší ze všeho je reinkarnace Aleše Ulma v podobě Jakuba Zedníčka. To je prostě hnus. Jedna hvězdička tedy pouze z nostalgie, protože za nic jiného si to nezaslouží, není to vtipné, není to nové, tak proč bych se na to měl vlastně dívat? ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Kurňa, co to je, Čmaňo? Soutěžící se dobře baví, moderátor přitom dostává záchvaty smíchu a i to publikum se na pokyn dokáže zasmát, tak proč já nic? Pokoušel jsem se naladit na tento pořad, ale vlnová délka mého smyslu pro humor se v žádném bodě neprotnula s tím, co jsem viděl a slyšel. To je škoda, protože já se bavím rád. ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama