Reklama

Reklama

Kurňa, co to je?

(pořad)
Komedie / Soutěžní
Česko, 2013, 45 min

Scénář:

Jiří Bláha

Účinkují:

Pavel Zedníček, Jakub Zedníček, Martin Trnavský, Tereza Bebarová, Bára Munzarová, Marcela Mikysková, Olga Blechová-Matušková, Jakub Smolík (více)

Obsahy(1)

Páni Zedníčci v akci. Strejda Pavel, synovec Kuba. Jaké tajemné předměty s nimi odhalíme v novém zábavném pořadu? (oficiální text distributora)

Recenze (90)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

To bych taky rád věděl co to je?! Ach tááák....recyklace pořadu "Kufr", který léta letoucí brázdil obrazovky veřejnoprávní televize, než ho navždy odnesl čas. Tohle teda byla pořádná nuda. Ani nejsem schopný odhadnout, jestli se pořad z televizních prvohor a s obehraným formátem, vyplatí vydávat za něco nad čím strávíte necelou hodinku vašeho života. TV Barrandov jde od katastrofy ke katastrofě, a protože je to v podstatě úpadková tv, tak ani nečekejte žádné bombastické studio nebo mimořádné hosty. Posbírali tam pomalu třetí ligu celebrit, a to prosím na úvodní vydání soutěžního pořadu, kdy jim jde v podstatě o první a velmi důležitý divácký dojem. Tohle je dost hrubé podcenění situace a věřím tomu, že divák už na další díl svůj čas neobětuje. Pavel Zedníček & Jakub Zedníček matný dojem příliš nevylepší, protože prvně jmenovaný ničím nepřekvapí a druhý se ještě má co učit. Výsledkem je slaboučká, nudná a úplně ubohá soutěž, které ze zvědavosti divák asi šanci dá, ale pak rychle přepne jinam, ačkoliv ani na jiných televizních kanálech ho nečeká nic zajímavého. Mé hodnocení: 0% ()

Hansk75 

všechny recenze uživatele

Tý jo, jsem si řikal, co to zase bude za fajnovou zábavičku na Tv Barrandov. Dostalo se mi, v mém dětství, velmi oblíbené soutěže - Kufr. Bohužel to pro mě absolutně ztratilo veškeré kouzlo a někdo by měl milým Barrandovanům vysvětlil, jak vypadají moderní kulisy (včetně dalších chuťovek, jako je Vtip za stovku, atd.). Navíc mě zklamalo, že někteří lidé, o kterých jsem si myslel, že jsou chytří, tak se ukázalo, že jsou tupí až oči přecházejí... Ani spousty pokusů o vtip u mě neobstály... Bohužel. Tak alespoň jednu za nostalgii. ()

Reklama

Mukl007 

všechny recenze uživatele

Ať si kdo chce co chce říká, ať si mamka slzy utírá, tohle je pokus o Kufr a basta. Záměřně píši pokus, protože originální Kufr byl fenomén své doby a ne vše, co v minulosti fungovalo bude fungovat i nadále. Čmaňa už není nejmladší, hosté jsou tak vtipní, až to bolí a nejhorší ze všeho je reinkarnace Aleše Ulma v podobě Jakuba Zedníčka. To je prostě hnus. Jedna hvězdička tedy pouze z nostalgie, protože za nic jiného si to nezaslouží, není to vtipné, není to nové, tak proč bych se na to měl vlastně dívat? ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Já nemám nic proti formátu, naopak. Tyhle soutěže se prostě nikdy neomrzí. Už to není zábava na sobotní večer, ale v pondělí, ať si to klidně běží. Vadí mi ale všechno ostatní. To, že soutěží celebrity (snad bych radši "lid"), jak tam Zedníček běhá sem a tam, to studio je ohavné, pravidla jsou spíš doporučení, než zákon apod. ()

herr_carter

všechny recenze uživatele

jooooooo, kde jsou ty časy, když Čmaňhák exceloval v Kufru a všichni se zatajeným dechem hádali, cože nám to zase poslal Jarda z Brna za sračku? Je to kus včelína? nebo domácí jaderný reaktor? Anebo je to překvapivě středověký vibrátor a taktéž husitská taktická zbraň pro boj zblízka? Necháme se podat pane Ulm vole......tady tyhle pokusy o resuscitaci klasických pořadů nemohou dopadnout jinak než toto - banda starých, nebo bezcenných herců (protože nikdo normální by v tomhle pořadu dobrovolně neúčinkoval) se pitvoří, hystericky přehrávají, zatímco filmový divák bleje a bleje a bleje.... ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama