Reklama

Reklama

Kurňa, co to je?

(pořad)
Komedie / Soutěžní
Česko, 2013, 45 min

Scénář:

Jiří Bláha

Účinkují:

Pavel Zedníček, Jakub Zedníček, Martin Trnavský, Tereza Bebarová, Bára Munzarová, Marcela Mikysková, Olga Blechová-Matušková, Jakub Smolík (více)

Obsahy(1)

Páni Zedníčci v akci. Strejda Pavel, synovec Kuba. Jaké tajemné předměty s nimi odhalíme v novém zábavném pořadu? (oficiální text distributora)

Recenze (90)

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadá, když staří herci asi už nemají prachy a potřebujou si vydělat. Vznikne recyklace oldschoolovýho Kufru, kterej nebyl špatnej, ale nebyl ani přímo skvělej. No a co asi tak může vzniknout, když se reinkarnuje něco takovýho. Má to debilní název, je to na béčkové TV, P. Zedníček se snaží být stejně vtipnej jako před 30 lety a celkově se to tváří jako ohromující zábava. Ne, není. Takže je potřeba si položit otázku: "Kurň(v)a, co to je?" ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Kurňa, co to je, Čmaňo? Soutěžící se dobře baví, moderátor přitom dostává záchvaty smíchu a i to publikum se na pokyn dokáže zasmát, tak proč já nic? Pokoušel jsem se naladit na tento pořad, ale vlnová délka mého smyslu pro humor se v žádném bodě neprotnula s tím, co jsem viděl a slyšel. To je škoda, protože já se bavím rád. ()

Reklama

topi80 

všechny recenze uživatele

Knír Pavla Zedníčka dostal od dob Kufru šedivější odstín, avšak jeho majitel na temperamentu nic neztratil. Zúčastněné celebrity jsou spíše ty, které zbyly a kterým účast v takovém pořadu za účast stojí, ale pořád je to fajn. Takový retro návrat do oněch dob, kdy ty Kufry a Videostopy byly ještě pořád in. ()

herr_carter

všechny recenze uživatele

jooooooo, kde jsou ty časy, když Čmaňhák exceloval v Kufru a všichni se zatajeným dechem hádali, cože nám to zase poslal Jarda z Brna za sračku? Je to kus včelína? nebo domácí jaderný reaktor? Anebo je to překvapivě středověký vibrátor a taktéž husitská taktická zbraň pro boj zblízka? Necháme se podat pane Ulm vole......tady tyhle pokusy o resuscitaci klasických pořadů nemohou dopadnout jinak než toto - banda starých, nebo bezcenných herců (protože nikdo normální by v tomhle pořadu dobrovolně neúčinkoval) se pitvoří, hystericky přehrávají, zatímco filmový divák bleje a bleje a bleje.... ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Že prý se to takhle jmenuje proto, že Pavel Zedníček pořád říká "kurňa". Tak..., ještěže neříká: "No, ty kráááávo, to mi poser záda na štorc!" Asi by to jako název zrecyklované soutěže vypadalo divně. I když, je možný, že by to třeba zaujalo ještě víc. Dnes je to možná zábavnější, než tenkrát KUFR s Alešem Ulmem, ale pořád je to pro mě jaksi nekoukatelné. Ovšem věřím, že běžný divák pocítí trochu závan starých časů a dotek divácky obyčejnejší zábavu i vkusnější, což je výhoda. Tenhle formát zkrátka funguje napříč časem a komu se to nelíbí, ať si vzpomene na HUBO BUBO a podobný pokusy. ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama