Reklama

Reklama

Kurňa, co to je?

(pořad)
Komedie / Soutěžní
Česko, 2013, 45 min

Scénář:

Jiří Bláha

Účinkují:

Pavel Zedníček, Jakub Zedníček, Martin Trnavský, Tereza Bebarová, Bára Munzarová, Marcela Mikysková, Olga Blechová-Matušková, Jakub Smolík (více)

Obsahy(1)

Páni Zedníčci v akci. Strejda Pavel, synovec Kuba. Jaké tajemné předměty s nimi odhalíme v novém zábavném pořadu? (oficiální text distributora)

Recenze (90)

alambert 

všechny recenze uživatele

Já nemám nic proti formátu, naopak. Tyhle soutěže se prostě nikdy neomrzí. Už to není zábava na sobotní večer, ale v pondělí, ať si to klidně běží. Vadí mi ale všechno ostatní. To, že soutěží celebrity (snad bych radši "lid"), jak tam Zedníček běhá sem a tam, to studio je ohavné, pravidla jsou spíš doporučení, než zákon apod. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Taky bych docela rád věděl "Co to kurňa je"............pokus o oživení spícího golema, letní brigáda pro Čmaňova synovce, kapesní bubenická show, vypadlá štafeta z rukou Barrandovského videostopu?!?!?!?! Kufr byl ve své době fenoménem, sledoval jsem ho, na jeho silvestrovské vysílání jsem se doslova těšil........ale všechno už je jinde, doba, kultura, mentalita, Čmaňa, prostě všechno. Některé kufry by měli zůstav uklizené na půdě a otevírat by se měli pouze při výjimečných událostech. ()

Reklama

Hansk75 

všechny recenze uživatele

Tý jo, jsem si řikal, co to zase bude za fajnovou zábavičku na Tv Barrandov. Dostalo se mi, v mém dětství, velmi oblíbené soutěže - Kufr. Bohužel to pro mě absolutně ztratilo veškeré kouzlo a někdo by měl milým Barrandovanům vysvětlil, jak vypadají moderní kulisy (včetně dalších chuťovek, jako je Vtip za stovku, atd.). Navíc mě zklamalo, že někteří lidé, o kterých jsem si myslel, že jsou chytří, tak se ukázalo, že jsou tupí až oči přecházejí... Ani spousty pokusů o vtip u mě neobstály... Bohužel. Tak alespoň jednu za nostalgii. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Kurňa, co je to?" Čo je toto za sprostosť? Čo to tam starý Čmaňa vyvádza? Prečo robí zo seba takého otravného blbečka? A čo to má za parťáka? Toho pomotaného, mladého, vlasatého, škaredého chalaniska. Aha, to je jeho synovec Jakub. Pavlovi Zedníčkovi zrejme dochádzajú prachy, preto sa rozhodol, že skusí oživiť zašlú slávu televíznej zábavno-súťažnej relácie "Kufr", ktorú pred rokmi moderoval. Koncept zostal takmer rovnaký akurát sa posunula kvalita spracovania a úroveň hostí o pekných pár priečok smerom nadol. Takže ešte raz sa pýtam: "Kurňa, co je to?" a po zvážení si sám aj odpovedám: Je to odpad! ()

tron 

všechny recenze uživatele

Pozerám, že to tu moc veru obľúbené nie je :-) No, čo už, zasa raz pôjdem proti väčšine. Mne sa to páčilo. Nie nejako prehnane a určite to nie je žiadna moja srdcovka alebo čo, ale tento strašne zastaraný (v podstate až unikátnym spôsobom zastaraný) projekt ma vždy, keď ho vidím, vráti neomylne do čias detstva, kedy bol svet okolo mňa temný, ale dieťa si to ešte príliš neuvodomovalo a hlavne snívalo o letných prázdninách, Transformeroch, Dinobotoch, He-Manovi, gumidžúse kúpenom v potravinách a samolepkových albumoch Jurský park. Miestami je to také ohavné a zlé, až je to fakt dosť veľká sranda. Inokedy len nuda. Ale Zedníček bol moderátorom a hercom môjho detstva (Kufr, Nováci...) a táto jeho relácia mi to zakaždým spoľahlivo pripomenie. ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama