Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přímý přenos slavnostního galavečera vyhlášení výsledků hlasování o nejpopulárnější interprety české hudební scény. Účinkují Nightwork, Chinaski, Kabát, Tomáš Klus, Lucie Bílá, Richard Müller & Fragile a další. Moderuje Jan Kraus. (TV Nova)

Recenze (51)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Kája wins again. Fór s obálkama fajn. Fór s nefungujícím mikrofonem fajn. Kraus, kachny a prase fajn. Objev k smíchu, songy nic moc. Měl jsem radši koukat na film. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Díval jsem se, přiznávám, a překvapivě až do konce. Český slavík je o popularitě, nikoliv o kvalitě, jak trefně poznamenal frontman kapely Kryštof Richard Krajčo. Proto Olympic, proto Gott, proto Bílá. Na druhou stranu je dobře, že se tu a tam dostává do popředí opravdu solidní tuzemská hudba středního proudu. To, že Krajčo s Kryštofem tentokrát tolikrát bodovali, je spíš úsměvné – a to proto, že každý rok mají nadupaný a pokaždé odejdou trestuhodně s prázdnou. Zda to letos bylo díky duetu s (aktuálně v kurzu) Klusem (skladba Cesta), tak je to opravdu smutné. Tahle havířovská grupa totiž má být první každý rok. Krajčo je díkybohu dost otevřený, nehladí každého po srsti, jak je u nás zvykem. Asi tak. Jinak moc nechápu kritiku výtečného Jana Krause. Ano, měl i svá slabší (taková ta typická novácká) místa, nicméně většina tuzemských moderátorů má striktně daný scénář, kterého se zuby nehty drzí, improvizace nula a nedej bože, když začne haprovat ozvučení. Opravdu si nemyslím, že vše skrze zvuk bylo s cílem pobavit. Zvukař by měl dostat za svou školáckou chybu tučnou pokutu. Každopádně Kraus byl dle mého skutečně nejlepším moderátorem posledních let (a to beru i všechny ty Sportovce roku, TýTý, České Miss). Jen je škoda, že na scénu uváděl většinou nezajímavé hosty předávající ceny a dost hrozná hudební vystoupení (Farna, Kabát, Kolář, Jandová i Nightwork). Mizerná dramaturgie by potřebovala pořádně vytahat za uši. Ale zpět na začátek. Je to o popularitě. Dva ze tří hlavních vítězů na ceremoniálu chyběli, publikum místy jen otrocky tleskalo, což možná ukazuje v plné nahotě váhu téhle dávno nezajímavé ankety. PS: Zatímco před časem nám Vondráčková posílala patetické vzkazy z Montrealu (a ještě nám připomněla, kde to vlastně je), letos se osobně pochlubila tím, jak umí francouzsky.. proboha!! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Lepší už to nikdy nebude aneb Gott zase králem popularity. Angažovat Jana Krause jako moderátora slavnostního večera se ukázalo jako dobrý tah, protože tenhle v podstatě nepříjemný pán, si umí udělat ze sebe legraci. Za večer se objevil jako karikatura Lucie Bílé, vysloužilý rocker nebo rapper s kouzlem osobnosti. Vyvedl i svoji rodinku, která sebou vzala vtipnost. Skandalismus dodala Čtvrtníčkova holá zadnice, něco do sebe měl výstup Ivany Gottové, která zaskočila za svého nepřítomného manžela a přitom u mikrofonu zaměnila obálky s děkovnou řečí vlastnoručně sepsané jejím chotěm a nápad s Horečkou sobotní noci ve které svoje taneční kreace předvede moderátor, byl také povedený. Pak tu byla celá řada hudebních vystoupení, kdy večer otvírali energičtí Kabáti se svojí starou peckou "Dole v dole", perfektní Lucie Bílá, důstojné zavzpomínání na zesnulého Pavla Bobka a poněkud nakynutá Ewa Farna, která byla asi největším nemilým překvapením, protože jí to neslušelo. Hudebních čísel bylo ještě mnohem víc a byla vesměs povedená. Konečně to mělo oproti uhozenému minulému ročníku nápad s nesmělým pokukováním po předávání cen ve stylu MTV. I když se nekonalo žádné překvapení v podobě vítězů, Tomáš Klus neobhájil své vítězství v kategorii zpěvák a Dan Landa se po dlouhé době neumístil (!) stejně jako Farna, která se na stupně vítězů nedostala, byl jsem s večerem spokojený. Obsahoval to, co předchozím předávání cen chybělo a sice Moderátora, který to oživí a nápady, které to posunuly výš. Nefunkční mikrofon u děkovačky je věc, která by se stávat v přímém přenosu neměla, ale to je detail. Mé hodnocení: 60% ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Předávání těhle cen nemá žádný smysl už 20 let.Scéna, kterou tahle anketa sleduje je naprosto směšná a komerční, pro pár důchodců a dementů, jenž považují za nejlepší zpevačku téhle doby Lucinku a zpěváka Káju, eh.... existuje jiná scéna, ta opravdová, které se i tak jen okrajově věnují ceny Anděl.Trapná fraška, která absolutně nic neznamená a její poslední ročník stál doslova za vyliž prdel.On někdo Krause asi vykastroval....že by TV z H@vna? ()

triatlet odpad!

všechny recenze uživatele

Český slavík 2013 aneb Když se trapnost (Čtvrtníček) střídá s nevkusem (Kraus). V anketě o zpěvácích o hudbu nejde, jinak by ve výsledcích neprotáčeli rok co rok stejné hvězdy. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Opět se nic nezměnilo – už to začíná být trapné. Opět se rozhodovalo podle permanentek a jmen. Kraus dobrý, Čtvrtníček si z toho udělal prdel – no tu nám vlastně taky ukázal a tak jediné co potěšilo, bylo duo Jandová – Kolář… ()

Agatha 

všechny recenze uživatele

Pokud jsem dobře pochopil, tak fórek se zvukem tam měl být jen jeden. To ostatní bylo co? Zvukař se zašel na párek v rohlíku nebo na jedno? A režiséra Pepeho vzal asi s sebou... Jinak ani Kraus to nezachránil a ostatní snad netřeba nekomentovat:-( Tohle teda Státní opera ještě nehostila. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Asi po 10 letech jsem viděl slavíka. Už ho zas dalších 10 let vidět nemusím. Kraus jako uvádějící v pohodě, až na pár trapných vsuvek Jinak je to STRAŠNÁ ŠAŠKÁRNA. Nefungující zvuk, tak že nešlo slyšet, co někteří výtězové říkají? Na Slavících? Ať už to fór byl nebo ne, tak to bylo velmi žalostné. Gott opět vítěz. ... opruz a ta jeho předtočená řeč jakbysmet. Bílá a její disko-shit bylo velké překvápko a Krausův závěr z díry vyloženě nepovedený. Na druhou stranu Nightwork mě pobavil a Čtvrtníček taky. PS: Krajčo to vystihl když jasně konstatoval, že slavík je o popularitě, ne o kvalitě. PSS: Kájo, zlob se jak chceš, ale už mě nebavíš. Furt ty samé držtičky a česká smetánka... nuda a v mnoha ohledech spíše trapé. ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Hvězdička za duet Marty Jandové s Kolářem a Nightwork, jinak snůška trapností, které vévodil Čtvrtníček a chaotické pódium, které se do interiéru divadla absolutně nehodilo. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Ano, televize Nova překonala sama sebe a dokázala vyrobit opravdu otřesný přímý přenos. Krause si jako moderátora velice cením, ovšem dnes spolu s ostatními předávajícími (Čtvrtníček a spol) klesl na úplné dno. Hvězdičky si zaslouží skupiny No Name, Nightwork a Kryštof (chlapci, nikdo jiný si to letos nezasloužil ;)), pak také nádherná róba Ivanky Gottové. Jinak to byla tragédie. ()

RonaMidu 

všechny recenze uživatele

někdy člověk dělá nerozumné věcl,třeba kouká na Českého slavíka...no,nic nového,pořád stejně písnička :-) .....ale ani mě moc nemrzí, že jsem si to pustila,mrzelo mě spíš to,že objev roku nevyhrála Lenny ()

kinghome

všechny recenze uživatele

Na takovouhle mrdku se odmítám koukat, ještě když vím, že si dělaj organizátoři s hlasy co chtěj. Alespoň to tak platí u internetových hvězd, kde byl ještě před 3 dny před slavíkem na prvním místě Řezník, který rozsekával všechny ostatní interprety. Sami se na svých stránkách prokecli. A najednou se jakoby úplně hlasy vypařili a řezník úplně zmizel. A co je nejhorší, vyhrál to ten vypatlanej dement Džony Mačeta, nebo jak se ta pička jmenuje. Hnus. http://musicserver.cz/clanek/45573/Kterak-si-Cesky-slavik-urizl-ostudu-a-jak-zarizl-Reznika/ Tady je to potvrzený, ať se jde česká hudební scéna a celý slavíci podřezat! Český slavík kurví hudbu!!! ()

Henk123 odpad!

všechny recenze uživatele

Sociálové odepírají cenu Řezníkovy, který dle pravidel ČESTNĚ vyhrál. Nejvyšší pohoršenost ! Jonáš Mačeta zemře. Takže tak. ()

The Viper odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nám vypekli Řezníka. Nevěřil jsem moc anketám před tím a teď už jim nebudu věřit vůbec....a co výsledky voleb ? Hrůza pomyslet. ()

kikakrystof odpad!

všechny recenze uživatele

Něčemu, tak hrozně podvodnému musím nasypat jedině odpad. V anketě vyhrál Řezník, texty se nelíbili nějakým moralistům a tak ho najednou vyřadili, přitom ještě v ten den tvrdili zase něco jiného. Nechápu tu Mattoni ...... ()

Reklama

Reklama