Reklama

Reklama

Avatar: The Last Airbender - Super Deformed Shorts

(seriál)

Obsahy(1)

Krátké a vtipné nekanonické kraťasy ve stylu chibi s postavami ze seriálu Avatar: Legenda o Aangovi. (LUKICKK)

Recenze (7)

berg.12 

všechny recenze uživatele

Sebeparodické kraťasy v originálním Avatarovském obsazení. Součást DVD bonusů. Vtipně animované, mám mnohem větší chuť na dalších 20 dílů tohohle než nové díly Korry. K vidění všude na netu. Chci víc!!! ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Není žádné tajemství, že nejsem velký fanda formátu chibi. Pořady co jsem v tomto formátu viděl, bych mohl spočítat na prstech jedné ruky a ještě by mi nějaké přebývaly. A toto není žádná výjimka. Nevidět původní seriál, určitě bych se na to nepodíval a i když jsem ho viděl, toto není nic stejně kvalitní, co bych chtěl vidět znovu a konstantně doporučovat lidem. Vzato kolem a kolem je to sympatická trojice čtyřminutových kraťasů, které by s trochou trpělivosti a umu zvládl udělat kdokoliv a na YouTube se podobných videí od fanoušků válí určitě mnoho. Co tedy nabízí tyto bonusy z oficiálních DVD oproti těm volně dostupným? Původní hlasy, reakce na párování postav fanoušky a.k.a. shipping a některé hodně dobře promyšlené odkazy na původní seriál. ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele

Stokrát lepší než obě série Korry na tohle bych se vydržel dívat pořád. :D. Opravdu skvělé chibi-postavičky jenž krásně parodují Avatar ve všech třech příbězích ať už je to Sokko a vodní lyže, souboj živlů nebo láska v posledním díle. Neskutečně roztomilé vtipné a nádherné. Hlavně strýc Iroh a jeho...ALE OHEŇ JE LEPŠÍ!. Či jak se Suki a Yue přetahují o Sokka, nádhera, která měla tu atmosféru co měl původní avatar. ()

Reklama

Reklama