Reklama

Reklama

VOD (1)

V luxusním lázeňském hotelu ve švýcarských Alpách se každý rok setkávají staří přátelé Fred Ballinger (Michael Caine) a Mick Boyle (Harvey Keitel). Letos se zde Fred léčí pod dozorem své dcery (Rachel Weisz) a mezi léčebnými kúrami s Mickem vzpomínají na své pestré životy hudebního skladatele a filmového režiséra a se suchým humorem komentují své chátrající tělesné schránky. Kypící život kolem nich a ostatní excentričtí hosté - jihoamerická fotbalová legenda, mladý herec z Kalifornie (Paul Dano) nebo současná Miss Universe - jim poskytují bohaté podněty k úvahám o mládí, kráse, kreativitě, zkrátka o všem, co zahání myšlenky na blízký konec. (Aerofilms)

(více)

Diskuze

Dana456

Dana456 (hodnocení, recenze)

Napodiv patrí tento film k mojim najobľúbenejším. Ale ako vidím som tu sama, preto asi nedostanem odpoveď na otázku, čo je myslené slovami, ktoré povedal lekár ku koncu filmu. Film sa síce volá Mládí, ale o ňom film nie je, ten názov znamená niečo celkom iné. Ale čo?

na příspěvěk reagoval Dadel

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

Můj oblíbený Harvey Keitel v takové nudě? Dokázal jsem už pár totálních sraček přetrpět, ale tohle jsem fakt nedal. A Miss Universe cigaňa, nechutná jak cesta do práce to nezachránila. Totální nuda, nuda, nuda, jak tohle "veledílo" vlezlo do červených, nechápu...

martyraz

martyraz (hodnocení, recenze)

nejak som toho firera nepochopil,podal by mi niekto nejake myslienky? dakujem

na příspěvěk reagoval TheDon

eldina

eldina (hodnocení, recenze)

Škoda, veľká škoda, až ma srdce bolí, že Sorrentinovi dávam 3★ , ale viac sa nedá. Nudila som sa. Síce sem tam super kamera, sem tam super hudba, ale po La Grande Bellezza je to výraznè zhoršenie. Majstre, ďalší film bude dúfam opäť úžasný !

na příspěvěk reagoval Martin741

Uživatel Karamelka07 smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Už sa to výrazne lepší. Som zvedavý dokedy, a rád si počkám na prvé seriózne reflexie z Varov.

Enšpígl

Enšpígl (hodnocení, recenze)

Tak čísla z Itálie jsou za první víkend : € 2.426.000 a celek : € 4.161.000. Ze 102 hodnotících 3,75 z 5. Jedná se výhradně o čísla z Itálie. No, ale je fajn že to tady půjde v kinech, to jo  

pan Hnědý

pan Hnědý (hodnocení, recenze)

Sorrentino nastolil tak vysokou režijní látku (Velká Nádhera ), že ji bude velmi těžko překonávat. Diváci možná půjdou do kin až s velkým očekávání. Ale těším se.

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Pamatuji si na opravdu rozpačité ohlasy na This Must Be The Place (průměrná známka na RT nakonec jen 6,1) z Cannes a nakonec to dopadlo dobře. Z traileru na Youth taky nijak zvlášť nadšený nejsem a očekávám "jen" velmi fajn film. Na Velkou nádheru je těžké navázat. A rozhovor se Sorrentinem zde

(mOnkey)

(mOnkey) (hodnocení, recenze)

Recenze. Jen varování - pokud se snažíte vyhýbat informacím o ději (trailery jsem neviděl, takže nevím, co bylo známo a co ne) co to jen jde a zároveň nemáte tu schopnost tyto informace během několika hodin či dní zapomenout, tak se recenzi raději vyhněte.

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Aaron.

Tiež ma napadol Depp. V jednom momente ma to celkom zmiatlo.

Iný než mierne komediálny (či aspoň ironický) nádych by som u Sorrentina ani nečakal :-)

 

Zaujímalo by ma čo znamená ten rozpor medzi oficiálnymi a neoficiálnymi názvami filmu, keďže si vzájomne odporujú.

Aaron.

Aaron. (hodnocení, recenze)

Madsbender

vypadá to, že to bude takový odlehčený a trochu komedie, ale stejně věřím, že to bude hodně dobrý...

P.S. Dano vypadá jako Depp xD

na příspěvěk reagoval Madsbender

Dslike

Dslike (hodnocení, recenze)

...ten trailer je úplne perfektný, nie ako pri väčšine filmov, kde vám trailer ukáže všetko a pri sledovaní filmu máte pocit, že ste ten film už videli, respektíve videli z neho to najlepšie

Aaron.

Aaron. (hodnocení, recenze)

in.delirium

ahh, neskutečně se těším, dost to navnadila...spojení Sorrentina a Bigazziho je skvělé, tentokrát místo Servilla s Cainem, ale jsou si podobní...

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Italská premiéra 21. května 2015, na den stejná jako u Velké nádhery. Takže Cannes jistota. Ne že by to nebylo jasný už předem :)

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Podle nejnovějších informací bude film nakonec pojmenovaný Youth a zahraje si tam ještě Paul Dano. Synopse: The story revolves around two near-octogenarian friends who are spending their holidays in a hotel at the foot of the Alps: the retired composer and conductor Fred, and the still-active filmmaker Mick (předpokládám, že to bude Harvey Keitel). Realising that their days are numbered, they face up to the future and observe what’s around them with a certain curiosity and tenderness, with Mick hurrying to finish off writing a screenplay, while Fred no longer has the slightest intention of continuing with his art. But there is somebody who doesn’t share that view...

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Il futuro by Paolo Sorrentino. Cast: Michael Caine , Willem Dafoe, Rachel Weisz, Harvey Keitel

na příspěvěk reagoval Eoin

Související novinky

Co chystá Paolo Sorrentino?

Co chystá Paolo Sorrentino?

07.09.2016

V současnosti nejopěvovanější italský režisér nezahálí. Loni nám nadělil Mládí, letos vytasí minisérii The Young Pope (ohlasy z Cannes jsou náramně spokojené) a už nyní chystá svůj další film. O co… (více)

Startuje letní přehlídka BEST FILM FEST

Startuje letní přehlídka BEST FILM FEST

14.07.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 14. do 20. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Startuje zimní přehlídka Best Film Fest

Startuje zimní přehlídka Best Film Fest

10.12.2015

Pražská kina Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádájí od 10. do 16. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé poloviny roku 2015 za jednotné… (více)

Matteo Garrone opouští realitu

Matteo Garrone opouští realitu

25.05.2014

Stále silnější mezinárodní renomé výrazných italských tvůrců jsme tu již nedávno zmiňovali v souvislosti s novým hvězdně obsazeným filmem Paola Sorrentina, který se již dva týdny natáčí a došlo ke… (více)

Reklama

Reklama