Reklama

Reklama

VOD (1)

V roce 1984 byli Amanda a Dawson spolužáci na střední škole. Pocházeli z odlišných sociálních poměrů, navzdory tomu mezi nimi vznikla přímo osudová láska. Měšťacká společnost jim jí nedopřála. Zklamaná Amanda odešla studovat na vysokou školu a Dawsona po tragické autonehodě zavřeli do vězení. Neviděli se celé čtvrtstoletí, dokud se nesetkali na pohřbu společného přítele Tucka, který jim poskytl útočiště v době, kdy museli svou lásku tajit. Ani jeden z nich nežil život, jaký si vysnil ... a ani jeden z nich nezapomněl na první lásku, která je navždy změnila. Všechny krásné i bolestivé vzpomínky najednou ožijí a bývalí milenci mají před sebou společný víkend. Příležitost změnit dosavadní život je na dosah ruky, ale ... je to ještě možné? Je možné přepsat minulost? A je láska opravdu to nejcennější, co může člověk darovat? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (172)

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Romantika jak trám. Naprosto rutinní, která nabízí divákovi zhruba vše, co si od tohoto žánru slibuje, a ničím ho nepřekvapí. I když to bych vlastně filmu křivdil, protože konec v celé jeho podobě jsem, přiznávám, nečekal (nejdřív v docela kladném, pak čistě v záporném slova smyslu- totiž to, co přišlo se synovým telefonátem, mě strašně nechtěně rozesmálo aneb pan Dokonalý opravdu se vším všudy). Jo a co se týče castingu, tak zatímco starší Amanda se na svoji mladší verzi docela i podobala, v případě Dawsona to byli dva dost odlišní chlápci. Celkově to vidím na slabší průměr. „Řekneš mi ještě něco jiného?“ – „Můj bratranec si myslí, že ses se mnou posledně snažila mluvit.“ – „Snažila.“ – „Prý jsem to zvoral.“ – „To jo. Ty neumíš moc flirtovat, co?“ – „Asi ne.“ – „A co s tím budeš dělat?“ ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Slaďárna od Sparkse, co jinýho se dalo taky čekat. Obě dvě linky, ač s rozdílem 20 let, se doplňovaly výborně. Úžasně vystavěnej příběh, kterej opravdu graduje a to hlavně emočně. Ty city stříkaj všude kolem a nedovedu si představit, že by to s někým nezacloumalo. Je až udivující, že jsou schopni najít přesně dva/čtyři herce, u kterejch to tak jiskří, že jim věřím naprosto všechno. Spousta lidí může namítat, že Sparks píše příběhy podle těch samejch notiček pořád dokola, něco pravdy na to bude. Ale dokud se jim to bude dařit převýst věrohodně do filmu, já budu jedině spokojenej. Dal bych nejspíš 5*, ale bohužel ten telefonát na konci to dost zazdil. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Asi není úplně nejlepší nápad koukat na takový typ filmu se zlomeným srdcem, na druhou stranu zdejší trpkou zápletku dokáže divák alespoň pořádně procítit. Sice se neubráním pocitu, že jsem sledoval poupravenou verzi Zápisníku jedné lásky, jinak nemám hlavně po castingové stránce co vytknout a jakožto milovník dramat cením i absenci happyendu. Protože život dokáže být prostě krutý a zrovna romantické filmy by nám neměly lhát o tom, že každého z nás zaručeně čeká šťastný konec. [viděno na Netflixu 17.2.2021] ()

Mikita 

všechny recenze uživatele

Mladé a starší já hlavního hrdiny nebylo vybráno moc dobře a rozptylovalo to pozornost celý film, ti dva k sobě vůbec neseděli. Na druhou stranu obě hlavní herečky byly vybrány povedeně a obě předvedly skvělý výkon. Příběh byl pěkný a opravdu dojemný, kapesník jsem vyndala hned několikrát a celkově je vidět, že autor předlohy přesně ví, co a jak bude působit. Podané je to opravdu se stylem a noblesou, vše je srozumitelné a pochopitelné, co lidský osud, to důvod ke smutku a dojetí. Je toho ale až tak moc, až tolik osudových setkání a citových projevů, že se v závěru snadno otřepete, protože víte, že je to nereálné. No a ta zrada, když nedostanete naplněnou lásku a zjistíte, že pravá láska existuje, ale rozum a přehnaná opatrnost jí zahubí. Nebo přijde život. Nebo vás dožene minulost. Chci vědět, že někde žije pár šťastně až do smrti. Ach jo. Tak asi jindy. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Ako všetko, v čom má prsty ultra mega presladený cukríček Nicholas Sparks. Toto nemôže napísať normálny chlap, neexistuje. Ten príbeh to je fakt niečo hrozné, červená knižnica je proti tomu drsný luxus z inej galaxie. Tak hrozne presladené, že Pilcherová je oproti tomu Votrelec. Na hranici odpadu a to fakt neviem za čo tá hviezda. Nemám síl komentovať, idem si rozlepiť ústa. 10/100 ()

Galerie (33)

Zajímavosti (12)

  • Dawsonovy oči se v průběhu let změnily z hnědé na modrou. (pityty)

Reklama

Reklama