Reklama

Reklama

Doug Harris (Josh Gad) je milý, ale absolutně nespolečenský typ. Brzy se má ženit, ale čelí velkému problému: chybí mu svědek. Zůstávají poslední dva týdny, než si vezme dívku svých snů (Kaley Cuoco), a proto podle rady známého navštíví Jimmyho Callahana (Kevin Hart), majitele a generálního ředitele Best Man, Inc., společnosti, která poskytuje nejlepší svědky pro sociální nevyspělé muže v nouzi. Co následuje, je veselá svatební šaráda, při níž se Doug a Jimmy, nyní jeho falešný svědek, tajně snaží utajit tento „podvod". Netrvá dlouho a mezi dvěma muži se vytvoří neočekávané a postupně se prohlubující pouto. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (148)

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné, svatební, kamarádské, parťácké, užívací, podivínské. Upřímně jsem to čekala daleko horší, ale musím říct, že jsem se fakt bavila, nějaké scény byly teda vážně komické. Prostě taková pohodovka, co vás nakopne, nic vám nevezme a v závěru budete ještě závidět šílenou sebranku narychlo posbíraných kamarádů. ..tak takovouhle studenou svatbu teda ne.. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Hned v úvodu filmu jsem nabyl dojmu, že půjde o úplnou kravinu, a v podstatě jsem se nemýlil. Byla to taková ta jednoduchá blbůstka, u níž se vřele doporučuje dát většině mozkových buněk volno, protože se nedá očekávat děj, který by na diváka kladl vyšší nároky. Aby nedošlo k omylu, já takové snímky nezavrhuji, protože pomáhají krátit dlouhou chvíli u nudných (ale nutných) domácích prací, a z tohoto hlediska bych mohl filmu napařit s klidem i tři hvězdičky, ale to by na mě tvůrci nesměli zkoušet morálně působit a hrát na city, zato by museli víc popracovat na humoru, který byl sice místy docela vydařený, ale často se utápěl v trapnosti. / Poučení: Pokud žiješ ve Spojených státech, buď společenský. Až se budeš chtít oženit, bude se ti to hodit. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nejlepší komedie roku ne-li za poslední dekádu. Tohle mi absolutně proletělo pod radarem kvůli né příliš známému cástingu. Kevina Harta smím považovat za skvělého baviče na úrovni bratrů Wayansů. Film obsahuje všechny prkvy, které v komediích mám v oblibě ( tanec/párty, šikovné ženy, podivné individua, zvrhlý humor, buzerant a trefné fóry. Jako plus vynikající nápad a spousta hlubokých myšlenek týkající se žen, manželství, přátelství a tiátru kolem toho. Viděno už 3x a pokaždé jsem skončil pod stolem s nepříjemným záchvatem, takhle dlouho jsem se od srdce a upřímně snad ještě nezasmál. Perfektní věc jehož moudra v budoucnu určitě využiji. PS: Překvapivě velmi dobrý Dabing. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Skvělého svědka na svatbu jsem si nemusel kupovat a zážitky s ním mám skutečné, ale kdybych před svatbou narazil na nějakou solidní agenturu, tak bych si ještě dokoupil partu "skutečných" přátel. S těmi od Jimmiho totiž byla sranda, i když ne vždy podle mého gusta, ale to bychom ve smlouvičce doladili. Za mě tedy v podstatě dobrý a to rozhodně nejsem svatební typ. ()

mandella 

všechny recenze uživatele

Překvapení roku - Kevin Hart může být ve filmu snesitelný. Kevin Hart je v něčem i vtipný. A Josh Gad dokáže být přitažlivý (WTF? Fakt jsem to napsala?). Tohle je slušná komedie, dobře šlape, nemá hluchá místa, ale zato dobré obsazení a zapamatovatelné gagy (zapálená babička). Dobrá buddy komedie, bude dvojka? ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Po závěrečných titulcích následuje krátká scéna, kdy hlavní hrdinové filmu hrají tenis. (tb_23)
  • Josh Gad (Doug Harris) vo filme povie, že jeho superhrdinom je Pac Man. Vo filme Pixely (2015) si Josh zahral práve spomínaného Pac Mana. Lenže tam nepredstavoval superhrdinu, ale záporáka. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama