Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Giovanni a Jonny jsou dvě zcela rozdílná dvojčata. Zatímco Giovanni je inženýr žijící v Miláně, Johnny je opravdová neřízená střela, která tráví svůj život po diskotékách. Na popud otce se Jonny rozhodne svého bratra navštívit... Italský komik Giovanni Vernia napsal, režíroval a zároveň si i zahrál hlavní dvojroli v této komedii plné omylů, jež pojednává o dvou jednovaječných dvojčatech - Jonnym a Giovannim. Ta se však od sebe liší jako den a noc. Giovanni je vážný, spolehlivý a úspěšný. Což Johnny jaksi... není. Potížista Jonny, který si libuje v house music stejně tak, jako ve vyvolávání problémů, přijede na návštěvu do domu svého bratra. Brzy jim však série bláznivých nehod a nedorozumění obrátí životy vzhůru nohama a přinese správný náhled. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Tak spíš bych řekla, že to byl jakýsi pokus o vtip od né tak špatného režiséra D. Abatantuona, který se mu teda rozhodně nezdařil. Hvězdu za odvahu, protože některé scény opravdu vyžadovaly velkou kuráž. ()

Reklama

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Neprávem odpadní hodnocení a já na něj útočím poctivými 3,5 hvězdičkami! A proč? Dobře zahrana dvojrole , dobře vymyšlený příběh a hlavně vyvedený scénář, který celou tuhle talianskou šílenost táhne! Podhodnocené jako blázen! ()

eaglestar 

všechny recenze uživatele

Slaboduché, trapné, skoro o ničem.... jenom za MADE IN ITALY a fórky na vládu a řízení celé té srandovní země to nepošlu do odpadu. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama