Reklama

Reklama

The Pleasure Girls

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Neohraničené životní plány, zklamání z prvních selhání, vášnivé lásky, hlučné večírky a zakouřené sály kasin na pozadí zářivých světel swingujícího Londýna let šedesátých.

Mladičká Sally má v plánu stát se modelkou. K tomu prvně potřebuje z venkova přesídlit do Londýna, a hlavně naučit se žít ve světě nikdy nekončících mejdanů a spletitých lidských i profesních vazeb. Jejím novým domovem je teď prostorný dům v londýnské čtvrti Chelsea, který obývá společně s kamarádkami Dee, Marion, Angelou, Cobber a spolubydlícím, smíškem Paddym. Osudy, trápení a úspěchy všech se tu vzájemně prolínají - Dee je milenkou ženatého Nica, který pronajímáním nemovitostí vydělal celé jmění, Marion čeká dítě se zadluženým gamblerem Prinnym, Angela ne a ne najít toho pravého, zatímco Cobber tráví všechen čas přípravami na herectví a starostmi o svůj australský přízvuk. A tak ani Sally během prvního večera v Londýně nehodlá zůstat pozadu. (dopitak)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Docela hukot, všichni mluví o překot, sex je u někoho na pořadu dne a jinde ještě tabu, Kinski je tu mladý, ale jako polomafián už před všemi na výši. Prinnyho budete nenávidět (pakliže nejste sami vyléčení ze závislosti na automatech či ruletě), Sally držet palce, aby mu jen tak "nedala". ()

Reklama

Reklama