Reklama

Reklama

Wartezimmer zum Jenseits

  • angličtina Waiting Room to the Beyond (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Obsahy(1)

Bohatý Sir Cyrus Bradley musí zemřít, protože se nenechá vydírat zločineckým syndikátem zvaným "Želva". Jeho synovec a dědic, student Don Micklem (Götz George) chce celou věc objasnit. Stopa jej vede do italského Terstu, kde narazí na bosse bandy Alsconiho (Richard Münch). (MacGuffin)

Recenze (2)

Flego 

všechny recenze uživatele

Mnoho západonemeckých krimi filmov boli natočené podľa románov Edgara Wallaceho ( resp. jeho syna ), takže by mohlo prísť k omylu, že k nim patrí aj tento snímok. Chaseho kniha je však istým spôsobom podobná, nemeckí filmári využili všetky fungujúce atribúty vtedajších úspešnejších filmov a zahrnuli ich aj sem. Príbeh je dynamický, rýchly, napínavý, ale predsa len sa nesie na priemernej úrovni. Potešil Klaus Kinski v menšej úlohe. Šieste hodnotenie, druhý komentár. ()

MacGuffin 

všechny recenze uživatele

Bohatý Sir Cyrus Bradley musí zemřít, protože se nenechá vydírat zločineckým syndikátem zvaným ´želva´´. Jeho synovec a dědic, student Don Micklem (Götz George) chce celou věc objasnit. Stopa jej vede do italského Terstu, kde narazí na bosse bandy Alsconiho (Richard Münch)..., H.- : Götz George (Don Micklem); Hildegard Knef (Lorelli); Richard Münch (Alsconi); Carl Lange (Crantor); Heinz Reincke (Dickes); Klaus Kinski (Shapiro) ()

Reklama

Reklama