Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Špunťa, nejmladší ze sedmi trpaslíků nešťastnou náhodou píchnul princeznu Růženku do prstu než hodiny na oslavě jejích 18. narozenin odbily půlnoc. Tak naplnil kletbu zlé čarodějnice Dellamorty. Touto drobností totiž poslal celé království do staletí trvajícího spánku. On i jeho šest kamarádů musí stůj co stůj chybu napravit. Ale jak? Přece polibkem z pravé lásky! Trpaslíci vědí, že Růženka miluje Jacka. On jediný ji může probudit ze zakletí. Jenže Jack je momentálně ve spárech děsivého draka Paliče. Ten, jak všichni vědí, sídlí v pevnosti mocné Dellamorty. Našich sedm statečných sebere odvahu a neohroženě se vydávají Jacka osvobodit. A jako v každé správné pohádce, na malé hrdiny čeká mnoho nástrah a dobrodružství. (Bioscop)

(více)

Recenze (53)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $8,992,000▐ prepečený príbeh a otrasná animácia, jedna z najhorších počítačovo animovaných rozprávok, bieda /20%/ ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Mám hodně ráda první film z této série, přijde mi opravdu vtipný a tak mě tato zcela obyčejná animovaná pohádka hodně zklamala. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Vůbec se nezlobím za tuto nenásilnou a milou verzi "moderní pohádky"... :-) Rozhodně lepší, než ledajaké paskvily ze zámoří.. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Bylo nebylo před dávnými časy ....... se narodilo mrně, které "bylo princeznou" .................. Je to plné klišé. Já bych to viděl jednodušeji - Jack měl princeznu píchnot jehlou rovnou (stejně jí pak p()chne), nemusel nikam utíkat, měl jí hned políbit (z pravé lásky) a bylobynebylo. Ále ne, tady prostě musí být i sedm trpaslíků. Hned, jak jsem viděl tu taneční choreografii ...trp7slíků... měl jsem v tom jasno. Tohle není pro mě, ale pro prcky. CITÁT - Báječný den......... ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Obtiažne sa mi vnára do príbehu, ktorý jednak dehonestuje slávny názov a robí z detí hlupákov. Neviem, prečo musia všetky tie hlášky a sprievodná dynamika každučkej scény symbolizovať akúsi falošnú vzpruhu šetrenia časom a cool(ový) happy-look. Ako by sa bola vytratila akákoľvek civilnosť charakterizácie, obavy o postavy, vlastnostné črty. Len chichoty, rehoty, krik. Vždy keď sa povie niečo na spôsob : „nesmí se to zkazit“, tak sa to samozrejme pokazí. Lenže tu sa pokazilo čosi úplne iné. O tých akože nečakaných sínusoidách humoru a nebezpečenstva radšej pomlčím. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Klasická pohádka o Sněhurce a sedmi trpaslících, akorát že k tomu jsou zpěvy, které jsou nové a celkem snesitelné, hlavně proto, že jsou takové celkem líbivé. 3D animace je tady spíše na úkor filmu než k jeho užitku, protože je až moc vidět, že tohle rozhodně není ta propracovaná, do detailu promakaná, ale poměrně nudná a plochá. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Silne infantilný animák z Nemecka, v ktorom humor veľmi neovplýva. Postavy sú suché, prvoplánové (vydaril sa iba drak a duo raperov) a animácia iba ľahko nadpriemerná...teda aspoň staticky, pri rýchlejších akciách dostáva zabrať. Akcie je však ako šafránu a príbeh je akoby až na tretej koľaji. ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Záporňačka byla celkem kost... i nějaká kůže. Bohužel ten její hlas by i Doktora Lectera dohnal k šílenství. Pitomé až by z toho roztálo peklo, ale zasmál jsem se sem tam... nebejt to spíš muzikál.. nebylo by to až tak pitomý. Bohužel ten až neskutečně jednoduchý děj, doslova z bodu B až do bodu C... a zase spátky na začátek. I přesto že nabízená mapa je celkem obsáhlá a nabízí hodně možností ke kreativitě. bohužel, nic se nekoná.. plán je jasný, ale toho přiblého mrože toho tam daly.. to jo. Prostě Hrozně tupé a hluché. Do toho se asi 6x opakuje ještě ta přiblá písnička... No raději přestanu v nejlepším.. nebo bych ještě samím znechucením nad scénaristou a jeho kreativitou na bodu mrazu... chtěl jít o hodnocení níž. Vzhledem k tomu, jaké věkové hranici je tento nískorozpočtový animák určen a z jaké země tahle patlanice vznikla. 2 Hvězdy jsou až až: MirkaK aspol... Který normální doktor vám naordinoval takové zbožíčko? :D Ok.. a jsme na jedné hvězdě a prosím, přestaňte laskavě dělat z lidí blbce a především z dětí. Upřímně já mít dítě a nakrmit ho tímhle... to bych mu raději udělal pak lobotomii hesky po Majsku aby se netrápilo, děti jsou přece taaak citlivé. :I ()

kocik1 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdepak asi udělali soudruzi z NDR chybu? První cca tak 2 minuty mě zaujaly, čekala jsem srandu. No a dočkala jsem se Ein Kessel Buntes pro děti s poruchou soustředění. Diváka, kterému se nepodaří díky naprosto příšerné trhavé animaci přijít o zrak a díky pištění o sluch, připraví tato pohádka aspoň o vkus. Škoda promarněného nápadu, ale tohle se fakt dokoukat nedá.:-( ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Pokud člověk sleduje v téhle pohádce detajli docela slušně se pobaví . Některé věci jsou tu trochu přehnané , některé trochu nucené , ale jinak se to vcelku dá . Zábavné to celkem je a řekla bych taková průměrná , docela dobrá pohádka . ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Pokud bych měla hodnotit tenhle animák za sebe, dám max jednu hvězdu. Ale děti u toho řvaly smíchy. Za mě téměř odpad, ovšem viděno optikou capartů je to za 5 hvězd, takže dávám 3 *, ať to tady trochu zvednu. :-) ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl hodnotit o mnoho hůř. Pohádka to není nikterak kvalitní. Okatě kopíruje nápad Shreka ve spojení všemožných pohádek do jednoho a vytvoření i takové spíš parodie. I přes kabátek určený pro dětské publikum se snaží cílit i na to dospělejší, hlavně některými (až skoro nevhodnými) narážkami, hláškami, či situacemi. Nakonec to ale nedopadlo tak tragicky a přes hloupou dějovou linii si přece jen nějaké maličkosti člověk během sledování oblíbí a nějak tu necelou hodinu a půl přežije. 40% ()

Adam_Musil odpad!

všechny recenze uživatele

Převádět celkem vydařenou německou pohádku "7 Zwerge - Männer allein im Wald" do animované podoby nebyl dobrý nápad. Tento zmařený výtvor asi nejlépe charakterizuje slabá animace, dějová linka, zápletka a o scénáři, když vidím, kolik lidí se na něm podílelo, ani nemluvě. Nemám nic proti německým filmům, ale toto je snad jedna z nejhorších pohádek vůbec a ono nejnižší hodnocení mnou přisouzené bohužel odpovídá její celkové kvalitě. ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Soudruzi by se do animáků fakt pouštět neměli. Když pominu zplácání všech pohádkových postaviček do jednoho filmu, což už bylo ve Shrekovi, tak ta animace není nic extra a nějaké ty vtípky jsem tam taky nenašel. 17% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Príbeh, založený na klasike, s veľkou dávkou „nezmyslov“. Celý je to chaotický, aj samotné (počítačové) postavy by mohli byť lepšie vypracované. Hviezdička za draka a za vlka z červenej čiapočky. Osobné hodnotenie: 53% (*) ()

ZnalecH 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychová "novodobá" pohádka. To novodobá znamená, že se neobejde bez slova "borec" a dalších věcí, které jsou v dnešní době, nechápu proč, žádány. Jinak nevím, co bych měl více říci. ()

skalicky 

všechny recenze uživatele

chápu že je animovaný film hlavně pro děti, ale já jsem se v kině snad nikdy tolik nenudil ,škoda jen, že v kině neumím usnout bylo to k nepřežití! hvězdička za mojí 5 letou dceru které se to moooc líbilo a o to tady jde že nebo ne?! ()

Reklama

Reklama