Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Špunťa, nejmladší ze sedmi trpaslíků nešťastnou náhodou píchnul princeznu Růženku do prstu než hodiny na oslavě jejích 18. narozenin odbily půlnoc. Tak naplnil kletbu zlé čarodějnice Dellamorty. Touto drobností totiž poslal celé království do staletí trvajícího spánku. On i jeho šest kamarádů musí stůj co stůj chybu napravit. Ale jak? Přece polibkem z pravé lásky! Trpaslíci vědí, že Růženka miluje Jacka. On jediný ji může probudit ze zakletí. Jenže Jack je momentálně ve spárech děsivého draka Paliče. Ten, jak všichni vědí, sídlí v pevnosti mocné Dellamorty. Našich sedm statečných sebere odvahu a neohroženě se vydávají Jacka osvobodit. A jako v každé správné pohádce, na malé hrdiny čeká mnoho nástrah a dobrodružství. (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (53)

pafka 

všechny recenze uživatele

Jeste ze jsem dopredu nevidel hodnoceni. Nikdy bych se na film s triceti procenty nekoukal. Velkou chvili jsem cekal, ze na me vyskoci koza se syrem. Vazne, melo to dost mist, kde se to dost podobalo. Ovsem proti Kozimu rpiibehu tenhle mel skutecne pribeh a docela vtipu. S animaci uz to bylo horsi. Deti to vydrzely cely film tzn. ze dobry. Oni jsou docela dobry peoplemetr. Dam tri. Na to, ze to nebylo z nejake tovarny na animaky, dobry. ()

zeromen 

všechny recenze uživatele

Takovou animovanou kokotinu jsem už léta neviděl. Dávám jen a pouze 2* za snahu a za to že to dělali sousedi ale i to si myslím že je to moc. Prostě animák nemá hlavu ani patu, nevěděl jsem jestli se mám smát nebo zlostí brečet za vyhozené peníze. Hrozný a ubohý děj, již několikrát opakovaný a děsná animace na dnešní dobu. To už je pomálu lepší česká kravinka Kozí příběh. Jinak se omlouvám za jisté slovíčko. ()

Reklama

Cumacbegyc 

všechny recenze uživatele

Už dloho se mi něco tak nelíbilo, jak tahle blbost... jako dávám jednu hvězdičku za nápad, mohl z toho být slušný animák, kdyby nebyl tak hozně animovaný se spoustou trapných , tisíkrát ohraných pokusu o vtip až je mi z toho smutno.. Chabé cvharaktery postav , prostě naprosto sterilní příběh ..... jedním slovem děs.... chvilema jsem si prál, aby je ta čarodejnice pobila do jednoho.. :D ()

Kackucka 

všechny recenze uživatele

Tento film je tady obecně hodně špatně hodnocený. Možná hlavně proto, že většina hodnotících pravděpodobně neviděla původních 7 trpaslíků z roku 2004. Tento film není pohádkou ani komedií. Je to parodie na pohádky. A jedině tak se to dá brát. Jelikož je to ale celkem zdařilá animace, a spousta vtipů se váže na první díl, není tak docela pochopená řekla bych. Původní hraný film mnohem lépe vystihuje absurditu této parodie, což je poznat snad na všem, včetně kulis. Nícméně i přes to, že jsem nostalgickou fanynkou, uznávám, že tento film je prostě béčkový. Tak dávám alespoň nostalgické tři hvězdy ()

brzozin odpad!

všechny recenze uživatele

Hodinu a půl v kině ve snaze jakkoliv ze zabavit, jsem usilovně přemýšlel, kdy naposledy jsem viděl takovou infantilní a nesmyslnou sračku. A nepřišel jsem na nic. Fakt na to nechoďte, je to opravdu škoda peněz. Moje skrblictví se celou dobu pralo s mou sebeúctou. Mít pevnější vůli, zvednu se a z kina odejdu před koncem tak, jak to udělala asi polovina diváků v sále. V recenzích jsem se dočetl, že po deseti minutách budete mít chuť zabít tvůrce, ale nebude to možné, protože kolem vás bude kupa chichotajících se špuntů. No, musím uznat, že pravda je to jen z půlky. Chuť majznout Aljinovice tupým předmětem do temen, ta by byla, ale ti chichotající se špunti se jaksi nekonali. V sále bylo po celou dobu doslova hrobové ticho. A moje sedmiletá princezna z filmu dostala dokonce migrénu, kterou jsme museli doma rozhánět nějakým normálním animákem. Vůbec netuším, proč, když je film totální kokotina, se mnozí snaží odbýt to slovy o "filmu pro nejmenší". Nemylme se, vážení. Ti malí caparti nejsou po lobotomii. Škoda, že jsem si včas nevšiml, že se jedná o další skvost německé produkce, který dokonale pokračuje v germánské kinematografické tradici. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama