Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh chlapce, který je nadějnou vysokoškolskou basketbalovou hvězdou a jeho vztahů s dvěma bratry. Jeden je překupník drog a druhý je bývalá basketbalová hvězda, jehož talent zhasly těžké časy, zaměstnaný jako hlídač. (Bauer)

Recenze (21)

Dale 

všechny recenze uživatele

Škoda toho finálneho zápasu, ktorý sa drží všetkých klišé športových filmov - ten zlý tím hádže jeden kôš za druhým, až nastane nejaký zázračný zvrat, ktorý zmení myslenie hráčov a zrazu strieľa 20 košov po sebe ten dobrý tím a samozrejme rozhodujúci kôš padne v poslednej sekunde... Inak atmosféra černošskej komunity je tu podaná perfektne, dialógy sú úžasné. Trošku viac sa mohol rozpracovať narušený súrodenecký vzťah Leona a Tupaca, na úkor žiarlivosti hlavného hrdinu na svoju matku. Herecky jednoznačne vládne Tupac, oproti ktorému sú Duane a Leon úplne nevýrazní. A trochu zvláštne rozhodnutie obsadiť do úlohy stredoškoláka 29-ročného Martina, ktorého mamu hrala 32-ročná Tonya Pinkins... 70% ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Všichni vyskočí radostí, že je tu tupac, ale kolem něj se to tu vůbec netočí. Film je hl. o beskatbalu s pitomým scénářem. Za film plný niggaz, ulice a basketu dávám *** + * - opravdu, když příjde na scénu Tupac, tak se člověk hned propudí a upřeně kouká na jeho herecké kreace, kdyby ještě žil nevím jestli by byl lepší rapper nebo herec... ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Velmi stylový film ve kterém je snad všechno stylové. Jednoduchá rovnice, která z tohoto filmu pro mně dělá výborné sportovní drama : Tupac + Basketball = kvalitní film! Tupac Shakur v tomto snímku hraje téměř stejného blázna jako v Juice. Ne jen, že je to legendární rapper ale on umí dokonce solidně hrát. Věřil jsem mu naprosto všechno a je vážně škoda, že umřel tak předčasně. Dále Leon podal výtečný výkon. Byl jsem rád za roli Marlona Wayanse, který předvedl další z jeho bláznivých výkonu. Bernie Mac mohl dostat více prostoru. Duane Martin v hlavní roli je opravdu znamenitý. Jde hlavně o to, jak dobře umí hrát basketball. Závěrečný Shoot out neměl chybu. Takové věci, jako v závěru tohoto filmu se snad vidí jen v AND1 Mixtape. Silně nadprůměrný film, který určitě stojí za vidění!!! ()

StepanR 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že nejsem jediný, co se těšil na 2 Paca a překvapivě zde neměl hlavní roli a děj se netýkal jeho, měl zde jen takovou vedlejší roli. Ale i tak když se dostal na scénu, stálo to za to... Jak dobrý je rapper, tak dobrý je taky herec :-). Děj nebyl nějak do hloubky propracovaný, ani jsem od něj nic takového nečekal... Spíše jsem si chtěl po náročném dni odpočinout u nějakého filmu a tento mi k tomu bohatě stačil. Film má pomalý rozjezd ale potom to rozhodně stojí za to. Film, na který by se měl každý fanoušek basketballu rozhodně podívat ale i pokud není basketball zrovna váš nejoblíbenější sport, stojí za to ho vidět. ()

2Pac 

všechny recenze uživatele

Velmi priemerny sportovy filmik z prostredia "niggaz" (hodnotim 2*, jedna je za mna:) .Nezachranuje ho ani ucast Tupaca, ktory, ako obvykle hraje vodcu poulicneho gangu.Film sa toci okolo talentovaneho mladika, ktory ma "problemy s dospievanim.Kto ma rad ciernu hudbu a rad sa pokocha pohladom na vysoko lietajucich manikov, tento pocin nezatrati uplne;-) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • První skladba, která ve filmu zazní, se jmenuje „Pain“. Nazpíval ji raper Tupac, který si ve filmu zahrál jednoho z bratrů a dealera drog. (boul)

Reklama

Reklama