Reklama

Reklama

Od soumraku do úsvitu

(seriál)
  • USA From Dusk Till Dawn: The Series
Trailer 1
USA, (2014–2016), 22 h 42 min (Minutáž: 41–49 min)

Hudba:

Carl Thiel

Hrají:

D.J. Cotrona, Zane Holtz, Madison Davenport, Wilmer Valderrama, Robert Patrick, Brandon Soo Hoo, Samantha Esteban, Jake Busey, Jamie Tisdale, Don Johnson (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Děj seriálu Od soumraku do úsvitu se točí kolem bankovního lupiče Setha Gecka (D.J. Cotrona) a jeho násilného a nepředvídatelného bratra Richarda Gecka (Zane Holtz), kteří jsou hledaní nejen FBI ale také texaskými rangery Earlem McGrawem (Don Johnson) a Freddiem Gonzalezem (Jesse Garcia), kvůli bankovní loupeži a několika mrtvým.
Zatímco jsou na útěku do Mexika, potkávají bývalého pastora Jacoba Fullera (Robert Patrick) a jeho rodinu a vezmou si je jako rukojmí. Zmatek nastane ve chvíli, kdy si uprchlíci i se svými zajatci udělají zajížďku do striptýzového klubu, který provozován hladovými upíry... až do rána se musí udržet na živu (AXN)

(více)

Recenze uživatele Žralok k tomuto seriálu (1)

Od soumraku do úsvitu (2014) odpad!

1. díl byl naprosto skvělej. Bál jsem se seriálovýho zpracování výbornýho filmu. A po 1. dílu jsem byl přesvědčenej že jsem se mýlil. Bohužel po dalších částech jsem byl dost zklamanej. Dějová roztaženost se dala čekat. Nový postavy nejsou tak špatný. Přidaná zápletka je děsná. Hlavní dvojice sice není Clooney s Tarantinem ale dá se na ně zvyknout. Richie je tak otravnej že se těšim až zhebne. Ve filmu jsem si ho oblíbil. Ale co nepřekousnu ani kdybych se snažil sebevíc je totální zprasení (slušně to nejde) upírů. Uvidíme jak se ještě předvede Santanica, ale Hayek to prostě není. A čekal jsem jak bude vypadat Sex machine. No tohle si snad Tom Savini nezaslouží. On je v tej roli neskutečnej sympaťák. Tohle divný něco, který ho ztvárňuje zde. To se ani nedá popsat. ()

Reklama

Reklama