Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Romain Faubert žije sám. Ve svých čtyřiceti letech nemá manželku ani děti. Jeho práce fotografa pro lékařský on-line slovník nijak nezmírňuje jeho akutní hypochondrii, která už nějaký čas ovlivňuje Romainův životní styl a proměnila ho v uzlíček strachů a úzkostí. Jeho jediným opravdovým přítelem je praktický lékař, doktor Dimitri Zvenka, který se kdysi dopustil osudové chyby... Začal k Romainovi chovat sympatie, čehož teď hořce lituje. Novodobý hypochondr vyžaduje velké množství pozornosti a Dimitri by dal cokoli za to, aby se Romaina nenásilně zbavil. Domnívá se, že pro něj našel vhodný lék - takový, kterým dostane Romaina Fauberta ze svého života navždy! Jediné, co musí udělat, je pomoci Romainovi najít vysněnou ženu. Pozve ho na večírek, přihlásí ho na internetovou seznamku, donutí ho cvičit a dokonce s ním trénuje techniku svádění i pravidla správného chování k ženám. Ale najít tu vzácnou duši, která by s Romainem nejen vydržela, ale taky by mu pomohla překonat jeho hypochondrii, bude ještě tvrdší oříšek, než si Dimitri myslel. (HBO Europe)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (32)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ono to sice je typicky francouzsky potrhlé, ale nějaké ty humory aby tu člověk hledal s lupou. Režie tu strašně tlačí na pilu a snaží se být vtipná co minutu, ale výsledek je pochopitelně přesně opačný a kolikrát film už není ani trapný. Nepomáhají ani herci a Boon víc než cokoliv jiného leze na nervy. Škoda dobrého námětu. 25% ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Od začátku mi hypochondr v podání Dannyho Boona přirostl k srdci. Některé scény mě fakt dostali do velkého a upřímného smíchu, například geniální byla ta v restauraci, kde se Roman seznamuje s dívkou, co si nemeje ruce a jí poněkud divně.:D Druhá půlka už je trošku o něčem jiném, ale scénky kde se vydává Roman za Antona Miroslava byli rovněž skvělé. Pobavilo mě když Annu učil svůj jazyk, to byla taky další brilantní scéna. Vlastně se mi u toho příjemně odpočívalo a opravdu jsem se pobavil. Jenže na posledních 25 minut to kleslo na dost nízkou úroveň. Dělat si srandu v dnešní době z tak vážných věcí, to promiň Danny, ale to se opravdu nehodí. A navíc se to ani nehodilo celkově do celého příběhu, vlastně to bylo jak z jiného filmu. Co to byl za nápad udělat z toho na závěr krimošku? Škoda, mohla to být totiž místo čtyřky pětka. Místy se mi do ní totiž dost chtělo. Ale Danny má stoprocentní komediální talent a já chci vidět jeho další autorské komedie!!!! ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele

Další z komedií pod které se podepsal Dany Boon. A tentokrát jeho herecký a režisérský talent převážil ten scenáristický. Supercondriaque má spoustu skvělých momentů a chytře vystavěnou zápletku. Ta kombinuje situační a konverzační humor a musím bohužel říct, že druhá složka je jednoznačně silnější. Pokud se nemluví, nebo pokud je před kamerou jen jedna osoba, tak zábavnost klesá. A ke konci už klesá konstantně. I když se všeuměl v hlavní roli snažil co mohl, v poslední třetině mu došly nápady a odevšud vyskákaly drobné a větší chybičky, kterých bych si jinak asi ani nevšiml, nebo je milosrdně ignoroval. I tak je to za čtyři hvězdičky, zvláště kvůli skvělé Judith El Zein. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nemôžem uprieť pár podarených frkov a gagov, ktoré však súviseli takmer výhradne len s Romainovým hypochodrizmom. Všetko ostatné mimo tohto bolo nezaujímavé a šedivé, aj keď v tomto smere sa čo to zlepšilo na záver, keď došlo na akciu a dobrodružné Romainovo vyslobodenie z väzenia. Moc ma to nenadchlo teda, slabučký priemer. 50/100 ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Snažím se zkouknout všechno s Danym, takže tohle byla jasná volba. Ale ouha, kámo, tohle nic moc. Měl jsi tam momenty, kdy jsem se lámala smíchy, ale žel bylo to půl na půl, druhá polovina mě nebrala ani trochu, takže sorry, ale je to vážně průměr. Jinak Tě mám ale ráda stále, neboj se nic:-) Věřím, že příště to bude zase něco ve stylu Vítejte u Ch'tisů a nebo Nic k proclení, to beru. ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama