Reklama

Reklama

Pán času - Série 4 (2008) (série)


Planeta mrtvých (S04E15)

(epizoda)
  • Velká Británie Planet of the Dead

Obsahy(1)

Mohli by spolu tvořit dokonalý tým. Velikonoční speciál kultovního britského sci-fi seriálu. Nezvedená lady Christina de Souza prchá před policií, když právě ukradla vzácný artefakt z londýnské Mezinárodní galerie. Útočiště před detektivy nachází v projíždějícím autobuse. A že jedním z jeho pasažérů je i Doktor, jasně značí, že Christininy plány se poněkud zkomplikují. (Česká televize)

(více)

Recenze (27)

TONYNKO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úžasná odpočinková zábavka a najlepší doterajší špeciál. Hodinka ubehla ako voda a ja som sa ani na chvílu nenudil. Lady Christina je ( narozdiel od Doctorových predchádzajúcich spoločničiek ) riadna badgirl ktorej ide hlavne o zábavu. Záver krásne ukáže že Doctor je zranený kvôli udalostiam vo finále 4.serie a aj ked trpí a to velmi, zvonku to na nom vôbec nevidieť. A práve preto mám k nemu taký rešpekt. 9/10 ()

Reklama

mpet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Určitě nejlepší speciál Doktora Who, jaký jsem zatím viděl. Jen je škoda, že lady Christina se objevila jen tady a nedostala prostor v nějakém dalším díle. Tentokrát jsou zde k vidění skvělí muší emzáci, kteří měli skvělou řeč. Zápletka nebyla špatná, a lítající autobus,.... prostě úžasné. Snad se v budoucnu dočkáme něčeho podobného od pána času. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epické dobrodružstvo so strhujúcim príbehom, ktorý sa tentokrát výnimočne odohrával počas Veľkej noci. Som rád, že Doctor Who prišiel s takýmto zaujímavým nápadom, ako pojať veľkonočnú epizódu. Úvod samotný bol veľmi živý a všemožne nabitý, máme tu heist, pokračujeme útekom zlodejky a následným prenasledovaním políciou, a po tom všetkom aj tak napokon končíme v čiernej diere. Totižto sa nám vytvorila trhlina v priestore, ktorá mala za vznik červej diere, ktorá preniesla Doctora s spolok do odľahlej planéty na opačnej strane vesmíru. Bolo priam až fascinujúce postupne odhaľovať to, čo v skutočnosti stálo za týmto fenoménom. A záverečné objasnenie tohto anomálneho javu bolo uspokojivé a taktiež veľmi originálne. V tomto survival sci-fi sa po boku Doctora objavuje príťažlivá Christina. ()

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z těch lepších speciálů kolem 10. Doktora. Použít jako hlavní „hrdinku“ postavu typu Christiny, to bych spíše čekala u Moffatovy produkce, a právě proto sem přinesla docela vzpruhu. Zápletka asi ne novátorská, ale určitě zajímavá a především nevšedně a zábavně zpracovaná s dobrými momenty, občas tu byla docela vtipná místa. Lepší čtyři hvězdy. 84% ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama