Reklama

Reklama

To já ne

(seriál)
  • USA I Didn't Do It
USA, (2014–2015), 15 h 5 min (Minutáž: 22–24 min)

Hrají:

Olivia Holt, Austin North, Piper Curda, Peyton Clark, Sarah Gilman, Alice Hunter, Kimberly Hebert Gregory, Alex Kapp, Alyssa Preston, Robert Scott Wilson (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Nový komediální seriál o dvou zvláště soupeřivých dvojčatech a jejich třech nejlepších kamarádech. Jak napovídá název, o neplechy nebude nouze.
Každý díl seriálu To já ne! začíná koncem, jak jinak než svízelnou situací, ne-li katastrofou, kterou se nám dvojčata Lindy a Logan společně s Jasmine, Garrettem a Deliou snaží objasnit. V prvním díle uspořádá parta večírek v domě dvojčat, zatímco jsou jejich rodiče pryč. Přestože jsou pod dohledem paní Klasbyové, párty se změní v pohromu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

anousek odpad!

všechny recenze uživatele

Ne, ne a ještě jednou ne. Vážně se mi to nelíbí. Zdá se mi, že všechny seriály jedou podle stejných skript. Je tam módně založená dívka, která musí vždy a všude vypadat skvěle. Jedna přechytralá ale příliš sebevědomá dívka. Dále je tam naprostý lenoch a tupouš. K tomu se ještě přidá hygienou posedlý intouš a jedna kravka, která se za vše okolností zachová dobře.Herecké výkony za vrchol trapnosti. Předvídatelné scény a dialogy. Prostě něco pro fanynky Hannahy Montany a jim podobných. ()

IQ Tiqe

všechny recenze uživatele

Jeden díl stačil. Tohle je pro mladší, řekněme tak kolem 10–14. Na druhou stranu třeba Krok za krokem byl taky pro mladší věkovou skupinu, ale dokážu se u něj pořádně zasmát i teď, takže problém nebude jen v mém věku. Proč jsou podobné sitcomy tak infantilní a herci tolik přehrávají? A to je tenhle ještě celkem koukatelnej... ()

Reklama

unclejack 

všechny recenze uživatele

Zasa až taký prúser to teda nebol, ale seriálu nepredpovedám veľkú budúcnosť. Je to hlavne pre nevyrovnané herecké obsadenie, z ktorého len jedna jediná herečka - Olivia Holt - má ambície získať si sympatie obecenstva. Najúspešnejšie disney seriály ako Good Luck Charlie a Wizards of Waverly majú viacero rozmanitých charakterov a tak si divák môže vybrať v širokej škále od mierne natvrdlého Maxa či P.J.-a až po bláznivých rodičov. Tu pôsobia ostatné postavy až na Holtovú trochu jalovo, nesamostatne a tým sa seriál posúva do sfér typu Sonny with a Chance alebo Liv a Maddie, kde vedľajšie postavy tvorili len akúsi nadstavbu, ked Demi či Cameron zišli z pľacu. Negatívnym faktorom zostávajú aj opakované gagy, vtipy na téma chalani nechápu dievčatá a pod. Nu čož, Disney pokračuje v poľovačne na nový úspešný seriál, zatiaľ sa mu však podarilo zostreliť len pár vrabcov, pričom To ja nie patrí ešte k tým menším kusom z operencov. ()

klichem 

všechny recenze uživatele

Mam rada programy od disneyho su tak krasne naivne a nasilne komedialne az sa mi pacia a nemusim pri nich rozmyslat (v podstate pri nich ani nemate o com). A tak len vypnem a sledujem. Tent program ma vsak pri mojom vypnuty neskonale vyrusuje. Moc ukricane, moc umele az otravne a trapne. ()

HiddenDragon odpad!

všechny recenze uživatele

Cim novejsi Disney serial, tim stupidnejsi obsah a trapnejsi herci. Jakasi uboha snaha o "teen-Friends" - nemozna stredoskolska particka (3 holky, 2 kluci), jeste nemoznejsi, absolutne nevtipne dialogy a herecke vykony. Problemy, ktere tahle pubertalni paka resi, by mi lezly na nervy i na stredni skole. Tohle muze bavit tak maximalni zaky zakladky, a i pro ty mi to prijde jako hodne nedustojna zabava. Nejlegracnejsi je nazev toho jejich gymplu - Ditka High School :)) Protoze jsou to fakt "dítka" :)) ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama