Reklama

Reklama

Hon na čarodějnice

(TV film)
  • Česko Lov na čarodějnice (více)

Obsahy(1)

Atmosféru poklidného městečka rozčeří zmizení malé Hany, která tu byla na návštěvě u babičky a dědy. Ti obviní dívčina otce z únosu a možná i vraždy. David se zoufale brání a snaží se vyšetřovatelům objasnit, jak napjaté vztahy panují mezi ním a jeho bývalou tchyní. Dokonce ji nařkne z čarodějnictví a s hořkostí vzpomíná na to, jak zákeřným způsobem rozbila jeho manželství. Zdrcená Barbara, jejíž vystupování je velmi věrohodné, zase předkládá svou verzi celého případu. Policie se nemůže hnout z místa a pohřešované dítě není k nalezení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Nic naplat, i přes zajímavý námět je tento ryze televizní filmový počin naprosto nevýrazný, nudný a bez veškeré sympatie. Chybí tomu patřičná živost a nějaký ten elán dravosti jak se na dobrou detektivní dramatizaci sluší a patří. Když je takové téma bez atmosféry, napětí a určité psychologie daných postav, zbude jen zcela nudný příběh vhodný tak akorát na usnutí. Bohužel. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Film natočený podle skutečných událostí o záhadném zmizení malé holčičky, jejíž babička je nařčena z čarodějnictví a navíc se to odehrává v atraktivních australských reáliích. To znělo dobře, ale jen znělo. Ve skutečnosti se jedná o druhořadou televizní produkci, která předložila zajímavý námět v naprosto nudném a nejtuctovějším balení, jaké si dovedete představit. Ostřílená Jacqueline Bisset, která bere vzhledem ke své stále více upadající kariéře druhořadé role, s tím nemohla nic dělat a její výkon film z bahna fádnosti nevyzvedl. Hodnotím kladně pouze potencionálně zajímavý námět. Následná realizace je tristní. 20% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Lov na čarodějnice je inspirovaný skutečným příběhem únosu mladé dívky, jejíž babička a otec se stanou prvními podezdřelými..... Povedený psycho film o tom, zda je babička čarodějnice nebo ne. Scénář - Shane Brennan. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Detektivni film o tom, zda malou Hannu unesl jeji otec-nasilnik, nebo babicka-carodejnice. Film je dlouhy nejen svou stopazi, ale zejmena velmi chatrnou zapletkou a naslednymi reakcemi zucastenych. Za cele dve hpodiny se zkratka nestane nic, co by divaka mohlo prekvapit. Na tomhle filmu je snad zajimave jen to, jak spatnej vztah muze mit tchyne a zet. Diky tomu muze dojit divak ke zjisteni, ze v kazde tchyni je kousek carodejnice. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Film je inspirován skutečnými událostmi, které se odehrály v kalifornském Kern County v roce 1980. Jak ale tvrdí tvůrci, nejedná se o věrnou rekonstrukci. (Terva)

Reklama

Reklama