Reklama

Reklama

Útok velkých koček

(TV film)
  • USA Attack of the Big Cats

Obsahy(1)

Venku běhá téměř 40 různých druhů divokých koček, ale jen čtyři z nich tvoří velkou kočičí skupinu: lev, tygr, leopard a jaguár. A jsou vyzbrojeni arzenálem zbraní a svým neohroženým postavením. V jejich světě není nic, co by bylo zanedbatelné a mnoho věcí vás překvapí. Takže se připravte na bludné lekce o tom, co dělá velké kočky velkýni kočkami. Je to řev? Zuby? Možná, že to je jejich potrava, protože se určitě neživí kočicín žrádlem a nevymetají odpadkové koše. My se kromě jiného podíváme na jejich velikost, rychlost, drápy a lovecké schopnosti, a ještě mnohem více. (National Geographic)

(více)

Recenze (2)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Z dokumentů o zvířatech mám nejradši ty z africké savany. A z dokumentů z africké savany mám nejradši ty o lvech. Tento dokument byl pěkný a zajímavý, pro mě ale ne dostatečně podrobný. Byly v něm shrnuty zvláštnosti kočkovitých šelem, především tedy těch největších. Dokument byl udělán pro širokou veřejnost a řekl bych trochu mainstreamově. Kdyby to byl můj první dokument o velkých kočkách, jásal bych. Zde mi chyběla větší hloubka a více podrobností. Proto tedy jen tři hvězdy. ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

Mohli viac pohovoriť o medzidruhových krížencoch. Inak veľmi dobre spracované lovenie, párenie a boj o korisť u najväčších mačkovitých šeliem.. ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama