Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dave Skylark (James Franco) a jeho producent Aaron Rapaport (Seth Rogen) jsou autory populárního televizní pořadu o celebritách "Skylark Tonight". Když se jim donese, že severokorejský diktátor Kim Čong-un jejich show miluje, domluví si s ním rozhovor s vidinou, že se prosadí i na poli seriózní žurnalistiky. Zatímco se Dave a Aaron připravují na cestu do Pchjongchjangu,  plány jim poněkum naruší CIA, která dvojici nezkušených šílenců pověří jedním úkolem navíc: misí Kim Čong-una "oddělat"... (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (912)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Strašná píčovina, ať hledám jakékoliv slovo, jiné se prostě nenabízí. Ale rozhodně i sympatický film, ač od něj nemá smysl očekávat nic jiného než popkulturní a komediální smršť přesně ve stylu This Is The End. Šlo to líp, ve všech ohledech je to nevyužité na maximum, ale i ta mediální masáž dodává filmu určitou energii, které se nemám potřebu bránit. Škoda že nejlepší si odbudeme hned na začátek s Eminemem. 3 a 1/2 ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Určitým dementním způsobem geniální. Reklama zadarmo Interview nedělá lepším filmem, ale dodává mu nový rozměr vtipnosti. Duo Rogen/Franco navazuje na Travičku zelenou a zhruba se jí vyrovnává. Kdo čeká něco víc bude zklamán. Absurdní situace, často přepálený humor, ale rozjařená až dětinská radost s jakou je celý film natočený hodně vynahrazují. A finálová řež se štěňátkem, zabijáckou Korejkou a tankem supr. Katy Perry je zlo. Make 'em go "Oh, oh, oh!" As you shoot across the sky-y-y. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

"Dědeček ho dostal od Stalina." - "V naší zemi to vyslovujeme Stallone." Tak dobrou komedii jsem popravdě nečekal a smekám před tvůrci klobouk, že se celou dobu jen nevezou na vlně rýpání do Kim Čong-una (ačkoliv jim samozřejmě jde především o to), ale že se ho spousta dobrých vtipů vlastně ani netýká. Jsem také rád, že se to docela dobře obešlo bez fekálií a jedinou použitou tělní tekutinou zůstala krev (ukusování prstů mě pobavilo snad ze všeho nejvíce). ()

castor 

všechny recenze uživatele

Napsalo se toho o něm, ještě než ho vůbec někdo viděl, hodně. Kontroverzní námět dělající si srandu z „nebezpečných věcí“ strhl vlnu zájmu, která je vlastně docela zasloužená. James Franco v roli moderátora je tu tentokrát za toho většího idiota, pragmatický Seth Rogen mu slušně sekunduje, snad aby se mohl víc soustředit na režii (společně s Evanem Goldbergem, s kterým už napsal několik povedených látek). Interview s vůdcem Severní Korey je sakra výzvou, takže se není čemu divit, že producenta a jeho moderátora požádají tajné služby o takovou malou službičku. Téma se změnilo, ale jinak Rogen a spol. pálí stále do stejných míst – neustále lžou, mají sexuální narážky, řeší celebrity, drogy, chlast, k tomu přidejme poctivě vykresleného zlosyna, několik solidních nápadů a komediální útok na americká média, takže nudit se moc nejde. Samozřejmě to má několik přešlapů a nedošlapů, i tak tu máme divoký komediální nadprůměr. Stříhal bych.. Lepší tři, horší čtyři. Stačí si vybrat!! ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Dokáží dva američtí pitomci zabít nejnebezpečnějšího diktátora na světě? Tahle strohá otázka si vysloužila hodně výživnou odpověď, u které snadno zapomenete na krušnou realitu a budete se bavit tím, kam až se tak jednoduchý nápad dá dovést. The Interview to hraje na hodně stran a snadno by se mohlo rozpliznout v nevtipnou frašku. Rogen s Goldbergem ale všechno (a všechny) ukočírovali tak dobře, že se budete s každou přibývající minutou bavit o něco víc. Další nekompromisní žánrová trefa! (8/10) ()

Galerie (24)

Zajímavosti (29)

  • Severoamerické tržby dosáhly 6,1 milionu amerických dolarů, celosvětové 11,8 mil. (NIRO)
  • Kniha, kterou Dave Skylark (James Franco) na konci filmu prezentuje, nese podtitul "An Unexpected Journey" ("Neočekávaná cesta"), což je odkaz na filmového Hobita: Neočekávanou cestu (2012). Zároveň je ve filmu několikrát zmíněn Frodo. (ing.Frosty)

Související novinky

Comicsový Preacher má obsazení

Comicsový Preacher má obsazení

21.04.2015

Seth Rogen a Evan Goldberg zabodovali komediemi Apokalypsa v Hollywoodu a The Interview a nyní se na chvíli přesouvají do televize. Povedlo se jim totiž sehnat práva na Preachera, kultovní comics… (více)

The Interview vládne internetu

The Interview vládne internetu

29.12.2014

Komedie The Interview, ve které se Seth Rogen a James Franco pokouší zabít severokorejského vůdce Kim Čong-una, měla jít o Vánocích do tisícovek kin po celém světě. Její premiéru ale zastavily… (více)

The Interview míří do kin

The Interview míří do kin

24.12.2014

Kolem komedie The Interview se v posledních dnech dějí hodně divoké věci. Filmový atentát na Kim Čong-una připravili o datum premiéry američtí kinaři, kteří jej svorně odmítli promítat poté, co se… (více)

Ze Severní Koreje je filmové tabu?

Ze Severní Koreje je filmové tabu?

19.12.2014

Hackerská skupina Guardians of Peace včera docílila zrušení premiéry komedie The Interview, v níž Seth Rogen a James Franco letí do Severní Koreje, aby se pokusili zabít jejího vůdce Kim Čong-una.… (více)

Reklama

Reklama