Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dave Skylark (James Franco) a jeho producent Aaron Rapaport (Seth Rogen) jsou autory populárního televizní pořadu o celebritách "Skylark Tonight". Když se jim donese, že severokorejský diktátor Kim Čong-un jejich show miluje, domluví si s ním rozhovor s vidinou, že se prosadí i na poli seriózní žurnalistiky. Zatímco se Dave a Aaron připravují na cestu do Pchjongchjangu,  plány jim poněkum naruší CIA, která dvojici nezkušených šílenců pověří jedním úkolem navíc: misí Kim Čong-una "oddělat"... (Bontonfilm)

(více)

Recenze (911)

verbal 

všechny recenze uživatele

Trapný a trapnější, tedy Vřed Rogen v židím tandemu s Emanem Goldbergem, jsou od svého vyhnisání na poli třeskutě vtipných holyúdských kokotmédií nejdokonalejším synonymem ubohého fekálního tumoru pro totální lopaty a mentálně postižené děti. U tohoto veledíla jim sice naštěstí kapku došla invence, tedy obvyklá směs řídkých hoven, čerstvého ejakulátu, zatuchlé menstruační krve a smradlavých zvratků, která je pro ty spousty dvouciferných kvocientů vždy tolik k popukání, a zbyla jen čirá esence ultimativní debility. Nicméně i tak se u toho každý divák s IQ nad 60, co nečichá těkavá rozpouštědla, musí strašně stydět a zároveň se děsit, s čím vším tu obývá Zeměplacku, protože je to tu v červených číslech. Jakási spravedlivá vyváženost však zůstala zachována, při tom dělání trapného čuráka z Kimčonguna (no chicht, chicht, hihň, hihň, hihň) nesobecky nezapomněli všichni zúčastnění především na sebe, a proto si myslím, že i celý ten humbuk kolem hakování studia a výhrůžek bombovými útoky je jen genitální píár a test, kolik se dá na takové nebetyčné pičovině vyrýžovat na internetách. Velký Satan se totiž nemohl celosvětově lépe zdiskreditovat a ukázat svou degeneraci než tímto oduševnělým způsobem. Já být severokorejským diktátorem, promítám tento skvost ostopéro ve všech lidově demokratických kinech a každoročně to vrazím na Vánoce do televize místo Mrazíka. Lid by to zajisté jednotně semklo v názoru, že takoví kokoti prostě opravdu nezaslouží nic jiného, než jaderně vybombardovat. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se obstojně, ale This Is the End bylo řádově lepší. Rogenův humor rozhodně není z nejnáročnějších, ale ty dialogové výměny a fekální frky v jeho komediích bývají chytře vymyšleny tak, aby byly opravdu velmi vtipné a co nejúčinnější. Občas je to tak i zde, ale několikrát se mi zdálo, jako kdyby se tu jelo improvizačně na první dobrou. Což je jen dojem, kterým na mě kvalita zdejšího humoru působila, nikoli tvrzení, které bych mohl něčím podložit. A problém jsem měl s postavou Jamese Franca, která se místy chová až příliš full-retarded na to, že úplně full-retarded evidentně není. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zase jedna silně ulítlá a těžce ukecaná komedie, ve které se objevil Seth Rogen a jeho parťák James Franco z té jejich ha ha skupinky. U mě ale zase za tři hvězdy, protože mi to humorově přijde úplně stejné, jako všechny jejich ostatní filmy. Chvíli jsem z toho na větvi a pak si najednou všimnu toho, že se deset minut děsně nudím. Každopádně nápad skvělej, to se musí nechat. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $44miliónovTržby USA $6,105,175Tržby Celosvetovo $12,342,632Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,584,723Tržby za predaj DVD v USA $3,931,170║ prvá polovička filmu celkom pohodová, oblbujúca zmysli diváka, namotávka pri ktorej začnete fandiť tomu prim diktátorovi, potom sa ešte o kúsok pritvrdí a neberú sa servítky pred ústa, krv fŕka kade tade, zábavnosť sa tu kde tu nájde, hlavne James Franco to zachraňuje Seth Rogen ako prevažne je suchý až sa z huby práši, v celku to vyznie ako také demagogické navážanie sa do niekeho kto je možno len o kúsok horší manipulátor než samotné USA /55%/ ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Dokáží dva američtí pitomci zabít nejnebezpečnějšího diktátora na světě? Tahle strohá otázka si vysloužila hodně výživnou odpověď, u které snadno zapomenete na krušnou realitu a budete se bavit tím, kam až se tak jednoduchý nápad dá dovést. The Interview to hraje na hodně stran a snadno by se mohlo rozpliznout v nevtipnou frašku. Rogen s Goldbergem ale všechno (a všechny) ukočírovali tak dobře, že se budete s každou přibývající minutou bavit o něco víc. Další nekompromisní žánrová trefa! (8/10) ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Složité k hodnocení. Po stránce kvalit klasicky přepálená fekálně-pubertální komedie se Sethem Rogenem (viděl bych to tak na 2 a půl hvězdičky), po stránce významu film reprezentující základní civilizační hodnoty, jako třeba svobodu slova (5 hvězd jako vyšitých). Evan Goldberg a Seth Rogen to (po svém) Kimovi pěkně nandali. Chci druhý díl - The Interview with Putin! ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

James Franco tam byl fakt hrozně divnej. Snažil se hrát blbce, ale prostě to nebylo vtipný a furt se strašně divně tvářil. Co se týče filmu, tak jsem se občas zagebil, ale čekal jsem větší bžundu. Ukousávání prstů bylo ale hyper. Škoda, že to zase točil Seth Rogen sám. Filmy, kde pouze hraje mi přijdou vtipnější. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„LID SEVERNÍ KOREJE JE PŘIPRAVEN NA KONFLIKT S USA NA VŠECH FRONTÁCH, VČETNĚ KYBERPROSTORU. POKUD SE FILM BUDE PROMÍTAT, KOREA ZAÚTOČÍ NA CELÉ ÚZEMÍ USA“. …" Korean Central News Agency (KCNA) /// Ani by mě nenapadlo, že jde o politickej film. Ten z toho udělaly jiný věci, o kterých jste už jistě všichni četli. A tak místo, aby šlo o další film pro skalní fanoušky Setha Rogena a Jamese Franca, probíhá masovej útok na kina a úložiště. Stejně jako v Apokalypse Hollywoodu je zde dost kamarádů, schopnejch si ze sebe udělat prdel. I proto se k atentátu na Kima dostaneme oklikou. Přes Eminemův konečník, nebo kozu, se kterou obcoval Matthew… Připravte se na tuny sprostejch slov, ale překvapí i hodně normálních vtipnejch momentů. Kdyby vynechali fóry kolem regálu, možná by i osazenstvo Babovřesk… no, možná… Franco si roli užívá a kupodivu je tady ten „divnější“. Film postavenej na rozhovoru s chlápkem co nemá řitní otvor (prej žádnej nepotřebuje), je lepší, než jsem čekal. Dobrá parodie, ve který není třeba brát všechno vážně. A zatím co Kim (Čong-un) je nasranej, filmovej Diktátor vrní blahem. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jmenuji se Aladdin! 2.) Volali z Blesku. Chtěj rozhovor. 3.) Thx za titule ,,darog“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

40% Nic moc, opět plno keců kolem a výsledkem je průměrný film, navíc hloupě zesměšňující diktátora. Být Kim Čong-un, tak si takové urážky nenechám líbit a už dávno bych vypustil na SONY nějaké atomovky. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Sony, Columbia // Počet premietajúcich kín v USA: 581 // Otvárací Víkend v USA: $1,794,666 // ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velmi dobré, inteligentní člověk pozná, že se jedná pouze o srandu. Rogen & Franco je perfektní dvojka a zde to opět dokazují. Super humor, slušný nápad, skvělé tempo a hlavně akčně krvavý závěr velmi mile potěšil. Scéna s tygrem byla pro mě kouzelná. Apokalypsa v Hollywoodu byl větší úlet, ale i zde jsem se perfektně bavil. Solidních 80%. Jeden z nejkontrovérznějších filmů vůbec. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Tu kozu taky. Slyšíš? Tu kozu taky!“ Máte vulgárne komédie, ktoré nie sú vtipné. A potom máte Interview. Občas šokovane vyvaľujete oči a vravíte si, čo to ku... Ale popritom sa bavíte, lebo tie vtipy sú fakt dobré. Úžasne oplzlý film. James Franco je odzbrojujúci, nákazlivý a neodolateľne rozkošný a so Sethom Rogenom tvorí skvelý pár dobrých priateľov, ktorí si hovoria veci na rovinu, držia pri sebe a ak sa aj pohádajú, je len otázkou času, kedy sa znova dajú dokopy. Je tam plno scén, ktoré si koledujú o zapísanie niekam (strkanie miniraketky, všetko so šteniatkom, Joseph Gordon-Levitt). Možno by som to skrátil o 10 – 15 minút a nesedeli mi nejaké detaily (tým, že jeden samolepiaci štítok padol tam, kam padol, mali logicky otráviť vodné zdroje, nie? A prečo sa Aarona nikto nepýtal, čo vlastne robil v noci vonku?). Ale inak spokojnosť. A je to fakt dobre natočené (absolútne filmársky sebavedomé scény, soundtrack, kamera, efekty). „To neproplaveš, Dejve. Je to moře.“ ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

V podstate divak dostane presne to, co ceka. Dvojka dementu se dostava do dementnich situaci a dela dementni veci a u toho se neustale fuckuje. Proste klasicka odpocinkova komedie, presne to, co od Franka, Rogena a spol. cekate. Tentokrat ozvlastneny mistem, kde se film odehrava a pribehem, kterej je sice vymletej, ale zaroven se mu neda uprit, ze se nad nim tvurci minimalne 20 minut zamysleli, takze to cely dava jakz takz smysl. Rogen je tentokrat upozadenej a celej film si pro sebe krade uchylak Franco, kteryho pak skvele doplnuje Randall Park, ten sice Kimovi moc podobnej neni, ale na to sere pes. Ve vysledku tak neprerusovanej prisun uchylnejch foru a sprostejch hlasek, ktery sice misty lehce spadnou do trapnosti, ale vetsinu casu dokazou skvele pobavit a obcas se povede i docela solidni akcni scena. Za me pohodova a svizna zabava a lepsi 4*. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// So absurd, so gay, so awesome! Těžko říct čím, ale ten film se tak nějak trefil do té hranice, kdy je to celé ještě skvěle vtipné a přestřelené ale musím říct, že to bylo těsně. Stačilo takhle málo a film bych prozíval a následně zhejtoval, naštěstí to Rogen s Francem vychytaly (luck or not) a já mám radost. Takové malé, Vánoční překvapení. Haters gonna hate. 4* ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tohle je výýýborný!! :-DD Komedie většinou nekomentuju, nemám k nim co říct. Ale tahle je fajn, ... do poloviny mne to trochu nudilo a připadalo mi to jako skvělej nápad s nevyužitým potenciálem. Jenže co se děje asi v tak poslední třetině je nářez!! Humor doplněnej o výborně natočenou akci a GORE (!!!), no fakt jsem sim málem nasral do tepláků jako Kim Čong v přímým přenosu ... :-DD ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nikdy v životě jsem nečůral, nemám řitní otvor, běžně hovořím s delfíny, mám ve svém vozovém parku tank, neposlouchám Katy Perry a když mě někdo naštve, tak hned mačkám červený knoflík. Ano, kecám. Poslouchám Katy Perry, ale to ostatní je samozřejmě čistá pravda, což znamená, že jsem se při sledování tohoto snímku celkem slušně pobavil. Navíc jsem se konečně dozvěděl že Stalin se správně vyslovuje Stallone, což mi bylo dosud utajováno. Horší je to s tím zobrazením KLDR, o níž zasvěceně informují svět novináři, kteří tam stejně jako já nikdy nebyli. Takže možná je tam hlad, možná je tam bída a možná tam vystavují falešné grepy, ale po demokratické mediální masáži jsem si naprosto jistý tím, že s tím nemají vůbec nic společného hospodářské sankce RB OSN ani neustálá příhraniční cvičení US Army. Mohou za to všichni ti Kimové a CIA má plné právo je, jménem zachování světového míru, humánně zabít. Vždyť s tím má letité zkušenosti. Je mi z toho zkrátka trochu smutno a takové pocity bych při sledování komedie určitě neměl mít. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Mnoho povyku pro nic. Kdyby ten film zůstal v trezoru, mohla kolem něj zůstat aura mimořádnosti. Takhle je mimořádná jen ta mediální omáčka. 50% ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Strašná píčovina, ať hledám jakékoliv slovo, jiné se prostě nenabízí. Ale rozhodně i sympatický film, ač od něj nemá smysl očekávat nic jiného než popkulturní a komediální smršť přesně ve stylu This Is The End. Šlo to líp, ve všech ohledech je to nevyužité na maximum, ale i ta mediální masáž dodává filmu určitou energii, které se nemám potřebu bránit. Škoda že nejlepší si odbudeme hned na začátek s Eminemem. 3 a 1/2 ()

Související novinky

Comicsový Preacher má obsazení

Comicsový Preacher má obsazení

21.04.2015

Seth Rogen a Evan Goldberg zabodovali komediemi Apokalypsa v Hollywoodu a The Interview a nyní se na chvíli přesouvají do televize. Povedlo se jim totiž sehnat práva na Preachera, kultovní comics… (více)

The Interview vládne internetu

The Interview vládne internetu

29.12.2014

Komedie The Interview, ve které se Seth Rogen a James Franco pokouší zabít severokorejského vůdce Kim Čong-una, měla jít o Vánocích do tisícovek kin po celém světě. Její premiéru ale zastavily… (více)

The Interview míří do kin

The Interview míří do kin

24.12.2014

Kolem komedie The Interview se v posledních dnech dějí hodně divoké věci. Filmový atentát na Kim Čong-una připravili o datum premiéry američtí kinaři, kteří jej svorně odmítli promítat poté, co se… (více)

Ze Severní Koreje je filmové tabu?

Ze Severní Koreje je filmové tabu?

19.12.2014

Hackerská skupina Guardians of Peace včera docílila zrušení premiéry komedie The Interview, v níž Seth Rogen a James Franco letí do Severní Koreje, aby se pokusili zabít jejího vůdce Kim Čong-una.… (více)

Reklama

Reklama