Reklama

Reklama

Shaadi Ke Side Effects

  • Indie शादी के साइड इफेक्ट्स

VOD (1)

Obsahy(1)

Každé manželství s sebou přináší i různé vedlejší efekty a jedním z nich je založení rodiny a následná péče o potomstvo. Na vlastní kůži si to vyzkoušejí i manželé Siddharth (Farhan Akhtar) a Trisha (Vidya Balan). Jak brzy oba zjistí, Trishino těhotenství, narození dcery a její výchova pro ně bude nelehkou zkouškou, která důkladně prověří jejich vzájemnou lásku a důvěru. A že při tom nebude nouze o řadu komických i dramatických situací je jasné. (Crocuta)

(více)

Recenze (5)

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Mnohem méně romantické než se dalo očekávat, nakonec jde o poměrně realistický pohled na "vedlejší efekty" manželství, jimiž je především potomstvo a s ním spojené starosti. Snímek se nebere zase až tak smrtelně vážně, téma podává vtipně a s nadhledem, ale rozhodně nesklouzává do laciné komediálnosti nebo mnohokrát omletých banalit. Po herecké stránce není co vytknout, ústřední dvojice je výborná (a to neříkám jen proto že Vidya je má láska - především je to skvělá herečka a těhule jí vyloženě sedí - viz "Kahaani") a ani další aktéři se nenechali zahanbit (jmenovitě kupříkladu Ram Kapoor nebo Ila Arun). Ale když to shrnu, i když je Vidya opět mimořádně rozkošná a pomilováníhodná, "Shaadi Ke Side Effects" je hlavně dokonalou reklamou na pečlivě plánované rodičovství a na mne mělo vysloveně antikoncepční účinek :-). ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Taký ten náhľad na výchovu detí a stratu slobody z mužskej perspektívy. Prekvapivo vykrádajúce všetky možné filmové romance na podobnú tému, pritom sa ale snaží ísť svojskou cestou. Veľkým plusom je sympatické ústredné duo. Ten tradičnejší a mnou obľúbený Bollywood tu ale nečakajte. Jedná sa o nový pomerne únikový žánrový mix komédie a romance bez výraznejších chýb a s príjemnou atmosférou. Tu len na vás asi zostáva na ktorej strane barikády stojíte. Niektoré veci sú ale vykreslené pravdivo a trápny moment tu tuším nie je ani jeden. ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

Komedie - Romantický ??? .... Shlédnutí tohoto snímku by mělo být v rámci prevence /odstranění velkých nadějí a nikdy nenaplněných iluzí, povinností všech mladých, s manželským životem ještě nezkušených mužů před tak zásadním krokem, jakým bezesporu manželství /otcovství je .. pokud jim to jen trochu myslí - tohle je v těch nejdůležitějších směrech pravdivá ukázka toho, co je nespíš čeká ... pro mladé prevence, pro ostatní mírně nahořklé .. ale dobré ... ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Tento film ma vôbec neoslovil, nič zaujímavé, nič výnimočné, ničím sa nevymyká šedému priemeru. Nuda, dvakrát som ho odspala napriek tomu, že Farhana mám rada. ()

Reklama

Reklama