Reklama

Reklama

Sarah Silverman: Jsme neuvěřitelní

(TV film)
  • USA Sarah Silverman: We Are Miracles
Komedie / Talk-show
USA, 2013, 51 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Sarah Silvermanová přináší ve svém prvním sólovém speciálu pro HBO stand-up komediální show určenou pouze dospělým. Tento unikátní pořad byl natáčen živě před intimním publikem složeném z 39 fanoušků v hudebním a komediálním klubu Largo v Los Angeles. Sarah se zaměřuje na zajímavá témata, jako jsou: mobilní porno, bláznivá náboženství, speciální deodoranty, příšerní spolubydlící, depilace obočí, její devatenáctiletý pes, Obama a republikáni, rozhodnutí mít děti, filmy od Pixaru, zázrak existence a další. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Sarah je krásná baba s vtipnejma držtičkama, prostě radost na ní pohledět. Její show mě však na rozdíl od těch, co mají na triku Louis C.K. nebo Jim Jefferies, pořádně ani jednou nerozesmála. Takže umírněnou humornou složku přebíjí spíš vizuální dojem. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Na Silvermanovej ma vždy niečo trochu odpudzovalo, asi tá jej nehraná maskulinita, ale inak ju môžem. Dlho som ju zanedbával a je fajn počuť zas ten hlas. Dobrý stand-up. Nie všetky vtipy jej vyšli, niektoré vyšli viac, a je celkovo príjemná zmena počuť vystúpenie niekoho, kto si nevybral, že bude fejkovať archetyp odpudivý, starý chlap. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele

Personifikacie, timing, dikcia a uzasny ksichtik, ked rozprava brutalitky a kontroverzie tvariac sa ako mile nevinne dievcatko je pre Sarah esenciou. "Oh Sarah, you are incorrigible". :) Pozeram po dlhych rokoch, pretoze som z tejto show pre malicke publikum videl iba po kuskoch na YT. Otvarak je je uz Sarina bezna kontroveriza, avsak nasledna nadvaznost na maminu tam bola "nasroubovana" kostrbato. Publikum hoci je malicke je celkom responzivne, ale Sarah si "dava nacas" a obcas to skusa opismi az moc "zdlhavo". Mal som ten dojem. Pobavila sestra Suzie. Psik a "lock-eyes" a niektore kratsie bitiky mi uz prisli akoby nedoladene a ze len skusa nove veci. "Don't forget God can see you masturbating." Super bol Obama...."I'm Kanye West". :D  "I am princess." "Are you a musician?" "No." "Your should get a haircut.". :) Pesnickovy zatvarak som poznal, ale "nedostal" ma. Priemer. Sarah ma od vtedy daleko lepsie kusky a zreje ako vino. Fanusikovia vsak urcite pozru. ()

Beagle 

všechny recenze uživatele

Doporučuji do tohohle stand upu jít jen v případě, že alespoň trochu znáte Sarah Silverman a její humor a předem tušíte, jak to bude vypadat. Jinak za výsledek neručím...:) ()

KapitanKuraz 

všechny recenze uživatele

Fakt je, ze to nie je pre kazdeho, no obcas mam na nieco podobne naladu a to je prave dnes. Hodnotim po par minutach co to ide v TV a kaslem na temata ktore niekoho naseru. Necudujem sa samozrejme kope ludi co im az vyhrknu zvratky do krku po par vetach, ale na to co predviedla treba talent. PS. dufam ze to nikomu nenapadne nadabovat a uz vobec nie na slovensku. (edit): dopozerane, je to hroza, ale mne sa to proste pacilo. Nech nezabudnem na jej sialenu ulohu v seriali Monk, kde bola perfektna. Jej sialenost je proste super. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama