Reklama

Reklama

Eminem - Rap God

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2013, 6:09 min

Režie:

Rich Lee

Hrají:

Eminem

Recenze (19)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Totální masakr, vizuálně nápadité, plné skvělých gestikulací, technicky prvotřídně zarepovaná písnička a úžasnej text. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Eminemove skladby poväčšinou môžem, no nepáči sa mi, že na hlúposti, ale aj pár trefných poznámok odpovedal svojím EGOm. Toto je neznesiteľná skladba, síce rap je zaujímavý, no prišiel mi až totálne bláznivý v zlom smere a klip ma nebavil, čo by mal, lebo toto podľa mňa dokáže aj hocikto iný. ()

Reklama

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Jednou jsem vedl konverzaci s vrstevníkem, kterého znám z akce Mensy. Ten i přes své IQ, se kterým je členem Triple Nine Society, má velmi vyhraněné názory a o rapu prohlásil "To jsem trošku mimo. Rap je pro mě odpad (subjektivní názor), ti lidé neumí zpívat ani mluvit. Nepatří to k ničemu." Na tento nesmysl jsem odpověděl větou "Říct o člověku, který dokáže říct 101 slov během 16 sekund, že neumí mluvit, mi už přijde dost směšné." Dál bych to pro jeho dobro raději nerozebíral, svůj fail nakonec přiznal jen částečně, ale mě to bylo jedno, protože sám jsem dobře věděl, na čem jsem. Klip k songu sice nepatří mezi nejlepší, stejně jako beat, ale tahle píseň (nejen energie a zápis do Guinessovy knihy rekordů, ale i obsah) je krásným důkazem, že rap není jen odpad, ale může být i něco víc. První argument pro všechny zastánce rapu. Díky Marshalle! ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Velká nádhera, nelze než chválit. Kadence slov doslova smrtící, originalita, naléhavost, svěží humor ze všemožných popkulturních odkazů... Celý svůj život Eminem směřoval k tomuhle břitkému songu, který složí do kolen nejen vyznavače hip-hopu. Why be a king, when You can be a God? ()

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

Marek tomu nechápe. Choď si radšej počúvať svojich Blue, do rapu sa nevyznáš ani z ďaleka. No bodaj by sa ti to aj nepáčilo, keď ti tak strašne vadia nadávky v pesničkách :D faggot. Video má množstvo referencií, takže ma ani neprekvapuje, že neznalca to nebavilo. A o tom údajnom egu si ignorant samozrejme nič nezistí (keď už nepozná Eminema). Ak toto je podľa teba ego, tak potom neviem, ako voláš kanye westa, lil wayna alebo nicki minaj, zlatúšik. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Skladba ustavila nový rekord co do počtu slov ve skladbě. Obsahuje jich 1 560. (Gunitko)
  • Na začiatku klipu paroduje Eminem Maxa Headrooma - animovanú sci-fi postavu z britskej šou z 80-tych rokov, ktorá bola hraná kanadským hercom Mattom Frewerom. (ChArLeNe)

Reklama

Reklama