Reklama

Reklama

Beyoncé: Single Ladies (Put a Ring on It)

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2008, 3 min

Režie:

Jake Nava

Kamera:

Jim Fealy

Hrají:

Beyoncé

Recenze (11)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Klip otřesný, ale písnička ujde. Taková ta popina, co vleze do hlavy a už nevyleze. A v Glee posloužila jako docela chytrý dramatický prvek. ()

julyberda 

všechny recenze uživatele

Konečně klip, který netvoří několik choreografických pásem, ze kterých ve střižně vytvořili "soubor těch nejlepších momentů". Ne, Beyoncé se nemusí schovávat za zbytečně komplikované a drahé videoklipy, protože má talent a umí výborně tančit. A v jednoduchosti je přece kouzlo. Škoda, že ta písnička má tak dementní text, mohla jsem dát 5*. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Není divu, že se tenhle klip s chytlavým popěvkem, tak často paroduje. Když to zvýší počet svateb a porodnost, tak proč ne. Beyoncé zkrátka vyhlásila (hudební) boj písničkou proti soužití na psí knížku. Činí tak důsledně a s příslušnou naivitou. Každá dáma se samozřejmě nenechá "okroužkovat". Osobní průzkum naznačuje, že se žení jenom ti hezcí a blbí, ale co ti chytří a škaredí? Co s nimi, milé slečny? Dovedu si představit situaci, kdy třeba kokot požádá o ruku vagínu. No jo, ale jak to má správně provést. Původně chtěl strčit zásnubní prsten do hovna. To hovno je psíka, kterého zamilovaný pár společně chová. Je to mazlíček, a proto by měla partnerka jeho exkrement zbaštit a najít v něm uschovaný snubák. Jak ale narafičit ten správný okamžik. Venčení psa je ideální chvíle, jak to provést. Partnerka samozřejmě nic netuší. Pes se vysere, partner v nestřežené chvilce hovna vymění (z domu si už tajně nese hovno, do kterého předešlý večer pracně naládoval inkriminovaný prsten), ještě navíc úmyslně zapomněl sáček na příslušné odstranění nežádoucího odpadu na pěstěném trávníku městského parku. V dálce strážník a hrozba pokuty visí ve vzduchu. Partner bryskně zareaguje a s děsem v očích pobídne partnerku, aby lejno sebrala, než je pokutuje městský strážník. Outfit partnerky je prostý kapes a za výstřih cpát tu hmotu není dobrý nápad. Jediným možným řešením je hovno zbaštit. Partnerka strčí oválek do úst, strážník s podezíravým výrazem ve tváři projde kolem páru a partnerka v ústech zavadí o něco kovového. Šup, má neskonalou radost, že si jí partner blb, ale hezký, bere a zároveň oceňuje, že ji o ruku požádal tak originálním způsobem, i když její představa byla původně zcela odlišná. Přála si romantický večer, kdy stále dokola bude hrát písnička Beyoncé - Single Ladies. 80% ()

ChArLeNe

všechny recenze uživatele

Klip je iba o tancovaní choreo v jednej miestnosti, bez nijakej obmeny. Bohužiaľ, aj tá choreografia je totálne o ničom. Pesnička je otravná, rovnako ako dementný text. Sorry kanye, ale toto rozhodne nie je najlepší klip všetkých čias, ani z ďaleka. ()

Zajímavosti (1)

  • Původní zpěvačkou této písně je Lisa Minnelli, která ji zazpívala i ve své cameo roli ve filmu Sex ve městě 2 (2010). (funhouse)

Reklama

Reklama