Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Show se uskutečnila 24. listopadu 2013 v TD Garden (Boston, Massachusetts). Na kartě se sešlo osm zápasů.

1) Kickoff: The Miz vs. Kofi Kingston 
2) The Shield & The Real Americans vs. The Usos, Rey Mysterio, Cody Rhodes & Goldust (5-on-5 Survivor Series Elimination Match)
3) Big E Langston vs. Curtis Axel (Intercontinental Championship)
4) Team Total Divas vs. Team True Divas (7-on-7 Survivor Series Elimination Match)
5) Ryback vs. Mark Henry
6) John Cena vs. Alberto Del Rio (World Heavyweight Championship)
7) CM Punk & Daniel Bryan vs. The Wyatt Family
8) Randy Orton vs. Big Show (WWE Championship) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (2)

Bobik9 

všechny recenze uživatele

BORING! Je to něco maličko nad 2,5. Doufám, že je to jedna z posledních PPV, které už drží celkem dlouhou zpackanou řadu. 5 NA 5 ZÁPAS - 3* - díky bohu, že je zpět Rey! BIG E VS. CURTIS - 1* - Je to škoda, protože myslím, že Big E by mohl mít velký potenciál. 7 NA 7 DIVAS - 3* - Relativně příjemné překvapení. Svižný zápas, bez nudnějších pasáží. Nenadchne, neurazí. RYBACK VS. MARK HENRY - 3* - 3 jsou jen za nečekaný a příjemný návrat nejsilnějšího muže. CENA VS. ALBERTO - 2* - Jeden z nejdebilnějších feudů Ceny, co jsem kdy viděl. Bez příběhu, jen aby mu rychle ten titul narvali do p*dele. WYATTS VS. BRYAN A PUNK - 3* . Také to mohlo být lepší. Wyatts jsou talenti. Punk je top star! Bryan má talent v ringu. Nicméně tag team zápasy nikdy nepřinášejí nic dobrého. RANDY VS. SHOW - 3* - Velká škoda. Feud není špatný, ale prostě Big Show v ringu není prakticky nikdy zajímavý. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Klidně bych napsal, že se jedná o neuvěřitelně debilní kokotinu, ale nejsem Schwarzenberg, který v každé druhé větě používá hovno. Takže řekněme, že se jedná o blbost. Bleskově jsem to celé prolítl. Koutkem oka jsem snad zahlédl, že se tam brutálně bijí asi 30 kilové slečny, což považuji za vrchol trapnosti a extrémní debilismus. Za zmínku a pokud sám sebe charakterizujete, jako odvážného člověk, tak i za zhlédnutí stojí závěrečný eliminační taškařice, která je napěchována hvězdami současné show. ()

Reklama

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama