Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie Watsonová (Hailee Steinfeld) slaví osmnáctiny, ale moc důvodů k radosti nemá. Na čele jí vyrazil čerstvý megabeďar a naděje, že od rodiny dostane vysněné auto, se rozplyne ve chvíli, když rozbalí mimořádně trapné dárky. Až majitel bazaru a vrakoviště, u kterého brigádničí, se nad ní smiluje a daruje jí žlutý Volkswagen Brouk, jenž ovšem spadá spíš do kategorie dar nedar. Jen ten největší optimista by totiž vsadil na to, že tahle kraksna bude ještě někdy provozuschopná. Charlie ho dokáže rozchodit aspoň natolik, že s ním doskáče domů do garáže, kde se ho pokusí opravit. Když se ale poprvé zespodu podívá na podvozek, zírají na ni dvě veliké modré oči a Charlie okamžitě dojde, že tohle nebude obyčejné auto. S Autobotem Bumblebeem se dívka spřátelí pozoruhodně rychle, navzdory tomu, že ten s ní kvůli poškození nemůže komunikovat jinak než prostřednictvím útržků písniček z autorádia. Vzhledem k tomu, že Bumblebeeho poměrně intenzivně hledají nepřátelsky naladění Deceptikoni z jeho rodné planety a podobně nebezpečný vládní agent Burns (John Cena), nebudou mít Charlie a Bumblebee na bližší seznamování čas a prostor. Na útěku před nepřáteli však zjistí, že navzdory všem předpokladům můžou být v tomhle nesourodém tandemu neporazitelní. (CinemArt)

(více)

Videa (13)

Trailer 10

Recenze (472)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Já ani nechtěl, aby zrovna tohle byl můj první film roku, ale tak odmítni si kino zadarmo, když seš Čech, že jo... A hele ono to bylo dost príma. Zatímco Transformeři si hrajou na seriózní drámo, i když je to o robotech, tak Bumblebee je zábavná jednohubka právě proto, že je o robotech. Kdo to udělal líp tím pádem asi není těžký určit, každopádně nejlíp ze všech jsem stejně udělal já, že jsem do toho kina šel. Jen tak dál. (Vancouver, Kanada) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jakkoliv muzete nadavat na Bayovo Transformery, neda se jim uprit skvele zrezirovana a super cool akce, stylovy zabery a vymazleny triky. Nic z toho tady nenajdete. Je jasny, ze tentokrat nepujde o nejaky niceni celejch mest a vrchol akce je tak bitka dva na jednoho u jerabu, ale sem tam tu jsou prolozeny treba zabery na Cybertron a oboje to bohuzel vypada desne lacine. Trikove to je takovy bez detailu, kde se u Baye tocil kazdej sroubek, tady to vypada jak rozmazany, Knight se strasne snazi, ale cool akci fakt natocit neumi a nejaka 80s atmosfera se podari jen obcas. Film by vzhledem k mnozstvi deje mohl bejt rozhodne kratsi, treba sestrihat neustaly reseni dusevnich pochodu hlavni hrdinky, ta je vetsinou fajn, ale obcas uz je precejen krapet na pest. Hailee hraje ocekavane skvele, jen trochu vypada jak blbka z Horkych sedmnact, Cena je fajn a ostatni nestoji moc za rec. Zachranuje to tak hlavne extra sympatak Bumblebee, kterymu bych dal klidne i vic scen ve stylu prozkoumavani obyvaku nebo hazeni vajec. Na druhou stranu, obcas je az zbytecne za moc velkyho posranka. Celkove jsem se sice bavil, ale na Baye to proste nema, Transformery asi holt chci videt ve verzi epicky akce a ne ve stylu Cislo 5 zije. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,MUSÍŠ TU PLANETU CHRÁNIT. JESTLI JI DECEPTICONI NAJDOU, JE S NÁMI AUTOBOTY KONEC…“ /// Příběh (a samozřejmě i film) pro děti. A prachsprostá reklama na Hasbro. Místy to není až tak blbý, ovšem musí se člověk oprostit od nějakýho většího přemejšlení. Scénář má za úkol neprudit, takže v jednoduchosti nechť je jeho síla. Ve finále tak bude záležet jen na vaši šedé kůře mozkové, jestli ocení dalšího milýho emzošroťáka, nebo bude hledat smrtící dobrodrůžo. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem schopnej upustit kroupu pro kus šrotu. 2.) Jsem milovník včel. A týnejdžerek. A šrotu. A … 3.) Thx za titule „espectro“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejlepší (a nejpřehlednější!) film transformeřího universa. Což o kvalitách zase tak mnoho nevypovídá, jelikož i tak se jedná o trestuhodně odzívaný uniformní "wannabe spotřební mix E.T.ho/Železného obra/Herbieho", ze kterého si lze jen stěží (pokud vůbec) s náběhem finálních titulků vybavit nějakou konkrétní scénu či emoci. Tedy nad rámec filozofických dotazů zvídavých ratolestí, zda není čtyři dny před Štědrým dnem pozdě na to, aby se napsal/nakreslil a doručil nový dopis Ježíškovi, protože "Čmelda z nejvíc nejlepšího filmu na světě" pod stromečkem být musí, přes to vlak nejede. S tím však Ježíšek počítal a může tedy z první ruky potvrdit, že s plastovým Bumblebeem si i dospělý užije více zábavy než s v rámci oněch dvou hodin CGI stopáže. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Asi jsem pochopila správně, že je tohle pokus o předfilm před prvním dílem série o plechových mimozemšťanech, kterou všichni známe. Zřejmě všem zvědavým nerdům vrtalo hlavou, proč "čmeláček" nemluví a dorozumívá se jen pomocí svého autorádia, takže bylo nutné natočit nový film, jenž vše dopodrobna vysvětlí. Kromě toho, že mohli být fakt o chlup originálnější a nevykrádat jedničku tak okatě, vtipné scény působily mile. Hodně souvisí s dobou, do které byl příběh zasazen, takže i docela bavily. Citlivějším povahám doporučuji nezapomenout kapesníček, jelikož čmelák zažívá jednu nakládačku za druhou, na jejíž následky je i defibrilátor krátký. Co bychom si nalhávali ... pokud je tohle předfilm, tak to tahle žlutá autobota přežít musí, ne? ()

Galerie (70)

Zajímavosti (30)

  • Ve filmu zazní i píseň „The Touch“ amerického zpěváka a textaře Stana Bushe, která byla součástí prvního animovaného filmu Transformers: The Movie z roku 1986. (Hornet.CZ)
  • Ve 47. minutě, kdy Charlie (Hailee Steinfeld) vybírá kazety, se zde objeví kazeta kapely The Smiths s albem „Rank“. Celý děj by se měl odehrávat v roce 1987, nicméně toto album bylo vydané až v roce 1988. (PAULOO)

Související novinky

Nový Transformers našli režiséra

Nový Transformers našli režiséra

27.03.2021

Studio Paramount oznámilo nový film ze světa Transformers, jenž nebude mít nic společného se sérií Michaela Baye ani spin-offem Bumblebee. Nový robotí snímek pak natočí Angel Manuel Soto (Charm City… (více)

Další Transformers našli režiséra

Další Transformers našli režiséra

17.11.2020

Po dlouhém a náročném hledání zdá se studio Paramount konečně našlo režiséra příštích Transformers. Snímku, jenž si klade za cíl restartovat celý vesmír a začít s čistým štítem, se tak nakonec ujme… (více)

Animovaný prequel Transformers na cestě

Animovaný prequel Transformers na cestě

02.05.2020

Společnost Hasbro a studio Paramount najali režiséra a scenáristu Joshe Cooleyho (V hlavě, Toy Story 4) aby natočil animovaný prequel robotí série Transformers. Film by měl mít gigantické měřítko,… (více)

Další Transformers na cestě?

Další Transformers na cestě?

30.01.2020

Akční blockbusterová série Transformers je na scestí, dosavadní filmovou sérii pohřbil Michael Bay posledními dvěma filmy, které zaznamenaly vůbec nejhorší kritické přijetí v rámci značky a v případě… (více)

Reklama

Reklama