Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po té, co její snoubenec zrušil svatbu, vydává se Rani sama na svatební cestu do Paříže a pak do Amsterodamu a šokem se snaží vyléčit zklamání. (lenuse)

Recenze (9)

HarryB 

všechny recenze uživatele

Queen of Hearts!! - One of my favourite Indian movies to come out in 2014 so far. Distant cousin of "English Vinglish" with a loveable character so naturally and effortlessly performed by talented actress Kangana ranaut - It was quite amazing to see Kangana who performed Fashionista model in her award winning role in "Fashion" to a stark contrast of simple minded small town Indian girl in "Queen". It was quite an experience for me because I've met many "Rani's" in real life... Hope they will see this movie to get a little inspiration of Feminism. ()

sarah_w. 

všechny recenze uživatele

Jeden z veľmi dobre spracovaných Bollywoodskych filmov, chýbajú veľké výpravy a obrovské tanečné scény, aké pravidelne nájdete v takýchto filmoch, stavia to skôr na samotnej zápletke a na situačnej komike a chémii. Veľmi príjemné na oddychový večer a určite omnoho lepšie než minimálne polovica podobne založených Hollywoodskych filmov, ktoré sú väčšinou prázdne ako peňaženka študenta tri dni pred výplatou. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Je to spíš turistický průvodce Paříží a Amsterodamem než nějaký příběh. Dívka se vyrovnává s tím že ji nastávající nechal stát před oltářem a hledá na cestách samu sebe. Dobrý konec. Filmaři se ale nechali až moc opájet "exotickými" evropskými lokacemi, takže se často téměř nic neděje, jen se ukazuje město. Trochu mě štvalo shazování evropské kuchyně (zde francouzské a italské), které vidím v indickém filmu už po několikáté. Dobře, tak jim to chutná ostřejší, ale takhle urážlivě prezentovat jinou kuchyni, je odporně nacionalistické. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Na to, že to má byť jeden z TOP indických filmov roku 2014 to bolo podľa mňa dosť priemerné. Jednoducho tento príbeh o slobodnom party živote "carpe diem" mi nejako nesadol, možno aj preto, že mne je aj reálne takýto životný štýl trochu cudzí. Možno keby to bolo trochu menej party a viac dôverné a osobné, pozdvihlo by to aj môj celkový dojem. "Svadobná" cesta po Paríži a Amsterdame bol celkom fajn výber, aj keď potenciál ponúkaných scenérií týchto dvoch miest zostal výrazne mimo pozornosti. Skôr to bolo koncentrované na hotely, kluby a medziľudské vzťahy. Ale ako film to nebol vôbec zlý, akurát že človek po tých všeobecných chválach a vysokých hodnoteniach (na IMDb 8,7) čakal rozhodne niečo viac. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Snaha o vybočenie z konvencií Indického filmu. Je to taký ten príbeh neskúseného Inda v nehostinnej Európe. Vykreslenie Amsterdamu aj Paríža je bezchybná. Aj keď moc ženské postavy neobľubujem dokázal som sa do toho vcítiť. Francúzi dávajú ľuďom fakt zabrať. Inak ale pohodová vec. Niekedy možno viac depresívna ako by sa patrilo. Ale kompenzácia vtipnými momentami to vyrovnáva. A v celom filme ide práve o tieto momenty a záblesky šťastia, dopomáhajúc hrdinke, aby sa zmenila a stala sa skutočne tým, kým chce byť. Úplne jednoduchá premisa, ktorú zvládnu iné filmy omnoho lepšie, ale kvôli sympatiám a dobrej nálade čo som pri pozeraní zažil zaokrúhľujem bez hanby na 4 hviezdy. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama