Reklama

Reklama

Justin Bieber's Believe

  • USA Justin Bieber's Believe (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Teenageři ho milují. Dospělí ho nesnášejí. Kontroverzní zpěvák, skladatel a jedna z největších popových hvězd současnosti, Justin Bieber, rozhodně umí vzbuzovat silné emoce. Jeho talent a obrovská vášeň pro hudbu jsou však nezpochybnitelné. V září 2012 vyrazil Justin Bieber na roční světové turné Believe, které zahrnovalo 162 koncertních vystoupení v  Severní i Jižní Americe, Evropě, Asii, Africe a Aus-trálii. Většina koncertů v Americe byla beznadějně vyprodána běham 1 hodiny, vstupenky na jeho show v Madison Square Garden zmizely za 22 vteřin. Jako doprovod na část turné Bieber přizval režiséra Jona Chu, který svou lásku k hudbě a tanci ukázal již svými filmy Let's dance 2 a Let's dance 3D. Z této spolu-práce vzniknul jedinečný film, který nám přináší intimní pohled nejen na Bieberovo koncertní turné. Uvidíme vizuálně úchvatný záznam Justinových největších hitů a zároveň nahlédneme do zákulisí příprav a vzniku celé show. Justin Bieber's Believe nabízí výjimečný pohled na zpěvákův život mimo pódium. Film sleduje Justinovu cíle-vědomou cestu od neznámého chlapce, který snil o hudební kariéře, až po zrození jednoho z největších fenoménů dneška. (Bioscop)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (61)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Bíbr je mi jedno, nepotřebuju ho hejtovat, ani mu sázet "odpady", ale prostě ten dokument (?) byl nudnej, neukázal nic, co by si soudný člověk nedokázal domyslet a neslyšel nic nového, nic, co by už neslyšel v jiných takových filmech. Tohle je věc, u které si pobrečí jeho fanoušci, člověku, který se u něj nezajímá, to absolutně nic nedá. A ten, kdo ho nesnáší (z jakéhokoliv důvodu), bude nesnášet i tenhle film. ()

Lovely.Bones odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je tak pohádkové, že se mi z toho chce zvracet. Z tohoto ,,dokumentu" zjistíte, jak je úžasný, hodný chlapec, který má rád svoje fanoušky. To, že močí do kyblíků uklízečkám v hotelu, fluše na fanoušky z okna, myslí si, že Anna Franková by byla Belieber, kdyby dnes žila, jak se vyspal s tou brazilskou ku*vou, jak mu sebrali jeho opičku, protože se o ní dostatečně nestaral a jeho zatčení asi není důležité, tak to vynechali. Už jenom kvůli tomu, že se tady z něho snaží udělat obrovského andílka, tomu musím dát odpad. ()

Reklama

Belieber 

všechny recenze uživatele

Vyvracuji Justinův názor na to, že Believe je lepší než Never say never. Mně se NSN líbilo víc, kde byl důraznější příběh a také shrnutí Jutinova dětství, plus zdokumentovaná My world tour. Tento dokument je naopak hlavně zdokumentování Believe tour, plus dodání záběrů z nahrávacího studia, z behind the scenes, či ze zpovídání Justina režisérem a podobně. Samozřejmě by byla hloupost Justinův život před slávou strkat do toho znovu, když to bylo jasně zachyceno v prvním filmu, a já i přes to byla s tímto dokumentem spokojená - což se ovšem může zdát očividné, když jsem Justinova fanynka. Ale když tohle přehlédneme, i tak si stojím za tím, že tolik odpadů si Believe nezaslouží, protože si myslím, že ať byl dokument o kom byl, byl natočen dobře. Kdybych nebyla fanynka nebo zakomplexovanej hater, dala bych dokumentu asi tři hvězdičky. Ale jelikož mám Justina, jeho osobnost, kolektiv, písničky atd atd ráda, dávám hvězdiček pět, protože mě Believe vůbec nezklamalo, několik věcí jsem vnímala jako jeho fanynka úplně jinak, či intenzivněji, než člověk, kterého Justin nezajíma, a navíc mi to do hlavy znovu vžilo atmosféru z koncertu, jehož součástí jsem měla tu čest být. A na závěr: potěšilo mě, že tento dokument - jak na konci titulků bylo dodáno - byl věnován Mrs. Bieber - malé Avalanně, o které se film zmiňoval. ()

dawnie 

všechny recenze uživatele

Jo, ty všechny řeči prostě patetický jsou. A to šílenství těch holek je úplně insane. Ale jestli jeho muzika vážně někomu pomáhá, aby měl lepší náladu nebo se cítil líp (já sama jí ráda poslouchám), tak proč ne. A navíc mi přijde ukvapený hejtovat člověka, kterej umí hrát na kytaru, klavír, bicí, tancovat, zpívat a zvládne megastadion plnej fanoušků s grácií. ()

Gore odpad!

všechny recenze uživatele

Dokumentární hodnota vůbec žádná. Když jsem dal předešlému, o 2 roky mladšímu, snímku jednu hvězdu, musím nyní ještě snížit. V předešlém byl alespoň nějaký dokumentární pokus, zde nulový. Lituji všechny, co na to museli jít do kina. Film je k vidění na youtube, i s českými titulemi, a tam si taky zaslouží zůstat. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (2)

  • Film je venovaný pamiatke zosnulej fanúšičky iba ročnej Avalanne Routh, ktorá zomrela na zriedkavú rakovinu mozgu. Pár mesiacov predtým sa jej splnil sen, stretla sa so svojim obľúbeným spevákom a idolom Justinom Bieberom. (ČSFD)

Reklama

Reklama