Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nezapomenutný a nenahraditelný český herec v mnoha ukázkách a vzpomínkách příbuzných, J. Satoranského, S. Zindulky, O. Havelky, R. Jelínka, V. Jasného, J. Menzela, K. Weinlicha, P. Taussiga a dalších.  Miláček národa. Když mluvíme o Vlastimilu Brodském, není to ani moc přehnané tvrzení. Byl nesmírně oblíbeným hercem, nezapomenutelným rozhlasovým Hajajou. Výčet jeho filmových rolí by byl nekonečný, jmenujme jen některé tituly: Transport z ráje, Až přijde kocour, Bílá paní, Ostře sledované vlaky, Rozmarné léto, Farářův konec, Skřivánci na niti, Světáci, Všichni dobří rodáci a další. Za televizi: Uspořená libra, Tažní ptáci, Případ Platfus, Arabela. Třicet šest let strávil v Divadle na Vinohradech, kde rovněž zanechal nesmazatelnou stopu. Přitom začínal jako tanečník! A jeho osobní život? To je jedna legenda za druhou. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co dodat? Frky, drby, klepy, kamarádi, 1. žena, 3. žena, syn z prvního manželství a na hereckou kariéru opět skoro ani nezbyl čas. Kremační humor, manželčiny faldíky z dětství. Ať se kochá každý, koho by víc informací zabilo. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Charismatický herec, zajímavý člověk, podmanivý hlas.. Pro mě osobně příjemné ohlédnutí za tvorbou Vlastimila Brodského, mám pro něj slabost už dlouhá léta, tedy mi bylo potěšením, snad to jen mohlo být delší a obšírnější.. Fotky z dětství a mládí jsou fakt úžasný.. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Brodského mám rád jako herce i člověka a takový mi přišel i dokument. Lidský, poklidný, mírný, zároveň ale s velkým vnitřním napětím a samozřejmě silným koncem. V rámci série velmi povedený díl. Hudební režie: Eva Javůrková ()

Masai 

všechny recenze uživatele

Moc hezký a zajímavý dokument. Na fotkách z mládí mi strašně připomínal Steve Buscemiho :) A co se týče toho konce tak panu Brodskému naprosto rozumím. ()

Reklama

Reklama