Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tobyho Wonga hledají nájemní vrahové, které si objednal bohatý a silný hongkonský obchodník Lau. Toby totiž utekl z Hongkongu i s biomotorem, který má implantovaný místo srdce a má ho doručit do Los Angeles. Lau chce biomotor získat pro Čínu. Na útěku se Toby seznámí se spisovatelem Malikem Brodym v restauraci v San Franciscu, kde se chtěl ukrýt. Spolu odcházejí na nebezpečnou cestu do Los Angeles. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Devadesátková akční komedie, tím je myslím řečeno vše podstatné. Děj a "humor" na mentální úrovni žáků základní školy, občas i školy zvláštní. A povinný, pozitivně diskriminovaný "vtipný" černoch, je osina v zadku věru převeliká. Ale Dacascos nohama i rukama válel dobře, i když ho samozřejmě režie nechala trochu zrychlit. Ale hlavně a především, když už se zdálo být nejhůř a já zvažoval, jestli tu retardovanou debilitu nemám stopnout a hodit do koše, se na plátně zjevila nebožka Brittany Murphy v roli tak pěkné a na tělo jí skvěle padnoucí, že mě film najednou začal skoro bavit. Bohužel dlouho nepobyla a dál už se nic zásadního nestalo. Jo vlastně jsem ještě zjistil, že se tímhle veledílem dost okatě inspirovali (a scénu s muzikou v autě a kýváním se do rytmu dokonce natvrdo obšlehli) tvůrci Rush Hour o rok později. Ovšem Chan s Tuckerem, a hlavně ten jejich scénář, jsou oproti tomuhle videobéčku úplně jiný, na hony vzdálený level. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Předně musím poděkovat kamarádovi RAIMIMU, že mne na tenhle flick upozornil, protože mě tahle B-pecka málem úplně minula ... :-) ...Parádně nabušený Béčko, který si na nic nehraje, dobrých 100 minut sype na diváka jednu lepší martial-arts akci za druhou, perfektní humor předváděj slušně ujetý postavy, ústřední dvojka je výborná a sympatická, z Brittany jsem byl naprosto odvařenej, má to spád, má to skvělou choreografii soubojů, má to vtip, Decascos je v prvotřídní formě. Akce je sice sestříhaná, ale je "slušně" sestříhaná a film tím nijak zvlášť netrpí. Prostře zábavný, nenáročný akční Béčko jak má být. ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Šílená jízda mi snad deset let opakovaně proklouzávala mezi prsty jako hbitý úhoř rukama neohrabaného rybáře. Ona zdatně uniká skoro celé čsfd (18.7.09 pouhých 109 hodnocení). Sehnal jsem, viděl jsem a ... omládl jsem. Skutečně. Mark Dacascos, bojový choreograf Koichi Sakamoto a režisér Steve Wang mě dokázali vrátit znovu někam mezi 13. a 14. rok života, kdy jsem seděl před televizí a hltal bojové scény všech dostupných action movies. Zdejší fighty jsou naprosto super. Do některých kousků, které tu Dacascos předvádí, by se neodvážily jít ani svalové snopce Jackieho Chana. Byť si občas vypomůže bezpečnostní technikou, akrobacie, kopy a nejrůznější parádičky fakt nemají obdoby. Výborná choreografie, boje ve stísněných prostorách v kombinaci s uměním ´použijuvšechnocosedá- dó´, obdivuhodná rychlost, spousta zajímavých a neokoukaných technik (proskoky, odrazy, úhyby, prvky gymnastiky, capoeiry, kungfu, wun hop kuen do). Takže i v éře Scotta Adkinse a Tonyho Jaa mě dokázala nadchnout a strhnout mlátička z konce 20. století. Akce 100%. Což už se bohužel ani zdaleka nedá říci o příběhu, který obsahuje spoustu hluchých a nudných míst, a navíc mě tu nehorázně obtěžovala Brittany Murphy, jenž si vyloženě říkala o ránu elektrickou tyčí mezi oči. Závěr působil už trochu přepískle, přesto ale pořád vydýchávám ty nabušené akční sekvence, a zdá se, že nějaký čas strávím jejich opakovaným nakoukáváním a podrobnějším rozborem... fakt, jsem jako malej kluk... ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi to, fakt. Je to příjemně absurdně nadsazené, spíše do komedie (a sem tam i do parodie) hozené, navíc je to sci-fi, ale taky road movie! Některé hlášky nic moc, ne vždy se povedlo vtípky načasovat, pár vatoidních scén se tu taky najde, ale akce má slušnou choreografii, docela to odsýpá, nu a šílená holka z motelu mne bavila celou dobu - škoda, že tam s ní na závěr není nějaký gag. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Naprosto zapomenutá ujetá béčková šílenost, která si bez pardonu půjčuje od Nebezpečné Rychlosti, Smrtonostné Zbraně, Mizerů a k tomu všemu je doladěná typickou Kung-fu řezničinou ala John Woo.Ano zní to šíleně a přesto to funguje dokonale.Co na tom že scénář je debilní jak ranní stávání do práce a Dacascos umí hrát jako já zpívat, když je to prostě akční a choreografická lahoda, která má neskutečně svěží nápady, boje jsou maximálně kruté, zvrhlé a dokonale ujeté.V noc na barandově mě to překvapilo jako svině a já si po dlouhý době opravdu užil ultimátní starej akčňák, o kterým sem ani netušil že existuje.Scéna s motorovou pilou mě smíchem rozmrdává ještě teď.70%. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama