Reklama

Reklama

Kluk od vedle

  • USA The Boy Next Door (více)
Trailer 1

Jennifer Lopez (Krásná pokojská) se představuje v roli Claire, středoškolské učitelky, která nedávno opustila manžela. Když se do sousedního domu nastěhuje pohledný a charismatický devatenáctiletý Noah (Ryan Guzman – Let's Dance All In), Claire ve slabé chvilce podlehne jeho kouzlu a prožije s ním noc plnou vášně. V momentu, kdy se Claire pokusí vztah ukončit, se ale Noahovo flirtování změní v nebezpečnou a násilnou posedlost – a Claire musí udělat vše, aby sebe a své blízké ochránila před pohromou. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (134)

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Může mi tady nějakej chytrák vysvětlit proč jenom 50% ?! ale kašlat na to.. kterej zajíček by nechtěl prožít románek s tak krásnou MILFKOU jako je Jennifer Lopez?? jedině mimozemšťan nebo homosexuál.. nic převratnýho to neni, ale náš záporáček o ní nechtěl přijít za žádnou cenu.. zajímavej snímek :) ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Na filmech s Jennifer Lopez v hlavní roli je vždy nejlepší, jak její postava neví, že ji všichni zástupci mužského pokolení s funkčním penisem chtějí ojet, a aby to bylo alespoň trošku uvěřitelné, tak je většinu času navlečená do nějakého pytle. Zde jde do spodního prádla už po půl hodině, ale vnitřní dračici moc nevypustí. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Rob Cohen je béčkař, který nikdy nepřekonal svou mainstreamovou hollywoodskou prvotinu Dragonheart, ale jestli se o něm dá něco říct, tak že jsou jeho filmy zábavné, často i nechtěně. The Boy Next Door se zprvu tváří jako seriózní drama, ale Cohen se s tím moc nemaže a brzy začne susedíček dělat dusno (a to nejen seksuální, hihi). A pak to začne, film se naprosto utrhne ze řetězu, vykašle se na jakékoli věrohodné chování či psychologický profil a výsledkem je úplně klasický over-the-top thriller jak z konce minulého století. Nakonec vlastně ale proč ne. Jen škoda toho podivně useknutého konce, který film uzavírá dost neuspokojivě. ()

L'Alpagueur 

všechny recenze uživatele

Tento film nemá žádné významové přesahy, přesto stojí za shlédnutí kvůli poutavému ději a dobrým hereckým výkonům (přitom kromě Jennifer Lopez jde o téměř neznámé herce). Ačkoli je to jednoznačná komerce, postavy mají propracovaný charakter a to i vedlejší, zejména postava manžela Claire a otce Kevina Garrett Peterson (John Corbett). ()

gegina31 

všechny recenze uživatele

Nechápu, že mamina nechtěla takového fešného hošana. To, že je psychopat ještě nevěděla. Film mi celkově moc nesedl a není to tím, že bych neměla ráda taková témata. Ale v tomhle případě z toho měli udělat spíše romantickou komedii, nejspíš by to mělo větší úspěch, minimálně u mě. Výběr herce na psychouše mi taky moc neseděl. Ten nevypadal ani na těch 28, které mu při natáčení ve skutečnosti byli. Natož na 20. A jeho likvidace trvala nekonečně dlouho. Obět ho přetáhne po palici a místo toho, aby se pojistila a pořádně ho dodělala, tak si jde vesele zachraňovat rodinku. Ale tohle je problém všech filmů, na toto téma. A obrovským rušivým elementem byla ta chodící plastika alias paní zástupkyně. Tak na to se fakt nedalo dívat. Kde tohle vyhrabali... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (21)

  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA). Natáčalo sa aj v Placerita Canyon, Newhall od decembra 2013. Niektoré posledné scény boli natočené až v apríli 2014. Celkovo ale natáčanie trvalo len 25 dní. (Arsenal83)

Reklama

Reklama